HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Van een afwachtende houding

naar een aanpakkende houding. Een cliënt verschijnt op de chat van mediumsenparagnosten en heeft een aantal vragen.

De eerste vraag die wordt gesteld is, waarom haar partner telkens verdwijnt, ze lange tijd dan niets hoort en ze maar zit te wachten op een bericht van hem. Hij pakt zijn verantwoordelijkheid niet, ze vertrouwt hem niet meer en is de situatie beu. Maar toch, ze wilt weten wanneer hij weer contact gaat opnemen.

Tijd voorspellen
Nu is de tijd voorspellen voor niemand mogelijk, lichtwerkers krijgen geen tijd door van hun gids, de engelen, het universum. Domweg omdat de tijd niet bestaat. De mens heeft de tijd bedacht en richt zich daar volledig op, voorbijgaand aan zijn eigen tijd en die om die reden de tijd niet goed besteed. Tijd is er net zolang als jij de tijd krijgt, het is aan de persoon zelf hoe hij zijn tijd gebruikt. En de cliënt op de chat van www.mediumsenparagnosten.nl maakt helaas geen goed gebruik van haar eigen tijd. Ze zit telkens in een afwachtende houding.

Om toch de cliënt een antwoord op de vraag te geven, raadpleeg ik mijn lenormandkaarten, die kunnen mij inzicht geven in de tijd, door ze zo neer te leggen dat ik haar toch een voorspelling kan geven. De cliënt is door mijn antwoord gerustgesteld. Want de cliënt weet nu dat de partner weer terug contact op zal nemen. En dat gaat gebeuren. Dat ze daar nog op moet wachten, ach dat doet ze eigenlijk haar leven lang al, ze heeft nog nooit echt geleefd en weet niet beter dat dit het is.

De cliënt geeft aan, dus het komt weer goed!
Dit is een trikkie vraag en waarom. Ik hoor mijn gids zeggen, het is nog nooit goed geweest. Maar dat plompverloren aan de cliënt mede te delen, daar jaag je cliënten mee weg. Zulke antwoorden van je gids, die omkleed je met woorden, zodanig dat de cliënt hierdoor een inzicht meekrijgt en dat inzicht zet de cliënt tot nadenken. Want wat is er nu echt aan de hand!

Wat neem het medium waar
Het medium die de chat heeft met deze cliënt ziet iets heel anders dan de cliënt zelf. Het medium op www.mediumsenparagnosten.nl ziet dat de cliënt niet voluit aan het leven is. Haar hele leven zit ze al in een afwachtende houding, hopende dat er dingen zullen gaan gebeuren waarin ze zich eindelijk eens goed gaat voelen. Waarin ze eindelijk eens de rust zal gaan krijgen waar ze zo naar snakt. Als het medium dit naar de cliënt aangeeft, dan beaamt de cliënt dit direct. Nu is er een opening om de cliënt te vertellen hoe of het nu echt zit met haar leven.

Jouw leven staat stil, zegt het medium. Je laat je leven afhangen van anderen, waardoor je altijd in een afwachtende houding zit. En zolang als jij afwacht, niet je eigen plan trekt, niet de focus op je eigen leven gaat leggen en gaat doen wat goed is voor jou, is niets goed en komt het niet goed!

De cliënt wordt wakker
Dit gezegd hebbend door het medium, begint er bij de cliënt een verandering plaats te vinden. Ze schrijft op de chat van www.mediumsenparagnosten.nl, dat het medium gelijk heeft, dat het klopt zoals het medium het ziet. De cliënt zit waar het aan schort in haar leven. En staat open voor verandering. De verandering om zichzelf belangrijk te gaan vinden en te gaan leven en nergens meer op te wachten.

Met liefde legt het medium uit hoe deze cliënt aan de slag kan gaan om van een afwachtende houding over te gaan naar een aanpakkende houding en welke positieve effecten die op haar en haar leven zullen hebben. De chat verandert van energie, van een beladen energie naar een tintelende energie. De cliënt wil dolgraag aan de slag en geeft aan of ze nog meerdere chats mag hebben met dit medium. Maar al te graag geeft het medium aan. Ik zie het effect op jou, wij gaan samen bouwen aan jouw toekomst!

Liefdevolle groet top medium Von mediums en paragnosten.nl
 

Datum: 07-02-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten