Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Verbinding in partnerschap

Aartsengel Soqed Hozi is de bewaker van het goddelijk evenwicht, en bewaakt in ons leven de balans tussen gevoel en waarheid met hulp van onze partners. In de intieme relaties tussen mensen die tot een liefdesrelatie met elkaar zijn veroordeeld,

Aartsengel Soqed Hozi is de bewaker van het goddelijk evenwicht, en bewaakt in ons leven de balans tussen gevoel en waarheid met hulp van onze partners. In de intieme relaties tussen mensen die tot een liefdesrelatie met elkaar zijn veroordeeld, speelt een bepaalde dynamiek. Vind je uiteindelijk je ware zielsverwant, dan is die relatie enorm verheffend, ondersteunend en voldoening gevend.

Elke dag is een nog groter feest dan de dag ervoor. Er is vuur en de hartstocht zonder de kleinzieligheid van veel karmische relaties. Je voelt een synergie die een enorme combinatie van gevoelens, creatieve gedachten en ontspanning geeft. Dit overstijgt wat jij alleen had kunnen doen. Een dergelijke intense liefde kan je redding zijn in moeilijke omstandigheden, maar kan ook de vreugde van een feest of een prestatie honderdmaal verhogen. Beiden worden jullie getransformeerd door zo’n grote liefde dat oude overtuigingen eenvoudigweg wegsmelten met nieuwe inzichten en begrippen ervoor in de plaats komen. De viering van jullie trouwen zal alle grenzen overschrijden en als een zegevierende golf van liefde door de kosmos stromen!

Een enkele keer bereikt een zakelijke partnerschap of vriendschap dit intieme niveau, dat noodzakelijk is om Soqed Hozi aan te trekken. Als zakelijke partnerschappen synergetisch zijn, openen de hemelse sluizen zich en volgt er een ongelooflijke uitstroom van ideeën en projecten met een grote kans op succes. U hoeft niet meer te doen dat u open te stellen voor de inspiratie, en dan actie te ondernemen!

Vriendschappen die dit punt bereiken zijn zeldzaam en moeten worden gevoed en gekoesterd. Denk niet te licht over de steun en eerlijkheid van een diepe en betekenisvolle vriendschap. In een heilige vriendschap is je zielsverwant een partner op de weg naar zelf-onderzoek, maar ook je beste vriend, minnaar, speelkameraad, vertrouweling en verzorger. De nadruk ligt op waarheid en vertrouwen die zelfs in de beste omstandigheden tijd nodig hebben om te groeien. Zolang twee mensen verschillende wensen hebben, rijzen er conflicten.

Een conflict kan echter worden aangewend om meer begrip te krijgen, zodat niet beiden een eigen leven gaan leiden met eigen interesses. Iedere partner is vrij om de waarheid te zeggen en gevoelens van woede, gekwetstheid, schaamte en liefde te uiten. Het vertrouwen groeit wanneer beide partners steeds met respect luisteren naar wat de ander te zeggen heeft. Beiden beloven te zoeken naar de waarheid in de liefde en de angst te overwinnen dat de ander hem of haar niet langer liefheeft en weg zal gaan als de ware gevoelens en verlangens niet langer worden gedeeld. Weinig mensen voelen zich honderd procent een eenheid totdat ze de ware liefdespartner vinden.
Onderdrukte gevoelens kunnen onderhuids als een wig tussen partners gaan werken. Meestal komt dit tijdens een conflict naar boven en speelt het misverstanden in de hand. Het is niet juist om alle ellende van het verleden op te voeren. Het doel van een redelijke overeenkomst moet er een zijn waar beide partijen zich in kunnen vinden. Je bewustzijnsniveau zal aanzienlijk toenemen wanneer je je bewust wordt van de subtiele manieren waarop je jezelf en anderen manipuleert. Dit impliceert ook je idee over hoe je partner zou moeten handelen en reageren op jou.

In een intieme relatie gaan al je ver weggestopte problemen een rol spelen. Kijk nog eens goed naar je situatie. Is je relatie synergetisch of uitputtend? Voel je je gevangen of vrij ? Dikwijls heeft dit gevoel niets te maken met de ander maar is het een gevolg van je huidige opstelling. Is je partner bezitterig? Voelt je je schuldig omdat je andere vrienden en interesses hebt? Vertel je sommige activiteiten niet? Ben je bang voor je partner? Is een van jullie of beiden manipulatief of dominant? Voel je je machtig? Ben je een gelijkwaardige partner? µ

Wanneer je jezelf geneest en transformeert, veranderen ook je behoeften en verlangens. Een open hart en geest zullen ruimte geven om samen verder te groeien. Gebruik de kwetsbaarheid van de intimiteit om je problemen te laten zien. Wees dankbaar voor een conflict en gebruik het om eens een stevige wind door oude oordelen en opgekropte gevoelens te blazen, en vind zo een manier om elkaar weer snel in liefde en mededogen te vinden.

Als de ander liefdevol luistert, maak dan van de gelegenheid gebruik om onopvallend de rollen af en toe om te draaien. Het doel is hoe dan ook om samen met je partner tot meer begrip en waarheid te komen.

Vraag Soqed Hozi om inzichten en moed bij moeilijke beslissingen over je toekomst met de ander. Wanneer je het gevoel hebt dat je niet langer in liefde met de ander samen kunt zijn en besluit een eind aan de relatie te maken, vraag Soqed Hozi dan om het juiste moment en voor begrip van alle betrokkenen. Vind je toch moeilijk om van de relatie afscheid te nemen, zoek dan baat bij een zuivering van je gevoelens en oordelen.

Voel je pijn en woede, erken dit dan zonder schaamte en vraag God en Soqed Hozi om je emotie in mededogen en begrip te transformeren. Je hoeft het er niet mee eens te zijn om het te kunnen aanvaarden. Vraag steeds opnieuw om liefde in je relatie. Verzoek Soqed Hozi om je te inspireren en van energie te voorzien.

Ben je alleen en niet in staat om de juiste liefdespartner te vinden? Is het omdat je angst voor intimiteit of te kampen hebt met verlatings- en of/ bindingsangst hebt? Bedenk dan dat je voornaamste partnerschap die met jezelf is. Ontwikkel dezelfde kwetsbaarheid, intimiteit en liefde met jezelf die je bij een ander zoekt. De kwaliteit en kwantiteit van liefde die je kan delen, is weerspiegeld in het vermogen om jezelf lief te hebben. Wees open tijdens je zoektocht naar een zielsverwant. Dikwijls komen ze in een vermomming die niet in je plaatje past. Het gaat in relaties niet om het ‘ juiste type ‘ man/ vrouw, dan wel de persoon die jou op een dieper zielsniveau raakt, waarin dit meestal heel wederzijds is.

Mieke
www.miekecoigne.com

 

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.