Mediums en paragnosten
Mediums en paragnosten

Verbinding

Weet je dat alles wat we denken en voelen als ‘radiogolven‘ uitgezonden worden? En misschien komen die energiefrequenties wel vanuit andere bewustzijsnsvelden? Ook al staan we er niet bij stil dat we gevoelens en gedachten sturen,

Weet je dat alles wat we denken en voelen als ‘radiogolven‘ uitgezonden worden? En misschien komen die energiefrequenties wel vanuit andere bewustzijsnsvelden? Ook al staan we er niet bij stil dat we gevoelens en gedachten sturen, het gebeurt overwegend automatisch. Dit zijn ook vaak vragen die me gesteld worden: ‘Denkt hij/zij aan me‘? Ik wil hierop een heel eerlijk antwoord geven, gedachten schieten dagelijks over en weer en dat mensen aan elkaar denken, soms zomaar uit het niets, is heel menselijk.
Je kan je het bewustzijn van de mens voorstellen als een World Wide Web.
Sta je er wel eens bij stil hoeveel informatie, gedachten, gevoelens we dagelijks sturen en hoeveel we ervan ontvangen, over alle grenzen heen?
Gelukkig kunnen we in ons hart ‘vrij‘ reizen en onbeperkt over alle grenzen heen aan iemand denken, liefdevolle gedachten sturen, helaas worden ook minder liefdevolle gedachten naar elkaar gestuurd.
Onze gedachten en gevoelens overstijgen ruimte en tijd en kunnen heel intuïtief door anderen worden gevoeld. Voel je je hierbij wat opgelucht dit te weten, is het een bevestiging voor het feit dat je nu niet meer hoeft te twijfelen dat je gek of vreemd bent, maar wel heel sterke intuïtieve antennetjes hebt die uitstekend functioneren?
Alles in het leven is energetisch met elkaar verbonden. De sterkste verbinding is tussen ons en diegenen met wie we ons diepzinnig verbonden voelen, ongeacht waar we ons bevinden.
Ongeacht of je iemand mist omwille van de geografische afstand, omdat diegene met wie je je verbonden voelt zijn/haar aardse jasje heeft afgelegd of omdat diegene van wie je zielsveel houdt niet langer in een fysieke aardse relatie verbonden is met jou.
Het gevoel van verlaten-zijn en afgescheidenheid is een illusie, ook al ervaar je de aardse realiteit als soms intens verdriet, je wordt nooit verlaten en niemand verlaat je omdat jij en diegene voor altijd met elkaar verbonden blijven door onzichtbare liefdesbanden.

De illusie van ‘ foute ‘ relaties doorbreken

Ik hoor heel vaak in consulten rond relaties – en zeker rond relaties die beëindigd werden ¬– oordelen over de ex-geliefde die gaan richting ‘hij/zij een foute partner‘ tot allerlei psychologisch jargon. Ik vraag dan wel eens: ‘Ben jij dan psycholoog om op die manier een ex-geliefde neer te zetten, denk eraan dat jij ooit voor die partner hebt gekozen?‘ Ik hou niet van gesprekken die deze wending nemen, uiteindelijk is het mijn doel om inzichten te geven in de zin van het ontmoeten van potentiële partners, waardoor jij en de ander (kunnen) groeien en bewust worden.

Elke ontmoeting leert ons altijd iets over onszelf, dat staat als eerste voorop. En door onze relatie met anderen en zeker in een intieme relatie, ontdekken we onze patronen, valkuilen, schaduwkanten die de kwaliteit van onze relatie(s) definiëren.

Blijf eens even stilstaan bij het volgende: je ziet iemand en je vindt die persoon onmiddellijk à prima vista heel leuk (al weet je niet exact waarom), er is gewoon een ‘klik‘. Het omgekeerde gebeurt ook, je ziet iemand in je nieuwe kennissenkring en meteen valt het op dat je één iemand helemaal niet mag, niet aardig vindt, je moet hem/haar niet. In de beide situaties is de kans heel groot dat we allerlei kwaliteiten projecteren op de beide personen: positieve en negatieve discriminatie doet zijn werk. Als je dan even invoelt en doorvraagt waar het sympathie- en antipathiegevoel vandaan komt, is dit niet zelden gebaseerd op een herinnering aan iemand uit het verleden. Doch er is wel veel meer uiteraard dan hetgeen ik nu schrijf. Ook herinneringen uit vorige levens en de mechanismen die in actie treden in het huidige leven, treden in werking.
Ik ervaar elke relatie als een geschenk, ook al waren er best relaties die ‘toxisch‘ waren, die me in allerlei bochten deden wringen om toch maar aan een plaatje te beantwoorden van vooral lief, aardig, gedienstig. Terwijl ik toch best een behoorlijk rebels, vrijgevochten temperament heb, liet ik me vaak onderdrukken en me de mond snoeren, om toch maar aan dat plaatje te beantwoorden. Oh ja, ik ben inderdaad lief, aardig, gedienstig en heb ook een rebelse natuur, alleen kwam dit laatste niet aan bod. Hoe vaak ik bij mezelf dacht: ‘Wat doe ik mezelf aan…niet. Wat doet de ander me aan‘? Wie kent het boek niet ‘Brave meisjes gaan naar de hemel, stoute komen overal‘? Ik prijs dat boek nog steeds aan, speciaal voor lieve, aardige, gedienstige schatten, die vanbinnen stilletjes aan ‘droog ‘ worden en het levenssap stopt met stromen.

Herkenbaar… in min of meerdere mate? Ik ben anno 2018 verbaasd dat ik nog vaak jonge en oudere dames aan de lijn beluister met hetzelfde verhaal, al dateert mijn verhaal van ongeveer 25 jaar terug. Het plaatje van ‘aardig, lief, gedienstig en een lekker ding‘ is blijkbaar heel sterk verinnerlijkt.

Ergens creëren we zelf ons verhaal, wie we in ons leven aantrekken en toelaten, op basis van heel wat factoren, die ik niet in een blog kan verwerken. Alleen al dit thema kan best in een boek uitgewerkt worden en dan nog, een boek is nooit de weerspiegeling van één waarheid.

Niettemin geloof ik niet in foute partners, net omdat we met elke partner de kans krijgen heel eerlijk met onszelf te zijn. We worden gedwongen te stoppen met verstoppertje te spelen. In een relatie gaat het in eerste instantie over onszelf en niet over de ander. Welke drijfveren spelen mee in het aantrekken van iemand….en welke drijfveren spelen mee bij de ander? Wat is het ‘spel‘ van aantrekken, wat vaker deel uitmaakt van een nog groter ‘spel‘ van afstoten? Herkenbaar? Het spel van ‘aantrekken‘ en ‘afstoten‘?

Dit ‘spel‘ maakt deel uit van een heel grote illusie waarin we zijn opgevoed: als dit liefde is, dan zijn dit de spelregels. En hierin merk ik dat er nog in grote mate dapper met dit soort spelletjes meegespeeld wordt. Dat wordt het liefdesspel genoemd. Tot het spel escaleert naar nog andere derde dimensionele spelletjes: manipulatie-chantage- geweld. Einde relatie: conclusie: dit was een foute partner. Zo snel mogelijk naar een nieuwe relatie. Het spel kan herbeginnen. In het slechtste geval is er weinig geleerd en in het beste geval is er wel enige zin tot zelf-reflectie en inzicht en wordt voldoende tijd en ruimte genomen om ‘op adem‘ te komen van de ervaringen.

In het aardse denken wordt gemakkelijk geoordeeld in termen als ‘fout‘ en ‘goed‘, maar is fout wel zo fout en goed zo goed? Niets is wat het lijkt.
Het hele doel van alle relaties is ons te helpen liefdevoller te worden en minder te oordelen. Het leven heeft een absoluut perfecte manier om ons die leerervaringen te geven die we nodig hebben om ons te verbinden met ons hartsbewustzijn en vanuit een dieper hartsbewustzijn verbinding te maken met anderen. We worden waar we niet van houden, tot we leren echt lief te hebben en te accepteren vanuit onvoorwaardelijke liefde.

Vanuit dit perspectief zien we hoe het oordeel dat we over anderen vormen, het oordeel wordt dat anderen over ons hebben.
Onze relaties helpen ons het leven, de liefde en vooral onszelf beter te begrijpen.
Uiteindelijk zullen we ons realiseren dat het leven simpelweg gaat om ‘ onvoorwaardelijke liefde en acceptatie ‘.
Wil je ook meer inzicht over de gaande transformatieprocessen in relaties? Kijk even elke week mee naar de in het Nederlands vertaalde Pele rapporten ‘ Astrologie voor de ziel ‘ van Kaypacha. En wil je nog veel meer inzicht, dan kan je intekenen voor de vertaalde en ondertitelde webinars astrologie via [email protected]

Keep the faith !
Warme hartegroet
Mieke
www.miekecoigne.com
 

Relationship Expert
Boxnummer: 000242
Relationship Expert
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Manuela
Boxnummer: 000530
Manuela
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Mandy
Boxnummer: 000218
Mandy
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Truthful Insights
Boxnummer: 000244
Truthful Insights
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Jo An
Boxnummer: 000176
Jo An
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Ben Ben
Boxnummer: 000227
Ben Ben
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Paragnost Marco
Boxnummer: 000199
Paragnost Marco
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Casandra
Boxnummer: 000192
Casandra
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Willem
Boxnummer: 000207
Willem
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angelique
Boxnummer: 000303
Angelique
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Merel
Boxnummer: 000291
Merel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Victoria
Boxnummer: 000361
Victoria
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Henk Jan
Boxnummer: 000302
Henk Jan
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Super Psychic
Boxnummer: 000243
Super Psychic
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Bob
Boxnummer: 000238
Bob
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Linda
Boxnummer: 000306
Linda
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Delayha Nyari
Boxnummer: 000241
Delayha Nyari
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Yvonne
Boxnummer: 000173
Medium Yvonne
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Clarisa
Boxnummer: 000193
Clarisa
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Lou
Boxnummer: 000247
Lou
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Paragnost en Healer Kim
Boxnummer: 000248
Paragnost en Healer Kim
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Angel
Boxnummer: 000140
Angel
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Medium Florance
Boxnummer: 000228
Medium Florance
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Natasja
Boxnummer: 000251
Natasja
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Baya
Boxnummer: 000322
Baya
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Test Box
Boxnummer: 000203
Test Box
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Medium Arlette
Boxnummer: 000161
Medium Arlette
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Amrita
Boxnummer: 000340
Amrita
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Valentino
Boxnummer: 000329
Valentino
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
 Hope
Boxnummer: 000471
Hope
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Angel Mary
Boxnummer: 000220
Angel Mary
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Layla (2)
Boxnummer: 000182
Medium Layla (2)
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Christel
Boxnummer: 000150
Christel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Cassandra
Boxnummer: 000172
Cassandra
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Spiritueel coach Sky
Boxnummer: 000181
Spiritueel coach Sky
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Quin
Boxnummer: 000321
Quin
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Ingrid
Boxnummer: 000277
Ingrid
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Cher
Boxnummer: 000286
Cher
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Medium Angie
Boxnummer: 000178
Medium Angie
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Yvonne
Boxnummer: 000292
Yvonne
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.