HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Waarom zou je een medium raadplegen?

Eigenlijk zou het raadplegen van een medium elk jaar de normaalste zaak van de wereld moeten zijn. Vaak raadplegen we een medium als we het zelf helemaal niet meer weten. Ons hoofd zit vol met vragen

Waarom zou je een medium raadplegen?

Eigenlijk zou het raadplegen van een medium elk jaar de normaalste zaak van de wereld moeten zijn. Vaak raadplegen we een medium als we het zelf helemaal niet meer weten. Ons hoofd zit vol met vragen. We komen er niet meer uit. Staan met onze handen in de lucht. Dan maar een medium raadplegen, even vluchtig, om een bevestiging te krijgen dat het allemaal wel weer goed komt.

Niets mis mee om het op deze manier te doen. Maar beter zou zijn het met enige regelmaat te doen. Een medium heeft veel meer in haar of zijn mars, dan een toekomst te voorspellen. Naar je te luisteren en je gerust te stellen. Of om te weten te komen of je partner van je houdt.

Waarom zou je een medium raadplegen? Een medium is een persoon met gaven. Als helderziend. Met deze gave kan het medium kijken wat er nu in je leven speelt. Maar ook terugkijken wat de oorzaak is waarom je leven nu op zijn kop staat. Het kan met deze gave ook vooruitkijken. Maar wat nog veel belangrijker is, wat een medium kan. Is je aangeven hoe je uit de huidige situatie kunt komen. Welke stappen jij daar zelf voor moet gaan zetten.

Vaak raadplegen we een medium, omdat we het zelf niet meer weten. We weten dan ook niet wat we zelf nog zouden kunnen doen. Een helderziend medium kan jou dat vertellen. Maar vaak vinden we dat lastig. Horen we het ook niet, we zijn alleen maar gefocust op datgene wat we willen, zeg maar terug willen.

Dat van onszelf daar ook iets voor wordt gevraagd, voordat we zover zijn dat we dat begrijpen, hebben we vaak al een paar maanden in zak en as gezeten. Naast helderziende mediums, zijn er ook helderwetende mediums. Deze mediums weten wat er speelt. Weten waar het door kom wat er speelt en weten ook waar het naartoe zal gaan. Wel zo fijn. Dan hoor je waarom het is gebeurd, maar ook of het weer goed kan gaan komen ja of nee. Maar ook hiervoor geldt, er zal altijd ook een inzet van jouzelf moeten zijn.

Op de een of andere manier wil het universum ons iets duidelijk maken, als ons leven in chaos beland. We zelf niet meer weten wat wijsheid is. Een medium biedt dan zeker uitkomst. Consulteer gerust de mediums van Rob Nijland die hebben allen zeer bijzonder gaven. Daar zijn ze op geselecteerd. Om jou te helpen een kijkje te nemen in je leven, jouzelf. De mensen om je heen en welke stappen nodig zijn om weer rust in je leven te gaan krijgen.

Er bestaan ook mediums die heldervoelend zijn. Die voelen in op je energie. Daar kunnen ze haarfijn aanvoelen waar jij met jezelf staat. Ze voelen ook of je energielevel hoog of laag is. Of je op de juiste frequentie vibreert. Mocht dit niet zo zijn, geven ze je handvatten om naar de juiste vibratie te gaan. Waardoor jij tevens je een stuk energieker zult gaan voelen. Maar ook je wensen en je dromen door gaat realiseren.

Een aantal mediums zijn ook helderhorend. Met hun gehoor horen zij op jou in. Ze horen ook hiermee jouw toekomst. Sommige mediums bezitten deze gaven allemaal samen. Wel zo handig. Daarmee kunnen ze jou van betrouwbare, pure en eerlijke antwoorden voorzien.

Een puur medium zal jou niets onthouden. Altijd de waarheid vertellen. Soms zul je dat lastig vinden om te horen. Weet, dat de mediums werkzaam voor Rob Nijland nooit jou iets willen ontnemen. Ze willen jou juist je kracht teruggeven. Daarvoor moeten soms offers worden gebracht.

Samen met een medium, die je met regelmaat consulteert, zul jij komen waar je met jezelf wilt komen. In liefde leven, een fijne partner. Je wensen vervult. Niet dat een medium dat voor jou kan verwezenlijken. De manier waarop het medium jou inzichten geeft en jij mee aan de slag gaat, gaat dat verwezenlijken.
 

Datum: 28-10-'20

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten