HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Wie wil jij tevreden houden

Wie wil jij tevreden houden, Er is er maar één die jij tevreden hoeft te houden en dat is jezelf! Helaas, helaas, zijn we vaak meer bezig met anderen om ons heen, als onze partner, onze kinderen, familieleden tevreden te houden en gaat dat ten koste van onze eigen tevredenheid.

Wie wil jij tevreden houden, Er is er maar één die jij tevreden hoeft te houden en dat is jezelf! Helaas, helaas, zijn we vaak meer bezig met anderen om ons heen, als onze partner, onze kinderen, familieleden tevreden te houden en gaat dat ten koste van onze eigen tevredenheid.

Het principe van het leven is heel simpel. Eerst ik en dan jij! Is dat dan niet egoïstisch? Nee als je de manier weet wat er exact mee wordt bedoeld, met eerst ik en dan jij! Want hoe kun jij voor anderen zorgen, als je eerst niet goed voor jezelf zorgt? Dat is nog niemand gelukt en zal ook nooit gaan gebeuren ook.

Hoe komt het dan dat zovelen hierin vastlopen? De hele dag in het teken stellen van anderen? Omdat generaties op generaties ons wordt verteld goed te zijn voor anderen. En dat klopt ook. Alleen, jijzelf behoort ook tot de groep anderen. En dat vertellen ze er niet bij. Zie je waar de schoen wringt?

Begrijp je nu waarom jij elke dag aan het einde van je latijn bent. Waarom jij niet tevreden bent met je leven dat je leidt? Waarom jij niet gelukkig bent en soms in een klein hoekje duikt om je tranen te laten vloeien? Omdat jij jezelf niet ziet staan. Omdat jij jezelf negeert. Omdat jij alles en iedereen tevreden wilt houden en dat doet ten koste van jezelf.

Bij elk mens komt er een moment. Dat moment gaat gepaard met verlies. Een groot verlies. Dat moment is een wakker schudmoment. Het laat je eerst op je grondvesten schudden. De hele wereld zakt onder je voeten vandaan. Ongeloof overmeestert je en nog zoveel andere gevoelens, als verdriet, pijn, boosheid. Dit wakker schudmoment is nodig, de hogere macht grijpt in. BAM, wie niet luisteren wil, moet maar voelen.

En wat voel jij dit moment zeg. Je leven zal hierna nooit meer hetzelfde zijn. Zie je wat er gebeurt. Je wordt letterlijk gedwongen anders in het leven te gaan staan en dan begint het. We gaan tegenwerken, we willen dat alles weer wordt zoals we het gewend waren, zoals het was. Het komt nooit meer terug, nooit meer en we begrijpen het niet, we hebben het besef niet, totaal niet waarom nare dingen ons leven overspoelen. Het was toch goed zo? Is dat zo!

Nee, want je was namelijk iedereen tevreden aan het houden en dat is niet goed. Dat is niet de bedoeling van het leven. Dat is niet de essentie van het leven hier op aarde. De bedoeling van het leven hier, is lief zijn voor jezelf. Liefde is zo waardevol, zo kwetsbaar en jij, jij geeft het aan iedereen, maar niet aan jezelf. Maar je wilt dit verlies niet en probeert uit alle macht je aan vast te blijven klampen. Het loslaten, afscheid van te nemen. Nee. Je wilt weten of het weer goed komt en vanuit een noodsprong, omdat je het zelf allemaal echt niet meer weet, bel of chat je met een spirituele hulpverlener. De drang om de toekomst te weten is enorm. Je loopt op google tegen de chatsite www.mediumsenparagnosten.nl aan. En dat is maar goed ook.

Je leest dat daar top consulenten zitten die jou je toekomst willen vertellen. Je besluit credits aan te schaffen, want je wilt het weten. Je treft een fijn medium, die voor jou de tarotkaarten legt. Veel van het gesprek blijft niet hangen, hiervoor de concentratie opbrengen gaat je moeilijk af. Maar je hebt er wel iets aan overgehouden. Het medium gaf aan dat het allemaal wel weer goed komt. Dan bekruipt je wederom de angst. Wat komt er dan goed? En je besluit nogmaals te chatten met een ander medium op www.mediumsenparagnosten.nl Ook die vertelt je hoe de vork in de steel zit en je luistert goed. Beter dan tijdens de eerste chat. Je voelt je rustiger worden door het gesprek. Het geeft je weer kracht. Het medium heeft je ook een healing op afstand gegeven.

In een slakkengang komt het besef naar boven, je durft de realiteit onder ogen te zien. Of het nog goedkomt, maakt je eigenlijk niet zoveel meer uit. Als het met jou maar goedkomt, vanaf nu ga jij jezelf tevreden houden met het besef dat anderen dan ook als vanzelf tevreden zijn. En jouw medium op www.mediumsenparagnosten.nl bied je hier wel een hele fijne helpende hand in. Liefs medium Von mediumsenparagnosten.nl
 

Datum: 06-12-'18

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten