HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Waarzeggers en waarzeggerij

Waarzeggers en waarzeggerij is al iets wat bestond zo'n 4000 jaar voor onze jaartelling. Bestaan waarzeggers echt en waarzeggerij? Kunnen zij jou iets voorspellen

Bestaan waarzeggers en waarzeggerij echt?

Waarzeggers en waarzeggerij is al iets wat bestond zo'n 4000 jaar voor onze jaartelling. Bestaan waarzeggers echt en waarzeggerij? Kunnen zij jou iets voorspellen, meegeven wat hout snijdt? We doen er vaak wat sceptisch over, maar toch. Als we er zelf niet meer uitkomen, weet iedereen heel snel de weg te vinden naar een spirituele hulplijn, waar waarzeggers waarzeggerij beoefenen.

Volmondig kan ik ja zeggen dat waarzeggers bestaan. Alhoewel daar nog nooit een sluitend bewijs voor is gevonden. Er zijn altijd zaken die onverklaarbaar blijven, daar is waarzeggerij er een van. Daarom blijft het ook een onderwerp dat altijd voor en tegenstanders met zich mee zal brengen.

Er zijn er die er heilig in geloven. Er zijn er die moeten er niets van hebben. En dat mag. Schijnbaar zoekt de mens altijd naar een bepaalde zekerheid. En juist die onzekerheid over waarzeggers, maakt waarzeggerij zo uniek. Want hoe kan iemand in het verleden kijken van jou, het heden en jouw toekomst voorspellen. Is dat een gave?

Ja, dat is inderdaad een gave die een waarzegger bezit. Onverklaarbaar en om die reden zo bijzonder. Op Medium Rob en Collega's vind je top waarzeggers. In het woord zit iets verscholen, ze zeggen waar, oftewel waarheid. Een echte, goede waarzegger spreekt waarheid. En laten veel mensen nou bang zijn voor de waarheid. Die leven in hun eigen waarheid. Maar daarin geloven ze niet. Komen ze vanzelf achter. Omdat de waarheid hun wel achterhaalt.

Een waarzegger spreekt dus waarheid. Als je dat kunt, heb je een gave. Die gave is onverklaarbaar. Je kunt aan een waarzegger vragen hoe ze alles weet. Ze kan het zelf niet verklaren. Geloof hebben in wat ze zegt, ontstaat, doordat ze dingen zegt, die niemand kan weten, alleen jij. Dat is de kracht van waarzeggerij.

Een waarzegger neemt als het ware een kijkje in jouw onderbewuste. Die ziet daar precies wat er speelt en kan dit in woorden neerzetten. Voor jou heel fijn, want zo wordt voor jou zichtbaar waar je op vastloopt. Waarom dingen in je leven niet wille lopen, zoals je zelf graag zou willen. Een waarzegger kijkt niet alleen diep in jou. Ook naar je omgeving. Hoeveel invloed die op je heeft. Wat jij er van binnen laat komen. Maar ook het effect er van op je eigen leven.

Je krijgt ook te horen wat je zelf kunt doen, om wel je leven de vorm te geven, zoals jij die voor ogen hebt. De ene waarzegger werkt alleen met gaven, als helderziendheid, daarmee ziet ze wat er speelt bij jou. Kan ook met helderwetendheid bij jou in je onderbewuste kijken. Anderen maken gebruik van kaartleggingen. Denk hierbij aan Tarot, Lenormand, engelenkaarten, gidskaarten.

Ook wordt de pendel vaak geraadpleegd door een waarzegger. Een pendel is een fantastisch hulpmiddel. De vragen die je aan de pendel stelt, moeten wel zodanig worden geformuleerd, dat het antwoord door de pendel met een ja of nee beantwoord kan worden. Mocht je dit zelf lastig vinden, helpt een goede waarzegger je bij het formuleren van jouw vragen.

Sommigen vinden waarzeggerij bedrog. Vinden het doodnormale mensen die veel mensenkennis hebben en noemen dat hun gave. Weet je, al zou dit zo zijn, want ook wij kunnen waarzeggerij niet wetenschappelijk bewijzen. Hoe fijn is het dan toch niet, dat ze bestaan en jou op weg helpen met jouw bestaan.

Ieder mens verdient een fijn en goed bestaan. Een top waarzegger is in staat jou daarbij de helpende hand te bieden. Vraag haar niet hoe ze het doet. Profiteer van haar unieke gaven. Als je er bij gaat nadenken, hoor je de boodschappen die ze je meegeeft niet. Vaak zie je achteraf dat een waarzegger gelijk heeft gehad. Waarheid heeft gesproken.
 

Datum: 28-10-'20

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten