HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacaturesWord affiliate en verdien geld!

Stressvolle tijden, vragen om jou!

Als alles zijn gangetje gaat, voelen we ons het beste. Als ons gangetje wordt verstoord, en wij van onszelf iets meer moeten verlangen, dan levert dat stress op. Als ons gangetje danig wordt verstoord, kan dit gigantische stress opleveren. Het lijkt tegenwoordig elke dag wel stress,

of we ons dat zelf aandoen, is een vraag. Als medium, zeg ik ja, voor een groot gedeelte wel, we vinden het tegenwoordig heel erg moeilijk om de balans in onszelf te blijven bewaken. Bij het minste of geringste slaat de stress al toe. Sterker nog, we kunnen, ook als er niets speelt waar we ons zorgen over moeten maken, stress voelen.

Stress ontstaat door twee factoren. De ene factor ben jijzelf, de andere factor ontstaat door omstandigheden. We noemen dit ook wel stress van binnenuit en van buitenaf. En als je in een stressvolle tijd belandt, kan de druk hoog oplopen. Hoe mooi zou het zijn dat jij dan de stabiele factor bent Maar dat moet je maar kunnen. Daar moet je bepaalde skills voor hebben.

Die skills zijn niet zo moeilijk. Leer jezelf kennen! Weet hoe je reageert op bepaalde situaties, en leer te luisteren naar je lichaam. Laten we dit nu erg moeilijk vinden en daar is wel een reden voor aan te geven. We ontwikkelen ons brein en vergeten onszelf. Zo kan het zomaar zijn dat de stress ons over kan nemen.

Hoe fijn zou het niet zijn als je jezelf kunt beschermen tegen te veel druk? Dat je weet hoe je dat aan kunt pakken. Dat je hiervoor heel goed terecht kunt op de spirituele hulplijn Mediums en Paragnosten. Kijk eens bij paragnost Lis, zij is spiritueel coach en geeft advies op gezondheidsgebied. Zij kan jou zeker inzichten geven hoe om te gaan met stressvolle perioden in je leven en hoe je daarin jouw balans kunt bewaken.

Bij wie je ook goed terecht kunt is bij medium Yvonne, gespecialiseerd in stress gerelateerde klachten en burn out. Ook is medium Mieke een aanrader. Zij is bewustzijns- en transformatiecoach. Als je bewust wordt van je eigen patronen en valkuilen, zo leer je jezelf ook heel goed kennen, kun je stress in stressvolle periodes in je leven, veel beter handelen.

Het huidige leven is altijd door stress omgeven, we vragen veel van onszelf. Het leven wat we willen leiden moet veel uitdagingen hebben, anders kunnen we al verveld raken. Echt uitrusten of eens lekker niets doen is er bijna niet bij. De motor moet draaien en slapen is voor dummy's. Laat ik het zo zeggen, als je leeft van de ene activiteit in de andere, kan dat voor even leuk en aangenaam zijn. Je zult toch ook echt goed moeten weten of jij het geestelijk allemaal wel kunt behappen.

Alle ballen altijd maar in de lucht houden, kan je op een gegeven moment duur komen te staan. Want weet ook, je enthousiasme kan je stress geven. Als alles altijd leuk is, je wilt niets missen, loop je jezelf ook voorbij. Waar we ook vaak moeite mee hebben, is te durven uiten waar we mee zitten. We houden het liever voor ons, we kunnen geraakt worden door een ander zijn ongezouten kritiek. Allemaal stressvol en dan denk je al snel, laat ik het maar voor mij houden.

Niet handig, want wat was ook alweer de manier om zoveel mogelijk stressvrij te leven? Jezelf kennen. Door je niet te uiten, ken je jezelf niet. Je slikt als het ware jezelf in en dat gaat je de keel uithangen. Anderen leren zo jou ook niet kennen, je laat immers jezelf niet zien.

Wil jij een fijn leven, waarin zo minder mogelijk druk aanwezig is, voel dan goed wat goed is voor jou. Het is een hele mooie eigenschap anderen aan te voelen, maar laat dat maar over aan mediums en paragnosten. Die kunnen dat nog veel beter en hebben er geen stress van. De enige die jij moet aanvoelen, is jezelf.

Medium Von
 

Datum: 04-11-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten