Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

TeamSpirit

TeamSpirit

Voor we worden geboren, is ons levensplan uitgestippeld, zien we het zitten om naar behoren het plan te volgen, en we kiezen ook onze zielengroep die ons helpt te leren en te groeien in dit leven.

Voor we worden geboren, is ons levensplan uitgestippeld, zien we het zitten om naar behoren het plan te volgen, en we kiezen ook onze zielengroep die ons helpt te leren en te groeien in dit leven.
Zielengroepen omvatten doorgaan minstens 5 tot wel zeker 100 zielen. We reïncarneren met onze zielengroep ( hoewel het niet zo is dat de hele groep altijd samen terugkomt, omdat sommigen ervan een pauze nemen, en bij een volgende gelegenheid incarneren). De zielen die op hetzelfde moment terugkeren doen dit dus om elkaar te helpen om zich spiritueel te ontwikkelen en de ervaringen op te doen die vooraf overlegd werden.
Dit klinkt op het eerste gezicht fantastisch, niet? Als je de boeken kent van Dr Michaël Newton zijn dat de boeken waarin je echt kan begrijpen hoe de vork in de steel zit ( vb Bestemming der zielen en Reis der zielen).
Het is nu zo dat in elk team ook zielen of ‘ spelers ‘ zijn die heel belangrijke rollen spelen, sleutelposities. Die soulmates, een groep van 15 tot wel 25 zielen, vormen je innerlijke cirkel. Ik hoor soms wel eens bij klanten of dit hun soulmate is, maar je leest het dus goed, je hebt méér dan 1 soulmate. Het zijn met name vaak je familieleden, je partners, beste vrienden en allen met wie je een heel sterke en duurzame verbinding hebt. Je voelt je dus heel sterk verbonden met je innerlijke cirkel en dat k omt doordat je in dit leven wel vergelijkbare levenslessen wilt leren of soortgelijke ervaringen.
Denk even na over het vorige deeltje….ik ben er zeker van dat je dit kan volgen, dat is dan een ‘ aha- moment ‘.
Wat er nu volgt is nog wonderbaarlijker of je mond kan eventjes openvallen vol ongeloof…Elke keer we samen incarneren, spelen we vaak een andere rol in elkaars leven. Bijvoorbeeld je partner in dit leven is misschien je broer geweest zijn in een vorige incarnatie of andersom. Soms zijn die relaties heel zorgzaam, koesterend, liefdevol, gezond….maar soms zijn ze heel moeilijk, vreselijk zelfs. Alleen het gegeven dat bijvoorbeeld je broer een soulmate is, betekent niet noodzakelijk dat jullie een fijne relatie hebben! Die relatie kan in realiteit gebaseerd zijn op jaloezie, strijd, ruzie ….Het komt dus heel vaak voor dat onze soulmates ons echt op de proef stellen en omgekeerd.
Soms zijn de intensiefste relaties die je leven veranderen wel degelijke de moeilijkste, de pijnlijkste. Ik kan me hier volledig in herkennen, maar gemakkelijk is het echt niet geweest. Ik heb door mijn directe soulmates geleerd om voor mezelf te staan, mijn pad te volgen en niet wat in de lijn van de materiële verwachtingen lag. Gemakkelijk was dus anders. Door mijn onvoorwaardelijke liefde en vertrouwen in de engelen ben ik beschermd geweest en behoed voor doemscenario ‘s. Ik zeg nu wel vaak lachend: ‘ Velen zouden aan de drank, of aan de pillen of in de prostitutie terecht zijn gekomen’; gelukkig had ik andere soulmates bij wie ik me wel veilig voelde : mijn pianolerares en mijn wiskunde leraar ( +). Toeval ? Ik geloof het niet…als kind dacht ik dat ik gewoon geluk heb gehad, maar in het kader van het thema soulmates, weet ik zonder twijfel dat we soulmates zijn.
De secundaire spelers zijn de zielen met wie je regelmatig contact hebt, maar met wie je je niet zo sterk verbonden mee voelt; dit zijn meestal verre familieleden, collega’s, jeugdvrienden. Ze kunnen wel op een of andere manier ons leven beïnvloeden, maar zeker niet in dezelfde mate als onze soulmates. Ze verschijnen meestal op een bepaald moment in ons leven om onze een waardevolle les te leren en kunnen ook weer verdwijnen. De spelers op de ‘ reservebank ‘ zijn de zielen die aan de rand van ons leven staan en ook zij hebben een reden om in ons leven op te dagen, maar hun belang voor onze spirituele groei is nihil; toch kan je wel een gevoel van vertrouwdheid ervaren, een gevoel van: ‘ ik ken hen ergens van , maar ik zou niet weten waarvan …’ Herkenbaar,
Uiteraard hoort niet iedereen die je kent bij je zielsgroep, maar wees er wel van overtuigd dat elk persoon met wie jij in contact komt, mogelijks een bijzondere rol kan spelen in jouw leven.
De mensen in jouw leven kunnen je dingen leren en vormen ook een sterke aanwijzing van de energie die jij de wereld instuurt. Trek jij mensen aan die gelukkig, tevreden, liefdevol, gezond….zijn, of mensen die ongelukkig, ontevreden, harteloos…zijn? Er wordt wel eens gezegd: soort zoekt soort. Goed om hierover na te denken, want uiteindelijk mag je altijd zelf verantwoordelijkheid nemen voor de mensen die jij toelaat in je leven.
En je kan je bedenken dat er ook wel ongevraagd mensen in je leven komen, dat klopt. We raken soms verzeild in een situatie vb op het werk waar we moeten omgaan met mensen die een toxische invloed hebben, die altijd een negatieve kijk hebben over alles en iedereen…of we dit nu willen of niet. We kunnen niet altijd en overal in alle omstandigheden die mensen uit de weg gaan, maar we kunnen wel zelf bepalen hoe we met hen omgaan en hoe we reageren.
Ik hoor dit verhaal heel frequent omdat de meeste klanten ook heel gevoelig en sensitief zijn of hun heldere kanalen zich meer en meer openen….maar de ander kan je nooit veranderen.
Blijf altijd heel dicht bij jezelf, je energieveld regelmatig opschonen, toxische koorden doorknippen met de hulp van AE Michaël , want inderdaad kan je ook te maken krijgen met ‘ energetische ‘ tappers. Doodmoe, leeg, zwaar gevoel na een dergelijk contact? Dan heb je gegarandeerd te veel van jouw energie weggegeven. Zuinig zijn op jouw energie, je grenzen goed aangeven is al een heel goed begin! 

Liefs
Mieke Moon Box 45  klik hierwww.paragnost-eddie.nl
www.miekecoigne.com
 

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Medium Layla-Ki
Beschikbaar
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Paragnost Shanti
Beschikbaar
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Waarzegster Marion
Beschikbaar
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56

Spiritueel coach Sky
In gesprek
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Clarisa
In gesprek
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
In gesprek
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Afwezig
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Oryn
Afwezig
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Afwezig
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Afwezig
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Valantino
Afwezig
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Anita
Afwezig
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Afwezig
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Afwezig
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Layla (2)
Afwezig
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Martina
Afwezig
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Afwezig
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Martina
Afwezig
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Jeanette
Afwezig
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek.

Paragnost Martie
Afwezig
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching