Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Spirituele betekenis van de stekelbrem

De Ohn/Stekelbrem heeft alles te maken met vervulling en overvloed. We worden aangespoord om met anderen te delen wat we hebben en mild te zijn in ons leven. De dag voor de lentezonnewende wordt vaak de dag van de stekelbrem genoemd.

De Ohn/Stekelbrem heeft alles te maken met vervulling en overvloed. We worden aangespoord om met anderen te delen wat we hebben en mild te zijn in ons leven. De dag voor de lentezonnewende wordt vaak de dag van de stekelbrem genoemd.

Persephone komt terug naar haar moeder Demeter en er begint een volledig nieuwe cyclus van groei. De stekelbrem draagt voortdurend helder goudgele bloemen die symbool staan voor de hoop. Het verschil met gewone brem is dat de plant vol scherpe stekels zit. Het is een sterke struik die bijna overal kan groeien. Zo kan onze houding van dankbaarheid en appreciatie ook op bijna elke situatie toegepast worden. Deze ogham krijgt een vurig kantje door de band met de god Lugh en zijn heldere licht van de inspiratie. De ogham voor deze struik is Ohn en de letter is O.
De Stekelbrem staat voor overvloed. Zijn voornaamste kenmerk is vrijgevigheid. Je wordt nu aangemoedigd om met anderen te delen. Geven is de beste manier om te krijgen. Alles draait om mildheid: hoe breng jij de nectar van honing in je leven? Zorg voor een sfeer van licht en samenwerking; werk samen met anderen om goed te doen. Dit is het perfecte moment om dankbaar te zijn voor wat je hebt en je zegeningen te tellen. Probeer deze keer zelf een licht te zijn voor anderen. Deel het licht.

De stekelbrem belooft niet alleen de vernieuwing van de lentezonnewende, maar ook de verbinding tussen je binnen- en buitenkant. Deze verbinding is de manier waarop we overvloed en liefde krijgen en contact houden met de mysteries die onze hoop levend houden – welke beproevingen en tegenslagen we ook moeten doorstaan.

Deze struik zet je ertoe aan te leren verzamelen. Je verzamelt om je heen wat je nodig hebt om je doel of je bestemming te bereiken. Je verzamelt wat je nodig hebt om resultaten te behalen. Net als de ekster die aangetrokken wordt door gouden schatten, verzamel jij ook wat waardevol is in jouw zoektocht. Denk na watje aan het doen bent, wat je aan het verzamelen bent. Verspreid je mildheid of verdriet en drama? Als je een doel hebt, moet je goede mensen om je heen verzamelen die je kunnen steunen.

De stekelbrem zorgt voor vruchtbaarheid en de vernieuwing van de levenskracht. Je krijgt voeling met visie en inspiratie. Het is tijd voor nieuwe ideeën en plannen. Laat de gouden schittering van de hoop niet los. Ga in vol vertrouwen door.

De mooie boodschap van de Stekelbrem luidt als volgt
‘ Ik ben de Stekelbrem en er is geen enkele maand waarin ik niet bloei. Ik ben een altijdgroene struik met stekels. Ik herinner jou eraan dat jij ook altijdgroen bent. Zorg ervoor dat je ook altijd bloeit en je overvloed en gaven deelt met de rest van de wereld. Ik verbind je binnen- en buitenkant met elkaar met de belofte van vervulling en vreugde.

Ga voor jezelf na wat je moet verzamelen om je doelen en wensen te realiseren. Heb je stem, liefde en aanmoediging nodig? Of heb je echt fysieke hulp nodig? Ga voor jezelf na wat je nodig hebt en verzamel datgene wat je kan helpen. Schrijf je doelstellingen en wensen op en stel je voor dat de kleur van mijn bloemen over het blad stroomt. Laat mijn helder geel je vervullen van hoop en vertrouwen. Ik zal je helpen om hier en nu een combinatie van positieve krachten en mogelijkheden in je leven aan te trekken.

Als je me vindt, snijd dan een paar van mijn takken af om er een bezem van te maken en veeg alle verwarring, hindernissen en oude gewoonten weg waar je niets meer aan hebt. Veeg de barre wintertijd weg en veeg het nieuwe begin van de lente in je leven. Het leven is waardevol en dit is een heel vreugdevolle periode. Ga terug naar je jeugd, ook al ben je nu een man of een vrouw. Ga terug naar de onschuld. Je mildheid trekt goede dingen aan. Zo is het! ‘

‘Vervulling en overvloed, mildheid, hoop, doorzettingsvermogen, verbinding tussen de binnenkant en de buitenkant, samenbrengen wat je nodig hebt voor vooruitgang’.

Warme groet
Mieke
www.miekecoigne.com
 

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem