HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Toekomstvoorspellende mediums

Mediums die niet weglopen om jou je toekomst te voorspellen. Zij durven zich hier aan te wagen. Dat is de kracht van Mediums en paragnosten. Toekomstvoorspellende mediums.

Toekomstvoorspellende mediums

Mediums die niet weglopen om jou je toekomst te voorspellen. Zij durven zich hier aan te wagen. Dat is de kracht van Mediums en paragnosten. Toekomstvoorspellende mediums.

Op het moment dat je besluit een medium te raadplegen, heb je vaak in je leven al veel meegemaakt. Vaak een hoop problemen en wil je wel eens weten hoe jouw toekomst er uit gaat zien. Of de ellende eindelijk eens langs je voordeur zal gaan. Ook wil je wel eens weten of er voor jou in de toekomst een serieuze relatie klaarligt. Want ook op het gebied van liefdesrelaties wil het niet vlotten. Of je wilt wel eens weten of in de toekomst jouw leven in een rustiger vaarwater gaat komen. Aan wie kun je deze vragen het beste stellen? Aan een toekomstvoorspellend medium.

Allemaal vragen waar je mee zit en worstelt. En waar je antwoorden op zoekt. Een reden om een keer een medium te raadplegen. Je trekt de stoute schoenen aan, want welke antwoorden ga je krijgen? Wat kun je verwachten, je hebt geen idee. Krijg je een betrouwbaar en eerlijk antwoord van de mediums die je raadpleegt. En toch, je waagt je er aan, de drang je toekomst te weten en deze te laten voorspellen door een medium is sterker.

Je komt uit op de pagina van Mediums en paragnosten, je leest goede recensies en je kiest een medium uit op je gevoel. Met spanning wacht je op de stem aan de andere kant van de telefoon. Echt voorbereid heb je je niet. Je hebt geen idee hoe je je op moet stellen. Maar de stem van het geraadpleegde medium komt goed over.

Je vraagt haar een kaartlegging te doen en je toekomst te voorspellen. Je houdt je vraag algemeen, om eens uit te testen of de mediums van deze website in jouw ogen wel betrouwbaar en eerlijk zijn. Het medium komt met antwoorden over je verleden. Het weerspiegelt je heden, loepzuiver. Je luistert met verbazing. Nu de toekomstvoorspelling nog.

Je hoort dat je toekomst er rooskleuriger uit gaat zien, maar dat je er zelf ook wel iets voor moet doen. Dat vind je even minder, maar je aandacht is wel gewekt. Dit medium, die jouw toekomst voorspelt, zal heus weten wat ze je moet meegeven. Je bent bereid om met jezelf aan de slag te gaan, om je eigen toekomst mede te bepalen.

Je krijgt naast antwoorden hoe of je toekomst er uit gaat zien, ook inzichten mee hoe je zelf aan de slag kunt gaan van het medium. Het gesprek doet je goed. Het geeft je rust. Je gelooft er weer in. Dat was heel lang niet zo. Het gesprek is geruststellend geweest en niet alleen dat. Het medium heeft je dusdanig handvatten gegeven, dat je zelf nu ook weer weet wat je kunt doen.

Je zat al lange tijd in zak en as. Bang om enveloppen open te maken. Weer een onvoorziene rekening. Financieel heb je het niet breed. Je zou graag een partner naast je willen hebben staan, waar je op kunt bouwen en samen de sores kunt delen. Het medium voorspelde dat die leuke partner er zeker gaat komen. Maar ze gaf je ook een hele grote tip mee.

Deze tip heb je in je oren geknoopt en ga je zeker mee aan de slag. Wil je een fijne toekomst, zei het medium, dan zul je met jezelf zelfliefde moeten gaan ontwikkelen. Ze zag dat je dat je dat te weinig aan jezelf geeft. Dat je zelfs streng was voor jezelf. Bang bent om te falen. Door liefde aan jezelf te geven, kan je toekomst veranderen.

Dat klopt ook, dat weet je zelf ook. Die angst, zei het medium, dat loopt je voor de voeten. Daardoor kun je je hart niet horen. Het hart is liefde, als je daarnaar gaat luisteren, ontstaat zelfliefde.

Met die zelfliefde vibreer je op de hoogste frequentie en krijg je alles wat je wilt. Je bent blij dat je een van de mediums hebt geraadpleegd. Je weet nu dat je een zonnige toekomst tegemoet gaat.
 

Datum: 28-10-'20

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten