Al je vragen beantwoord
Al je vragen beantwoord
Al je vragen beantwoord

Verbinding in partnerschap

Verbinding in partnerschap

Aartsengel Soqed Hozi is de bewaker van het goddelijk evenwicht, en bewaakt in ons leven de balans tussen gevoel en waarheid met hulp van onze partners. In de intieme relaties tussen mensen die tot een liefdesrelatie met elkaar zijn veroordeeld,

Aartsengel Soqed Hozi is de bewaker van het goddelijk evenwicht, en bewaakt in ons leven de balans tussen gevoel en waarheid met hulp van onze partners. In de intieme relaties tussen mensen die tot een liefdesrelatie met elkaar zijn veroordeeld, speelt een bepaalde dynamiek. Vind je uiteindelijk je ware zielsverwant, dan is die relatie enorm verheffend, ondersteunend en voldoening gevend.

Elke dag is een nog groter feest dan de dag ervoor. Er is vuur en de hartstocht zonder de kleinzieligheid van veel karmische relaties. Je voelt een synergie die een enorme combinatie van gevoelens, creatieve gedachten en ontspanning geeft. Dit overstijgt wat jij alleen had kunnen doen. Een dergelijke intense liefde kan je redding zijn in moeilijke omstandigheden, maar kan ook de vreugde van een feest of een prestatie honderdmaal verhogen. Beiden worden jullie getransformeerd door zo’n grote liefde dat oude overtuigingen eenvoudigweg wegsmelten met nieuwe inzichten en begrippen ervoor in de plaats komen. De viering van jullie trouwen zal alle grenzen overschrijden en als een zegevierende golf van liefde door de kosmos stromen!

Een enkele keer bereikt een zakelijke partnerschap of vriendschap dit intieme niveau, dat noodzakelijk is om Soqed Hozi aan te trekken. Als zakelijke partnerschappen synergetisch zijn, openen de hemelse sluizen zich en volgt er een ongelooflijke uitstroom van ideeën en projecten met een grote kans op succes. U hoeft niet meer te doen dat u open te stellen voor de inspiratie, en dan actie te ondernemen!

Vriendschappen die dit punt bereiken zijn zeldzaam en moeten worden gevoed en gekoesterd. Denk niet te licht over de steun en eerlijkheid van een diepe en betekenisvolle vriendschap. In een heilige vriendschap is je zielsverwant een partner op de weg naar zelf-onderzoek, maar ook je beste vriend, minnaar, speelkameraad, vertrouweling en verzorger. De nadruk ligt op waarheid en vertrouwen die zelfs in de beste omstandigheden tijd nodig hebben om te groeien. Zolang twee mensen verschillende wensen hebben, rijzen er conflicten.

Een conflict kan echter worden aangewend om meer begrip te krijgen, zodat niet beiden een eigen leven gaan leiden met eigen interesses. Iedere partner is vrij om de waarheid te zeggen en gevoelens van woede, gekwetstheid, schaamte en liefde te uiten. Het vertrouwen groeit wanneer beide partners steeds met respect luisteren naar wat de ander te zeggen heeft. Beiden beloven te zoeken naar de waarheid in de liefde en de angst te overwinnen dat de ander hem of haar niet langer liefheeft en weg zal gaan als de ware gevoelens en verlangens niet langer worden gedeeld. Weinig mensen voelen zich honderd procent een eenheid totdat ze de ware liefdespartner vinden.
Onderdrukte gevoelens kunnen onderhuids als een wig tussen partners gaan werken. Meestal komt dit tijdens een conflict naar boven en speelt het misverstanden in de hand. Het is niet juist om alle ellende van het verleden op te voeren. Het doel van een redelijke overeenkomst moet er een zijn waar beide partijen zich in kunnen vinden. Je bewustzijnsniveau zal aanzienlijk toenemen wanneer je je bewust wordt van de subtiele manieren waarop je jezelf en anderen manipuleert. Dit impliceert ook je idee over hoe je partner zou moeten handelen en reageren op jou.

In een intieme relatie gaan al je ver weggestopte problemen een rol spelen. Kijk nog eens goed naar je situatie. Is je relatie synergetisch of uitputtend? Voel je je gevangen of vrij ? Dikwijls heeft dit gevoel niets te maken met de ander maar is het een gevolg van je huidige opstelling. Is je partner bezitterig? Voelt je je schuldig omdat je andere vrienden en interesses hebt? Vertel je sommige activiteiten niet? Ben je bang voor je partner? Is een van jullie of beiden manipulatief of dominant? Voel je je machtig? Ben je een gelijkwaardige partner? µ

Wanneer je jezelf geneest en transformeert, veranderen ook je behoeften en verlangens. Een open hart en geest zullen ruimte geven om samen verder te groeien. Gebruik de kwetsbaarheid van de intimiteit om je problemen te laten zien. Wees dankbaar voor een conflict en gebruik het om eens een stevige wind door oude oordelen en opgekropte gevoelens te blazen, en vind zo een manier om elkaar weer snel in liefde en mededogen te vinden.

Als de ander liefdevol luistert, maak dan van de gelegenheid gebruik om onopvallend de rollen af en toe om te draaien. Het doel is hoe dan ook om samen met je partner tot meer begrip en waarheid te komen.

Vraag Soqed Hozi om inzichten en moed bij moeilijke beslissingen over je toekomst met de ander. Wanneer je het gevoel hebt dat je niet langer in liefde met de ander samen kunt zijn en besluit een eind aan de relatie te maken, vraag Soqed Hozi dan om het juiste moment en voor begrip van alle betrokkenen. Vind je toch moeilijk om van de relatie afscheid te nemen, zoek dan baat bij een zuivering van je gevoelens en oordelen.

Voel je pijn en woede, erken dit dan zonder schaamte en vraag God en Soqed Hozi om je emotie in mededogen en begrip te transformeren. Je hoeft het er niet mee eens te zijn om het te kunnen aanvaarden. Vraag steeds opnieuw om liefde in je relatie. Verzoek Soqed Hozi om je te inspireren en van energie te voorzien.

Ben je alleen en niet in staat om de juiste liefdespartner te vinden? Is het omdat je angst voor intimiteit of te kampen hebt met verlatings- en of/ bindingsangst hebt? Bedenk dan dat je voornaamste partnerschap die met jezelf is. Ontwikkel dezelfde kwetsbaarheid, intimiteit en liefde met jezelf die je bij een ander zoekt. De kwaliteit en kwantiteit van liefde die je kan delen, is weerspiegeld in het vermogen om jezelf lief te hebben. Wees open tijdens je zoektocht naar een zielsverwant. Dikwijls komen ze in een vermomming die niet in je plaatje past. Het gaat in relaties niet om het ‘ juiste type ‘ man/ vrouw, dan wel de persoon die jou op een dieper zielsniveau raakt, waarin dit meestal heel wederzijds is.

Mieke
www.miekecoigne.com

 

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Valantino
Beschikbaar
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Linda
Beschikbaar
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Leontine
Ingesprek
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Margje
Offline
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Offline
Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Offline
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Waarzegster Marion
Offline
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Martina
Offline
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Martina
Offline
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster