HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Wat brengt angstig zijn wel niet te weeg

Iedereen heeft zijn angsten. Waar de een helemaal niet bang voor is, is de ander wel. Soms kunnen we dat van elkaar helemaal niet begrijpen. Omdat we er dan zelf helemaal niet bang voor zijn. Maar in feite is elke angst hetzelfde.

Het zijn gedachten over iets, meer is het niet. Angst doen we onszelf aan, dat te weten, kun je gaan streven naar een leven zonder angst. Want als je weet wat angstig zijn allemaal te weeg kan brengen. Is er voor jou maar een weg, aan de slag met die angst en zorgen dat je die gaat overwinnen. Wat overigens je heel fijn kunt doen samen met een medium of paragnost van Mediumsenparagnosten.

Angstig zijn brengt veel te weeg en velen weten vaak niet eens dat ze angstig zijn. Ze leven hun leven onbewust vanuit de angst. Dat zijn voornamelijk mensen die zichzelf altijd wegcijferen, die voor anderen altijd klaarstaan. De helpers onder ons, je ziet ze vaak terug in de zorg. Ze kiezen dit beroep niet voor niets.

Het beroep van zorgen voor anderen, is volgens hunzelf op het lijf geschreven en daarom kiezen ze er ook voor, maar vaak zijn het mensen die angstig zijn. Waarmee ik niet zeg dat iedereen in de zorg angstig is, we zien het ook bij andere beroepsgroepen terug. Het is zelfs zo dat ruim 50% van de mens hier in de Westerse wereld, zich op een angstige manier voortbeweegt. Terwijl we eigenlijk alles hebben, wat we nodig hebben. Ons geen zorgen hoeven maken over onze basisbehoeften.

Als ik zeg als medium, heb je wel eens last van hartkloppingen, paniekaanvallen, tril je wel eens, kan het zweet je uitbreken. Heb je last van hoofdpijn, buikpijn, pijnlijke spieren. Voel je je vaak onrustig, slaap je licht, ben je soms vergeetachtig, concentratieverlies. Tob en pieker je veel over de toekomst, of wat anderen van je vinden!

Dit zijn allemaal symptomen die voortkomen vanuit een leven vanuit angst te leven. En al die symptomen hebben hun weerslag op jouw gezondheid. En zorgen er voor dat je minder weerbaar bent. Kijk eens om je heen, of beter nog, kijk naar jezelf. Durf je dan eerlijk te zijn en te zeggen, ja, ik ben eigenlijk een angsthaas. Ik zie mijzelf terug in de symptomen die ik nu lees.

Begrijp je dan nu ook wat angst te weeg kan brengen. En dat we nergens bang voor hoeven te zijn. Dat we onszelf er van overtuigen dat we ergens angstig voor zijn. Dat we het onszelf allemaal aan doen. Dat we hierdoor onszelf letterlijk ziek kunnen maken, dat we ziek worden door onze eigen gedachten.

Tijd voor verandering, tijd voor een paar goede gesprekken met een medium die ook coach is, een paragnost die ook counselor is en gespecialiseerd in angst, depressie en stress. Laagdrempelig contact zoeken op de website Mediumsenparagnosten. Want je wilt je zelf door je eigen gedachten niet ziek maken.

Jij wilt toch het maximale uit het leven halen en door je angstige gedrag niet afstevenen op een depressie of een burn out. Er voor zorgen dat je je bewust wordt er van, is de eerste stap en de volgende stap, is gaan werken aan je gedachten. Die moeten in een andere stand komen te staan. Daar geven mediums en paragnosten je inzichten voor mee.

Dan flink oefenen en binnen 30 dagen kun jij de angst vaarwel zeggen en lef en durf voor in de plaats zetten. De gevolgen ervaar je direct. Je bent ineens veel spraakzamer, je komt als vanzelf meer voor je zelf op. Je straalt, je lacht, je slaapt beter, heel veel symptomen die bij angst horen, verdwijnen.

Je geeft jezelf hiermee een heel mooi cadeau. Leven, echt leven.

Medium Von
Mediumsenparagnosten
 

Datum: 09-09-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten