HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Wil je de mooiste of de beste en fijnste versie van jezelf zijn?

Er zit een duidelijk verschil tussen de mooiste of de beste versie van jezelf zijn. De mooiste is, dat je met name naar de buitenwereld jezelf laat zien op je mooiste kant. De beste is, de versie waarbij jij jezelf het beste en fijnst voelt en dat kan een hele andere versie zijn dan de mooiste.

Maar kijk eens rond om je heen, kijk eens wat er allemaal voorbij komt op sociaal media. Zien we daar niet allemaal de mooiste versie van iedereen. Maken we niet allemaal het mooier dan het in werkelijkheid is. Is de mooiste versie dan misschien niet een farce, waarmee jij wilt scoren bij en voor anderen. Dat je in the picture komt te staan.

Dat misschien je veel meer volgers gaat krijgen en mensen jou super interessant gaan vinden en jij hierdoor steeds meer aandacht krijgt en jij je daarmee voedt om het allemaal nog mooier te maken.

Vroeger is dit alles ooit begonnen met reclames, wie kent Loekie niet. Die reclames waren er om ons te vertellen dat er nieuwe producten op de markt waren. Om ons te vertellen dat je beter voor product X kon kiezen, want dat was vele malen beter.

Maar is dat zo, werden we hierdoor niet met zijn allen een bepaalde kant op gemanoeuvreerd en begint dat nu niet compleet uit de hand te lopen. Waar het vroeger producten waren, prijzen we nu onszelf aan, hopende op veel likes, hopende op aandacht en om die reden maken we alles een stuk mooier.

Vallen momenteel influencers door de mand die een mooie achtergrond hebben op hun foto's, jij het gelooft en in werkelijkheid het hele huis een smeerboel is. Inmiddels ben jij er ingetrapt. We geloven te veel van wat we zien en horen, maar wat we zien en horen is niet altijd wat het echt is.

Om die reden zoeken we steeds meer contact met de spirituele wereld, omdat we te veel zijn geloven wat ons wijs is gemaakt en ons eigen gevoel niet meer volgen. We de kluts kwijtraken en met onze ziel onder onze arm rondlopen, omdat we onszelf helemaal zijn kwijtgeraakt.

Is de beste versie van jezelf niet veel beter. Jazeker en weet je, die komt op een gegeven moment vanzelf weer bovendrijven. Want leven in een nepwereld, houdt niemand vol. Die is leeg, oppervlakkig, kom je met jezelf in de knoei en zegt lijf en geest, bekijk het maar. Als jij gelooft in al die nep en onzin, dan stop ik er mee goed voor jou te zorgen.

Welkom onzekerheid, welkom verdriet en pijn. Welkom scheiding. Ieder mens zou de beste en fijnste versie van zichzelf moeten zijn. Houdt nepnieuws vanzelf op. Zullen er veel minder scheidingen zijn, waarin de schone schijn wordt opgehouden en we niet eens weten van elkaar wie we echt zijn.

Liefde heeft niets met nep en oppervlakkigheid. Liefde vraagt om diepgang, om oprechtheid en eerlijkheid. Maar het is moeilijk om dit te bewerkstelligen in een wereld waarin nep de boventoon voert en door een regering aan mee wordt gedaan.

Toch gaan steeds meer mensen er mee aan de slag zich er van te distantiëren, het kan niet anders. Die zijn zichzelf er door kwijtgeraakt in een hele diepe put gevallen en moeten wel aan de slag om zichzelf eerlijk en oprecht toe te gaan spreken. Om zo een fijne versie van zichzelf en voor zichzelf te worden.

Ze zoeken ook vaak hun heil bij mediums en paragnosten, vanwege een toekomstvoorspelling als ze compleet in de put zitten. Ze houden zich daar dan aan vast, maar het gaat helemaal niet om die toekomst.

Ze moeten met zichzelf aan de slag, zich ontdoen van de nep in hun leven en daarvoor eerlijkheid, puurheid en oprechtheid voor in de plaats zetten. Dat zijn harde lessen waar niemand aan ontkomt. Maar dan ben je wel de beste versie van jezelf en dan, dan vind je jezelf ook de mooiste versie. Want jij bent in jezelf gaan geloven, trouw aan jezelf gaan worden. Je eigen pad gaan bewandelen.

Medium Von
Mediumsenparagnosten
 

Datum: 07-10-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten