HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Top consulenten en mediumchat

Top consulenten en mediumchat, Op de chat website www.mediumsenparagnosten.nl vind je alleen maar Top consulenten. Consulenten die hun sporen in het spirituele land al hebben verdiend. Het zijn vaak mensen die hun gehele dag wijden aan het spirituele.

Top consulenten en mediumchat, Op de chat website www.mediumsenparagnosten.nl vind je alleen maar Top consulenten. Consulenten die hun sporen in het spirituele land al hebben verdiend. Het zijn vaak mensen die hun gehele dag wijden aan het spirituele. Ze worden door een hogere macht die richting in geduwd. Top consulenten zijn net zoals jij en ik mensen van vlees en bloed en toch, ze zijn anders. Ze hebben iets, een gave, die wij als mens allemaal bezitten, maar niet allemaal in onszelf zien, weten of horen.

Een echte top consulent weet dit wel en om die reden kan deze dus ook zijn gaven als heldervoelendheid, helderwetendheid en zelfs ook helderhorenheid inzetten voor zijn medemens.

Veel top consulenten leiden een wat eenzaam bestaan, dat vaak al in hun jeugd begon. Omdat ze anders zijn dan anderen, werden ze vaak niet begrepen door familie, vriendjes, vriendinnetjes en vielen buiten de boot. Zolang een top consulent van zichzelf niet weet dat hij of zij bijzondere gaven bezit, is het leven telkens een gevecht. Op het moment dat kwartjes gaan vallen en bij de een vallen die al op zeer jonge leeftijd, bij de ander pas na veel pijn en drama in het leven, gaat de wereld voor deze top consulenten open. Als top consulent word je dan letterlijk naar het hogere en het spirituele getrokken en is de stap zetten op een spirituele chat hulplijn aan de slag te gaan, als vanzelfsprekend.

Nu is de ene spirituele lijn de andere niet. Het kost jaren voordat een spirituele lijn kwaliteit gaat leveren. Hier zit enorm veel werk in, ambitie, bloed, zweet en tranen en vooral in jezelf geloven dat je iets doet waar de medemens iets aan heeft. Pas dan gaat iets werken en dat geldt niet alleen voor een spirituele lijn. Dat geldt voor alles. Geloven en vertrouwen hebben in jezelf, dat jij iets meer te brengen en te bieden hebt. In mediumland is Paragnost-Eddie.nl een zeer grote bekende naam. Hier vind je kwlaliteit.

Nu kan een spirituele lijn nog zo mooi zijn opgezet en er zeer gelikt uitzien, een spirituele lijn valt en staat met de consulenten die er op staan. Op de website www.mediumsenparagnosten.nl staan alleen maar Top consulenten. En dat komt, omdat een lijn zich als vanzelf ontwikkelt. De schifting van goede en minder goede consulenten gaat als vanzelf. Ook hier heeft de hogere macht zijn invloed op.

Om een paar Top consulenten vandaag in het zonnetje te zetten, waarbij ik de anderen niet wil vergeten, ook die zijn allemaal Top.

Medium Mieke, zij is een echte top consulent. Mieke is hoogsentitief heldervoelend transformatiecoach. Engelenmedium en al zo'n 35 jaar actief ten dienste van mensen, kinderen en dieren. Haar specialiteiten: Allround coaching, dierenfluisteraar, medium en voelt ook in op foto's.

Paragnost Lis, Lis is ook een echte top consulent, werkzaam als paragnoste, spiritueel coach en geeft ook advies op gezondheidsgebied. Legt graag voor u de lenormandkaarten en ook voor Reiki kunt u terecht bij Lis.

Zijn er in medium land voornamelijk veel vrouwen aan het werk in het spirituele en als top consulent, op deze spirituele chatlijn vindt u ook mannelijke Toppers. Ik noem bij deze Daan, hij helpt je op weg met al je levensvragen. Daan is paragnost, hij kan voor je pendelen en je foto lezen. Ook maakt hij contact met overledenen.

Kijk gerust eens rond op www.mediumsenparagnosten.nl om jouw top consulent te raadplegen. Je zult er geen spijt van krijgen. Je kunt uiteraard ook bij mij terecht voor een chat of een emailconsult. Wens je een stralende dag. Liefs Von
 

Datum: 08-11-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten