HomeHoe werkt het?Credits kopenOver onsEmail consultBlogAanmelden als medewerker

Word affiliate en verdien geld!

Leun achterover en verdien automatisch geld via ons affiliate systeem! Zo werkt het: jij stuurt bezoekers door naar ons. De bezoeker registreert zich bij ons en koopt credits. Per gespendeerde credit krijg jij een percentage! Hoe hoog het percentage is, verschilt en varieert een beetje, maar bedraagt tenminste €0,10 cent! En voor de duidelijkheid: zolang de bezoeker klant blijft bij ons, verdien jij je commissie! Dus een jaar later nog steeds! Ons systeem houdt het allemaal bij. Dat is nog eens makkelijk verdiend!
 
Maar hoe stuur je bezoekers naar ons toe?
Dat kan op verschillende manieren. Ze staan hieronder opgesomd. Welke spreekt je het meeste aan? Vind je het moeilijk om te kiezen, neem dan contact met ons op! Wij adviseren graag!

 

Plaats een affiliate banner op je website

Heb je een eigen website? Met onze "affiliate coder" stel je heel makkelijk een banner met online consulenten samen die je vervolgens kunt plaatsen op je website. Je kunt hem helemaal naar wens inrichten in deze coder. Daarna knip-en-plak je de gegenereerde code. 

Stel een affiliate banner samen


Share of plaats een affiliate link!

Het is ook makkelijk om een link op bijvoorbeeld social media te plaatsen, inclussief affiliate code!

Stel een affiliate link samen

 

XML Feed

Ben je een programmeur en wil je je eigen consulenten overzicht samenstellen? Lees dan onze XML feed uit en stel je eigen overzicht samen! Heb je technische ondersteuning nodig? Neem dan contact met ons op.

Bekijk de XML feed


Meld je nu aan als affiliate!

Overtuigd? Laten wij dan gelijk aan de slag gaan! De eerste stap is het aanmelden om affiliate te worden. Druk op de knop hieronder en vul het contactformulier in. Vertel wat je van plan bent en welke van bovenstaande manieren je van plan bent om te gebruiken. Wij zullen wat aanvullende vragen stellen en jou daarna invoeren in ons systeem!

Nu affiliate worden

 
 
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten