HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures
...

Von

Je komt er zelf niet uit en hebt veel vragen waar je geen antwoord op hebt. Ik kan ze je geven. Stel gerust al je vragen op gebied van liefde en relaties, werk, stress. Schets het heden en je toekomstpad.
bellen met creditsNu niet beschikbaar
chattenNu niet beschikbaar
email consultOp je gemak mailen en lezen!
Chat: Je creditsaldo neemt pas af als je daadwerkelijk contact hebt met de consulent. Je kunt dus kosteloos en in alle rust wachten in de chatruimte totdat de consulent antwoord geeft!
Bellen: Je creditsaldo neemt af nadat contact is gelegd met de belcentrale.

Over Von

Er zijn periodes in ons leven die we niet in de hand hebben. Vaak hebben deze te maken met verlies. Verlies van een partner, kan ons in de ziel raken. Komt deze nog terug? Dat willen we graag weten. of komt er eindelijk eens een partner waarmee ik oud ga worden, die mij serieus neemt. Liefde is het mooiste wat er is, maar wat als liefde in je leven niet wil lukken. Het maakt je onzeker, angstig, gekwetst. Vaak zijn het kleine veranderingen die je kunt toepassen om wel die relatie van je leven te krijgen. Jij verdient liefde net als ieder ander.
Ik zet mensen weer heel snel in hun kracht, zodat je snel uit je diepe dal komt en weer liefde kunt toelaten, voor jezelf en anderen. Je kunt ook hier je vragen stellen per email. Dan krijg je van mij een terdege antwoord terug.

Gaves: Allround, Coaching, Contact met gene zijde, Foto lezen, Kaartleggen, Lenormand kaarten, Medium, Pendel, Reiki, Relatie coach, Sjamaan
Talen: Nederlands, English

Recensies van klanten (8)

Altijd eerlijk, super blij mee!
★★★★★ Anonieme gebruiker 27-03-2019
Von,zit er recht op al wat ze zei en zegde over de persoon is echt er bonk erop. Dank je Von
★★★☆☆ Anonieme gebruiker 29-12-2018
Von, fijn gesprek gehad, was weer heel helder
★★★★★ Anonieme gebruiker 06-12-2018
Von, Prettig gesprek. Kreeg gedetailleerde informatie over het heden en de toekomst. Nieuwe inzichten en ik ben hoopvol voor wat gaat komen.
★★★★★ Anonieme gebruiker 18-09-2018
Je moet gebeld (met credits), gechat of een email consult gehad hebben hebben met Von om een recensie te kunnen schrijven!

Meer recensies lezen  


Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten