HomeBelangrijk!!Credits kopenOver onsEmail consultBlogVacatures

Zelfliefde, een modewoord of echt zinvol?

Kijkend naar de huidige mens, zoals die leeft, velen die opgebrand zijn, in een burn out zitten, vermoeidheid die hun parten speelt, zichzelf niet meer in de hand hebbend, de criminaliteit, wegen zoeken om de boel te belazeren

Kinderen die elkaar pesten, tieners die gebruikt worden door lover boys, onze ongezouten mening ventileren op Social media, we ons overal mee willen bemoeien en er wel een mening over hebben. Mensen die lijnrecht tegenover elkaar staan en om die reden met elkaar op de vuist gaan, is een portie Zelfliefde naar mijn idee geen modewoord, maar een must.

De mens is van nature niet onaardig, laag onder de gordel, of manipulatief. We zijn het zelf die de wereld maken of breken. De wereld is er, en het is aan ons er iets van te maken. Hoe je dat maken voor ogen ziet, komt voor een groot gedeelte voort hoe of de wereld op een bepaald moment in elkaar steekt.

Als individu op de wereld komen, ga je mee in een bepaald patroon, dat je als kind en puber zijnde wordt opgelegd. Je weet niet beter dan wat je is aangeboden en daar ga je naar handelen. Je gaat mee in de stroom in de massa. Die massa heeft een bepaalde frequentie, een bepaald energie. Die energie is zo sterk dat het voor een enkel individu bijna ondoenlijk is er onderuit te willen of kunnen komen.

Daarvoor moet je heel sterk in je schoenen staan. Maar eer dat je er achter komt dat datgene wat je je leven lang hebt gedaan, voor jou niet de juiste manier is, ben je al snel zo'n 30 of 40 jaar verder. Heb je veel tegenslagen achter de rug. Misschien een opvoeding waarin je aan je lot bent overgelaten, je jezelf moest opvoeden en geen notie hebt wat voor jou belangrijk is. Ondanks dat wij leven in een vrij land, zijn wij verre van vrij. Dit gaat zich wreken, bij iedereen.

De huidige maatschappij is meer gericht op wat moet en “normaal” is dan dat de maatschappij gericht is op het individu en zijn persoonlijke behoeften. Niemand ontkomt dus aan een bepaalde vorm van onderdrukking.

Deze onderdrukking vult ieder mens op zijn eigen manier in. De een staat op de barricade en wil overschreeuwen en trekt zich nergens iets van aan. Gaat dingen doen die het daglicht niet kan aanschouwen. De ander maakt zich juist klein en verstopt zich. Allebei uitingen dat je niet datgene kunt doen en niet degene bent wie jij wilt zijn.

Het individu heeft nog niet de juiste manier van leven kunnen vinden en te pakken. Er ontbreekt iets, anders ga je geen dingen doen die je niet zou willen doen. Er ontbreekt iets bij dit individu en dat heet Zelfliefde.

Het individu heeft dit zelf pas in de gaten, als er veel tegenslagen in zijn leven zijn en letterlijk met zijn handen in de lucht staat en het niet meer weet. Of een dusdanige klap te verwerken krijgt, en tot stilstaan gebracht wordt, dat kan de gevangenis zijn, of een leven waarin je alles kwijtraakt. Dit is bij uitstek het moment van ontwaken van het individu. Dan gebeurt er iets magisch en start de weg te bewandelen naar Zelfliefde.

Geen enkel individu ontkomt dit pad. Daar is een reden voor. De essentie van het leven hier op aarde is liefde. De huidige maatschappij is daar niet op gericht. Bijna allemaal lopen we ontevreden en niet zelfbewust rond. Spirituele hulplijnen worden dus overspoeld. Allemaal individuen die niet gelukkig zijn, niet leven vanuit Zelfliefde. Zij zoeken hun heil bij de Mastermediums van mediumsenparagnosten.

Zonder Zelfliefde zal het geluk nooit aan je zijde staan. Een keer chatten met een van de mediums of paragnosten van mediumsenparagnosten is geen overbodige luxe, mits jij uiteraard wilt groeien naar Zelfliefde.

Zonder zingeving in het leven, heb je jezelf niet lief. Zonder eigenliefde blijft het leven je tegenslagen geven.

Medium Von
 

Datum: 13-03-'19

Terug naar overzicht
Een moment geduld...
Als respons van de website uit blijft,
neem dan contact met ons op.

Contact Sluiten