Al je vragen beantwoord
Al je vragen beantwoord
Al je vragen beantwoord

Verbinding

Verbinding

Weet je dat alles wat we denken en voelen als ‘radiogolven‘ uitgezonden worden? En misschien komen die energiefrequenties wel vanuit andere bewustzijsnsvelden? Ook al staan we er niet bij stil dat we gevoelens en gedachten sturen,

Weet je dat alles wat we denken en voelen als ‘radiogolven‘ uitgezonden worden? En misschien komen die energiefrequenties wel vanuit andere bewustzijsnsvelden? Ook al staan we er niet bij stil dat we gevoelens en gedachten sturen, het gebeurt overwegend automatisch. Dit zijn ook vaak vragen die me gesteld worden: ‘Denkt hij/zij aan me‘? Ik wil hierop een heel eerlijk antwoord geven, gedachten schieten dagelijks over en weer en dat mensen aan elkaar denken, soms zomaar uit het niets, is heel menselijk.
Je kan je het bewustzijn van de mens voorstellen als een World Wide Web.
Sta je er wel eens bij stil hoeveel informatie, gedachten, gevoelens we dagelijks sturen en hoeveel we ervan ontvangen, over alle grenzen heen?
Gelukkig kunnen we in ons hart ‘vrij‘ reizen en onbeperkt over alle grenzen heen aan iemand denken, liefdevolle gedachten sturen, helaas worden ook minder liefdevolle gedachten naar elkaar gestuurd.
Onze gedachten en gevoelens overstijgen ruimte en tijd en kunnen heel intuïtief door anderen worden gevoeld. Voel je je hierbij wat opgelucht dit te weten, is het een bevestiging voor het feit dat je nu niet meer hoeft te twijfelen dat je gek of vreemd bent, maar wel heel sterke intuïtieve antennetjes hebt die uitstekend functioneren?
Alles in het leven is energetisch met elkaar verbonden. De sterkste verbinding is tussen ons en diegenen met wie we ons diepzinnig verbonden voelen, ongeacht waar we ons bevinden.
Ongeacht of je iemand mist omwille van de geografische afstand, omdat diegene met wie je je verbonden voelt zijn/haar aardse jasje heeft afgelegd of omdat diegene van wie je zielsveel houdt niet langer in een fysieke aardse relatie verbonden is met jou.
Het gevoel van verlaten-zijn en afgescheidenheid is een illusie, ook al ervaar je de aardse realiteit als soms intens verdriet, je wordt nooit verlaten en niemand verlaat je omdat jij en diegene voor altijd met elkaar verbonden blijven door onzichtbare liefdesbanden.

De illusie van ‘ foute ‘ relaties doorbreken

Ik hoor heel vaak in consulten rond relaties – en zeker rond relaties die beëindigd werden ¬– oordelen over de ex-geliefde die gaan richting ‘hij/zij een foute partner‘ tot allerlei psychologisch jargon. Ik vraag dan wel eens: ‘Ben jij dan psycholoog om op die manier een ex-geliefde neer te zetten, denk eraan dat jij ooit voor die partner hebt gekozen?‘ Ik hou niet van gesprekken die deze wending nemen, uiteindelijk is het mijn doel om inzichten te geven in de zin van het ontmoeten van potentiële partners, waardoor jij en de ander (kunnen) groeien en bewust worden.

Elke ontmoeting leert ons altijd iets over onszelf, dat staat als eerste voorop. En door onze relatie met anderen en zeker in een intieme relatie, ontdekken we onze patronen, valkuilen, schaduwkanten die de kwaliteit van onze relatie(s) definiëren.

Blijf eens even stilstaan bij het volgende: je ziet iemand en je vindt die persoon onmiddellijk à prima vista heel leuk (al weet je niet exact waarom), er is gewoon een ‘klik‘. Het omgekeerde gebeurt ook, je ziet iemand in je nieuwe kennissenkring en meteen valt het op dat je één iemand helemaal niet mag, niet aardig vindt, je moet hem/haar niet. In de beide situaties is de kans heel groot dat we allerlei kwaliteiten projecteren op de beide personen: positieve en negatieve discriminatie doet zijn werk. Als je dan even invoelt en doorvraagt waar het sympathie- en antipathiegevoel vandaan komt, is dit niet zelden gebaseerd op een herinnering aan iemand uit het verleden. Doch er is wel veel meer uiteraard dan hetgeen ik nu schrijf. Ook herinneringen uit vorige levens en de mechanismen die in actie treden in het huidige leven, treden in werking.
Ik ervaar elke relatie als een geschenk, ook al waren er best relaties die ‘toxisch‘ waren, die me in allerlei bochten deden wringen om toch maar aan een plaatje te beantwoorden van vooral lief, aardig, gedienstig. Terwijl ik toch best een behoorlijk rebels, vrijgevochten temperament heb, liet ik me vaak onderdrukken en me de mond snoeren, om toch maar aan dat plaatje te beantwoorden. Oh ja, ik ben inderdaad lief, aardig, gedienstig en heb ook een rebelse natuur, alleen kwam dit laatste niet aan bod. Hoe vaak ik bij mezelf dacht: ‘Wat doe ik mezelf aan…niet. Wat doet de ander me aan‘? Wie kent het boek niet ‘Brave meisjes gaan naar de hemel, stoute komen overal‘? Ik prijs dat boek nog steeds aan, speciaal voor lieve, aardige, gedienstige schatten, die vanbinnen stilletjes aan ‘droog ‘ worden en het levenssap stopt met stromen.

Herkenbaar… in min of meerdere mate? Ik ben anno 2018 verbaasd dat ik nog vaak jonge en oudere dames aan de lijn beluister met hetzelfde verhaal, al dateert mijn verhaal van ongeveer 25 jaar terug. Het plaatje van ‘aardig, lief, gedienstig en een lekker ding‘ is blijkbaar heel sterk verinnerlijkt.

Ergens creëren we zelf ons verhaal, wie we in ons leven aantrekken en toelaten, op basis van heel wat factoren, die ik niet in een blog kan verwerken. Alleen al dit thema kan best in een boek uitgewerkt worden en dan nog, een boek is nooit de weerspiegeling van één waarheid.

Niettemin geloof ik niet in foute partners, net omdat we met elke partner de kans krijgen heel eerlijk met onszelf te zijn. We worden gedwongen te stoppen met verstoppertje te spelen. In een relatie gaat het in eerste instantie over onszelf en niet over de ander. Welke drijfveren spelen mee in het aantrekken van iemand….en welke drijfveren spelen mee bij de ander? Wat is het ‘spel‘ van aantrekken, wat vaker deel uitmaakt van een nog groter ‘spel‘ van afstoten? Herkenbaar? Het spel van ‘aantrekken‘ en ‘afstoten‘?

Dit ‘spel‘ maakt deel uit van een heel grote illusie waarin we zijn opgevoed: als dit liefde is, dan zijn dit de spelregels. En hierin merk ik dat er nog in grote mate dapper met dit soort spelletjes meegespeeld wordt. Dat wordt het liefdesspel genoemd. Tot het spel escaleert naar nog andere derde dimensionele spelletjes: manipulatie-chantage- geweld. Einde relatie: conclusie: dit was een foute partner. Zo snel mogelijk naar een nieuwe relatie. Het spel kan herbeginnen. In het slechtste geval is er weinig geleerd en in het beste geval is er wel enige zin tot zelf-reflectie en inzicht en wordt voldoende tijd en ruimte genomen om ‘op adem‘ te komen van de ervaringen.

In het aardse denken wordt gemakkelijk geoordeeld in termen als ‘fout‘ en ‘goed‘, maar is fout wel zo fout en goed zo goed? Niets is wat het lijkt.
Het hele doel van alle relaties is ons te helpen liefdevoller te worden en minder te oordelen. Het leven heeft een absoluut perfecte manier om ons die leerervaringen te geven die we nodig hebben om ons te verbinden met ons hartsbewustzijn en vanuit een dieper hartsbewustzijn verbinding te maken met anderen. We worden waar we niet van houden, tot we leren echt lief te hebben en te accepteren vanuit onvoorwaardelijke liefde.

Vanuit dit perspectief zien we hoe het oordeel dat we over anderen vormen, het oordeel wordt dat anderen over ons hebben.
Onze relaties helpen ons het leven, de liefde en vooral onszelf beter te begrijpen.
Uiteindelijk zullen we ons realiseren dat het leven simpelweg gaat om ‘ onvoorwaardelijke liefde en acceptatie ‘.
Wil je ook meer inzicht over de gaande transformatieprocessen in relaties? Kijk even elke week mee naar de in het Nederlands vertaalde Pele rapporten ‘ Astrologie voor de ziel ‘ van Kaypacha. En wil je nog veel meer inzicht, dan kan je intekenen voor de vertaalde en ondertitelde webinars astrologie via [email protected]

Keep the faith !
Warme hartegroet
Mieke
www.miekecoigne.com
 

Betty
Beschikbaar
Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Spiritueel coach Sky
Beschikbaar
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Spiritueel Coach Clarisa
Beschikbaar
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Paragnost Martie
Beschikbaar
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Medium Corina
Ingesprek
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Paragnost Shanti
Ingesprek
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Marie
Ingesprek
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Medium Martina
Ingesprek
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Paragnost Marco
Ingesprek
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Margje
Offline
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Waarzegster Marion
Offline
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Martina
Offline
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster