HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Waarom worden mensen soms zo boos

Op de chatpagina van mediums en paragnosten vind je online paragnosten en uiteraard ook online mediums die voor jou klaar staan, om al je vragen waar je mee zit, te beantwoorden. De vragen die worden gesteld aan online paragnosten zijn heel divers.

Om die reden moet je als online paragnost veel in je mars hebben. Gelukkig hebben de paragnosten van mediums en paragnosten veel in huis. Een vraag die werd gesteld was, waarom worden mensen soms zo boos? Een bijzondere vraag die dan zomaar uit de lucht komt vallen, maar waar een online paragnost zeker wel raad mee weet.

Mensen kunnen soms zo boos worden, omdat ze dingen waar ze boos om worden niet direct uiten. Ze voelen dan wel iets, als er iets gebeurt wat ze boos maakt, alleen ze luisteren nog onvoldoende naar dat gevoel en stoppen het weg. En al die momenten van boosheid stapelen zich op en komen er dan als een vulkaan uit.

Het is een opeenstapeling van emoties die ontladen moet worden. Het gebeurt op een moment dat deze persoon zo met zichzelf in de knoop zit, dat er nog maar één uitweg is. Alles eruit gooien en vaak doen we dat dan bij iemand die dan net in de buurt is en de volle lading krijgt.

Het is een innerlijk conflict in de persoon zelf, die geen notie hiervan heeft. In de ogen van de boosdoener, doet die alles goed, is lief voor anderen, alleen deze persoon ziet zichzelf niet staan. Ze zijn vaak jaloers op diegenen die door het leven fladderen, ze begrijpen niet waarom zij dat zelf niet kunnen. Voelen zich vaak te veel, om het minste en geringste onttrekken ze zich uit een gesprek met de opmerking, ik heb het weer gedaan. Zie je wel, het ligt aan mij. Of hoor je maanden niets meer van ze.

Omgaan met deze boosdoeners is bijna niet te doen. Ze zijn het ene moment super lief en zonder aanleiding nemen ze je te grazen en lopen met stampende voeten de deur uit, jou verbaasd achterlatend. Het is het onvermogen waarmee ze worstelen in zichzelf. Ze hebben niet het vermogen om alles in het juiste perspectief te zien. Ze hebben zichzelf een manier van leven aangemeten waarbij ze het leven in de hand hebben, althans dat denken ze. Maar ze hebben op geen enkele manier het leven in de hand, want ze hebben zichzelf niet in de hand.

Mensen die soms zo boos kunnen worden, zijn diep van binnen heel onzeker en het ontbreekt ze aan zelfvertrouwen. Ze hebben geen notie van hun eigen gedrag, dat zien ze niet. Het zijn op zich helemaal geen slechte mensen, ze weten niet van zichzelf dat ze zichzelf enorm te kort doen.

Hoe kun je er het beste mee omgaan? Weggaan, is een optie en dat gebeurt regelmatig. De boosdoener ziet dit als wederom een teken dat die gestraft wordt en alleen achterblijft. Het versterkt dus het zelfbeeld van de boosdoener.

Wat je ook kunt doen als je te maken hebt met iemand die soms zo verschrikkelijk boos kan worden, is die persoon omarmen, zachtjes en liefdevol tegen praten. Want in feite is de boosheid een uiting dat deze persoon nog nooit echt liefde, warmte en genegenheid heeft gekend. En daar intens naar snakt en maar hoopt door goed te doen, zichzelf weg te cijferen, het eindelijk eens te krijgen.

Woon jij samen met een boosdoener en wil je deze persoon niet kwijt. Weet dat als jij boos wordt op deze persoon de situatie alleen maar door verergert. Pas de aanpak toe door zachtjes en liefdevol de ander te benaderen. Ga de ander prijzen voor wat die goed doet, veel complimenten geven. Je zult zien dat de boosdoener ineens veel meer zich durft te gaan uiten, omdat die diep van binnen eindelijk een gevoel van zich veilig voelen, ervaart.

Online Medium Von
 

Datum: 07-03-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten