HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Wil je een eerlijk antwoord?

Elke dag ben ik als medium ook te vinden in de natuur, enerzijds een must, de hond heeft er behoefte aan, anderzijds geen must, de geest leegmaken, waardoor die ruimte krijgt voor creatieve ideeën en antwoorden als vanzelf naar boven komen, op vragen waar we ons mee bezig kunnen houden.

Gisteren had een cliënt op de chat van mediumsenparagnosten geschreven, “Wil je een eerlijk antwoord”, zonder er op dat moment bij stil te staan, kreeg ik van haar een schijnbaar eerlijk antwoord.

Ik betrap mijzelf er ook wel eens op het te zeggen, “zal ik heel eerlijk zijn” niet alleen tegen een cliënt op de spirituele hulplijn, ook in het dagelijks leven. Toen ik gisteren op mijn gemak aan het wandelen in de natuur was, kwam deze zin aan de oppervlakte. En bedacht ik mij, wat zeggen we nou eigenlijk.

Zeggen we hier dan mee, dat alles wat we daarvoor of daarna zeggen, schijnbaar niet eerlijk is. Dat je aan al die antwoorden en woorden geen waarde kunt hechten, dat dat schijnbaar geen eerlijke woorden zijn. Toen ik dat vandaag als medium met een cliënt deelde, die ook zei, zal ik heel eerlijk tegen je zijn, moest ze lachen. Ja inderdaad, het is heel gek dat we dat zinnetje gebruiken.

Toch zit er een kern van waarheid in, als we zeggen, zal ik heel eerlijk zijn, je gaat met de ander een geheim delen, die je nog nooit naar een ander hebt uitgesproken. En als medium gebruik je de zin, omdat je aanvoelt dat het tijd wordt deze cliënt een heel duidelijk antwoord te geven, anders blijft die maar in twijfels hangen.

Zo ook vandaag, dat iemand heel eerlijk naar mij wilde zijn. Ze voelde zich tijdens het gesprek heel veilig, dat gaf ze ook aan. Eindelijk iemand die mij begrijpt en duidelijk is. Die zegt waar het op staat, ik zie nu waardoor het komt waarom ellende in mijn leven blijft hangen. Ik zie nu in dat ik zelf aan de slag moet om uit deze ellende te geraken en ja, als ik heel eerlijk ben, ik houd niet van mijzelf. Mijn vriend heb ik dit nog nooit verteld, waarmee ze wil aangeven. Zelfs die niet, kun je nagaan, naar jou toe wel, dan weet je hoe ik vertrouwen voel, uit je woorden haal ik dat naar boven.

Als je als medium in vertrouwen wordt genomen, dan weet je, ik ben puur, ik doe het goed, ik heb cliënten echt iets te bieden, ze durven zich eindelijk te openen, eindelijk zichzelf te laten zien. Eindelijk gaan rondlopen zonder een last op hun schouders. En dat voelt fijn, dat is zo gaaf, daar doe je het als medium voor.

Dan kan er gekscherend worden gedaan over mediums en paragnosten, dat we iedereen maar iets op de mouw spellen, niets is minder waar. Stuk voor stuk zijn de gesprekken waardevol. Want vraag je eens af, waarom zoeken zo ongelooflijk veel mensen hun heil in het spirituele? Doen ze dat omdat ze belazerd willen worden, denk je?

Nou nee, echt niet, ze zoeken steun, ze zoeken houvast, ze zoeken naar een weg waardoor ze weer blij kunnen worden, het gevoel hebben dat het leven hun weer toelacht. Ze zoeken ondersteuning bij liefdesverdriet. Geen arts, geen dokter, geen pil kan daar iets voor betekenen. Mediums en paragnosten wel. Die zijn in staat met hun eerlijke en oprechte antwoorden mensen te helen, ja op een manier die niemand begrijpt. Maar dat maakt niet uit. Wij mediums begrijpen het, de cliënt die begrijpt het.

En het wordt tijd dat de sceptici eens zouden gaan zien wat voor mooi helend werk mediums en paragnosten verrichten. Eerlijkheid duurt het langst.

Medium Yvonne
 

Datum: 08-11-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten