Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Verbinding

Weet je dat alles wat we denken en voelen als ‘radiogolven‘ uitgezonden worden? En misschien komen die energiefrequenties wel vanuit andere bewustzijsnsvelden? Ook al staan we er niet bij stil dat we gevoelens en gedachten sturen,

Weet je dat alles wat we denken en voelen als ‘radiogolven‘ uitgezonden worden? En misschien komen die energiefrequenties wel vanuit andere bewustzijsnsvelden? Ook al staan we er niet bij stil dat we gevoelens en gedachten sturen, het gebeurt overwegend automatisch. Dit zijn ook vaak vragen die me gesteld worden: ‘Denkt hij/zij aan me‘? Ik wil hierop een heel eerlijk antwoord geven, gedachten schieten dagelijks over en weer en dat mensen aan elkaar denken, soms zomaar uit het niets, is heel menselijk.
Je kan je het bewustzijn van de mens voorstellen als een World Wide Web.
Sta je er wel eens bij stil hoeveel informatie, gedachten, gevoelens we dagelijks sturen en hoeveel we ervan ontvangen, over alle grenzen heen?
Gelukkig kunnen we in ons hart ‘vrij‘ reizen en onbeperkt over alle grenzen heen aan iemand denken, liefdevolle gedachten sturen, helaas worden ook minder liefdevolle gedachten naar elkaar gestuurd.
Onze gedachten en gevoelens overstijgen ruimte en tijd en kunnen heel intuïtief door anderen worden gevoeld. Voel je je hierbij wat opgelucht dit te weten, is het een bevestiging voor het feit dat je nu niet meer hoeft te twijfelen dat je gek of vreemd bent, maar wel heel sterke intuïtieve antennetjes hebt die uitstekend functioneren?
Alles in het leven is energetisch met elkaar verbonden. De sterkste verbinding is tussen ons en diegenen met wie we ons diepzinnig verbonden voelen, ongeacht waar we ons bevinden.
Ongeacht of je iemand mist omwille van de geografische afstand, omdat diegene met wie je je verbonden voelt zijn/haar aardse jasje heeft afgelegd of omdat diegene van wie je zielsveel houdt niet langer in een fysieke aardse relatie verbonden is met jou.
Het gevoel van verlaten-zijn en afgescheidenheid is een illusie, ook al ervaar je de aardse realiteit als soms intens verdriet, je wordt nooit verlaten en niemand verlaat je omdat jij en diegene voor altijd met elkaar verbonden blijven door onzichtbare liefdesbanden.

De illusie van ‘ foute ‘ relaties doorbreken

Ik hoor heel vaak in consulten rond relaties – en zeker rond relaties die beëindigd werden ¬– oordelen over de ex-geliefde die gaan richting ‘hij/zij een foute partner‘ tot allerlei psychologisch jargon. Ik vraag dan wel eens: ‘Ben jij dan psycholoog om op die manier een ex-geliefde neer te zetten, denk eraan dat jij ooit voor die partner hebt gekozen?‘ Ik hou niet van gesprekken die deze wending nemen, uiteindelijk is het mijn doel om inzichten te geven in de zin van het ontmoeten van potentiële partners, waardoor jij en de ander (kunnen) groeien en bewust worden.

Elke ontmoeting leert ons altijd iets over onszelf, dat staat als eerste voorop. En door onze relatie met anderen en zeker in een intieme relatie, ontdekken we onze patronen, valkuilen, schaduwkanten die de kwaliteit van onze relatie(s) definiëren.

Blijf eens even stilstaan bij het volgende: je ziet iemand en je vindt die persoon onmiddellijk à prima vista heel leuk (al weet je niet exact waarom), er is gewoon een ‘klik‘. Het omgekeerde gebeurt ook, je ziet iemand in je nieuwe kennissenkring en meteen valt het op dat je één iemand helemaal niet mag, niet aardig vindt, je moet hem/haar niet. In de beide situaties is de kans heel groot dat we allerlei kwaliteiten projecteren op de beide personen: positieve en negatieve discriminatie doet zijn werk. Als je dan even invoelt en doorvraagt waar het sympathie- en antipathiegevoel vandaan komt, is dit niet zelden gebaseerd op een herinnering aan iemand uit het verleden. Doch er is wel veel meer uiteraard dan hetgeen ik nu schrijf. Ook herinneringen uit vorige levens en de mechanismen die in actie treden in het huidige leven, treden in werking.
Ik ervaar elke relatie als een geschenk, ook al waren er best relaties die ‘toxisch‘ waren, die me in allerlei bochten deden wringen om toch maar aan een plaatje te beantwoorden van vooral lief, aardig, gedienstig. Terwijl ik toch best een behoorlijk rebels, vrijgevochten temperament heb, liet ik me vaak onderdrukken en me de mond snoeren, om toch maar aan dat plaatje te beantwoorden. Oh ja, ik ben inderdaad lief, aardig, gedienstig en heb ook een rebelse natuur, alleen kwam dit laatste niet aan bod. Hoe vaak ik bij mezelf dacht: ‘Wat doe ik mezelf aan…niet. Wat doet de ander me aan‘? Wie kent het boek niet ‘Brave meisjes gaan naar de hemel, stoute komen overal‘? Ik prijs dat boek nog steeds aan, speciaal voor lieve, aardige, gedienstige schatten, die vanbinnen stilletjes aan ‘droog ‘ worden en het levenssap stopt met stromen.

Herkenbaar… in min of meerdere mate? Ik ben anno 2018 verbaasd dat ik nog vaak jonge en oudere dames aan de lijn beluister met hetzelfde verhaal, al dateert mijn verhaal van ongeveer 25 jaar terug. Het plaatje van ‘aardig, lief, gedienstig en een lekker ding‘ is blijkbaar heel sterk verinnerlijkt.

Ergens creëren we zelf ons verhaal, wie we in ons leven aantrekken en toelaten, op basis van heel wat factoren, die ik niet in een blog kan verwerken. Alleen al dit thema kan best in een boek uitgewerkt worden en dan nog, een boek is nooit de weerspiegeling van één waarheid.

Niettemin geloof ik niet in foute partners, net omdat we met elke partner de kans krijgen heel eerlijk met onszelf te zijn. We worden gedwongen te stoppen met verstoppertje te spelen. In een relatie gaat het in eerste instantie over onszelf en niet over de ander. Welke drijfveren spelen mee in het aantrekken van iemand….en welke drijfveren spelen mee bij de ander? Wat is het ‘spel‘ van aantrekken, wat vaker deel uitmaakt van een nog groter ‘spel‘ van afstoten? Herkenbaar? Het spel van ‘aantrekken‘ en ‘afstoten‘?

Dit ‘spel‘ maakt deel uit van een heel grote illusie waarin we zijn opgevoed: als dit liefde is, dan zijn dit de spelregels. En hierin merk ik dat er nog in grote mate dapper met dit soort spelletjes meegespeeld wordt. Dat wordt het liefdesspel genoemd. Tot het spel escaleert naar nog andere derde dimensionele spelletjes: manipulatie-chantage- geweld. Einde relatie: conclusie: dit was een foute partner. Zo snel mogelijk naar een nieuwe relatie. Het spel kan herbeginnen. In het slechtste geval is er weinig geleerd en in het beste geval is er wel enige zin tot zelf-reflectie en inzicht en wordt voldoende tijd en ruimte genomen om ‘op adem‘ te komen van de ervaringen.

In het aardse denken wordt gemakkelijk geoordeeld in termen als ‘fout‘ en ‘goed‘, maar is fout wel zo fout en goed zo goed? Niets is wat het lijkt.
Het hele doel van alle relaties is ons te helpen liefdevoller te worden en minder te oordelen. Het leven heeft een absoluut perfecte manier om ons die leerervaringen te geven die we nodig hebben om ons te verbinden met ons hartsbewustzijn en vanuit een dieper hartsbewustzijn verbinding te maken met anderen. We worden waar we niet van houden, tot we leren echt lief te hebben en te accepteren vanuit onvoorwaardelijke liefde.

Vanuit dit perspectief zien we hoe het oordeel dat we over anderen vormen, het oordeel wordt dat anderen over ons hebben.
Onze relaties helpen ons het leven, de liefde en vooral onszelf beter te begrijpen.
Uiteindelijk zullen we ons realiseren dat het leven simpelweg gaat om ‘ onvoorwaardelijke liefde en acceptatie ‘.
Wil je ook meer inzicht over de gaande transformatieprocessen in relaties? Kijk even elke week mee naar de in het Nederlands vertaalde Pele rapporten ‘ Astrologie voor de ziel ‘ van Kaypacha. En wil je nog veel meer inzicht, dan kan je intekenen voor de vertaalde en ondertitelde webinars astrologie via [email protected]

Keep the faith !
Warme hartegroet
Mieke
www.miekecoigne.com
 

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.