Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Waarzeggers voorspellen

Voorspellen is mogelijk door middel van het gebruik maken van de spirituele en bovennatuurlijke paranormale gaven van een persoon die in contact staat met de engelen, gidsen en of geestenwereld en zodoende op bovennatuurlijke wijze een werkelijkheid betreed die niet voor iedereen helder is.

Voorspellen is mogelijk door middel van het gebruik maken van de spirituele en bovennatuurlijke paranormale gaven van een persoon die in contact staat met de engelen, gidsen en of geestenwereld en zodoende op bovennatuurlijke wijze een werkelijkheid betreed die niet voor iedereen helder is. Men verkrijgt antwoorden op bovennatuurlijke wijze. zelfs al liggen zij nog in de toekomst en dient het nog plaats te vinden. Het raadplegen van de paranormale wereld door het leggen van kaarten is een beroemde manier die paranormale medewerkers veelal gebruiken om contact te leggen met de bovennatuurlijke wereld. Een beller stelt een vraag en de kaartlegger schud het deck. Soms al naar gelang de individuele werkwijze van een legger wordt het deck nog eens gesplitst en dan begint de paragnost of kaartlegger te leggen en de kaarten te duiden nadat de beller het stopteken zelf heeft gegeven. Een uitzondering is dat de legger meteen begint te leggen zodra het consult begint. Echter elke kaartlegger heeft zijn eigen manier van doen en wat dat betreft er is geen foute manier. Er is enkel de manier die geduid kan worden door de kaartlegger. De raiderwaite tarot, de tarot, de crowley en de lenormand kaarten zijn voorbeelden van kaartendecks die ingezet kunnen worden om de toekomst helder te maken. Nauwgezet en gedetailleerd zullen onze kaartleggers u een blik in uw toekomst verschaffen.
Aan de hand van de sterren kan een vrij nauwkeurig beeld ontstaat van de nabije en verre toekomst die onze astrologen graag voor u voorspellen. Toch is astrologie een soort wetenschap want zelfs in oude en voorbijgegane tijden gebruikte men de stand van de sterren al om berekeningen te maken die een helder beeld van de toekomst kunnen weerspiegelen.
Wanneer u de toekomst wil laten voorspellen houdt u dan rekening met dat de meeste paragnosten meerdere gaven hebben. Naast helderziend en helderwetenheid kunnen zij de toekomst soms ruiken, voelen en ook middels instrumenten inzien. Een voorbeeld is het gebruik maken van runen of edelstenen. Allerlei manieren zijn te bedenken waardoor onze paragnosten, kaartleggers en astrologen soms in meerdere combinaties uw toekomst helder kunnen maken en uitleggen voor u. Doel is altijd om u verder te helpen op uw pad. Wij zullen u daarom graag advies geven, antwoorden verschaffen maar ook hulpmiddelen aanreiken waardoor u spiritueel groeit. Ook het aanraden van bijvoorbeeld een healing kan het gevolg zijn van het voorspellen van de toekomst.
Soms is er wat meer informatie nodig en zullen er wat korte vragen gesteld kunnen worden echter meestal begint de energie vanzelf of door het instrument te stromen en zal het consult als vanzelf gaan. Wilt u ook graag uw toekomst laten voorspellen dan bent u op onze lijn aan het juiste adres. Open-minded, vertrouwelijk en persoonlijk staan wij u liefdevol en met respect te woord en geven u een blik in uw toekomst. Wees u ervan bewust dat de waarheid soms niet altijd leuk is maar dat wij de waarheid niet mogen verdraaien. Daarom ook zijn wij betrouwbaar en accuraat. Ons streven is om u op uw gemak te stellen en om samen gemoedelijk te zoeken naar de antwoorden die u nodig bent.

Waarzeggers zijn zuiver en krachtig in het opvangen van spirituele informatie uit elk levend wezen. Als u een waarzegger belt voor een spiritueel consult zal de waarzegger (ster) spirituele energie van u opvangen, aanvoelen en zal hij of zij deze spirituele signalen die u omringen weer opvangen op zijn zintuigelijk manier en verantwoord naar u vertalen zodat het voor u herkenbaar zal zijn. Waarzeggers kunnen op verschillende manieren gebruik maken van hun waarzeggers schap. Bijvoorbeeld maken waarzeggers gebruik van: *Tarot kaarten *Eigen gemaakte Pendel *Lenormand/engelen kaartleggingen *Runen stenen *Glazenbol. Waarzeggers hebben nooit de zelfde kwaliteiten. Een waarzegger heeft zijn eigen manier van werken. De éne waarzegger werkt makkelijk met de zigeunerkaarten. De andere met de tarot of pendel. Zo zijn er ook waarzeggers die nog steeds met een glazenbol werken. Voor een leek is het onvoorstelbaar maar sommige waarzeggers kunnen vanuit een glazenbol waarzeggen.
Er werken op onze lijn ook waarzeggers die met overledenen, engelen en gidsen kunnen communiceren en u graag in contact brengen met een dierbare van gene zijde. Wij hebben een keuze aan waarzeggers die u kunt bellen of waar u een afspraak mee kunt maken. Met wat voor een vragen kunt u bij onze waarzeggers terecht?. Voorbeelden zijn: *Wanneer komt die nieuwe liefde? *Kom ik aan het werk of krijg ik die baan? *Zijn de problemen eindelijk voorbij? *Is er een kans op zwangerschap?
Waarzeggerij is het inzicht krijgen in een vraag door via attributen de bovennatuurlijke wereld te raadplegen voor antwoorden. Waarzeggen is een proces van oer oude tijden. In China en Egypte, maar ook Babylon legde men al orakels, kaarten en had men profetische dromen. Men legde processen en situaties uit aan de hand van de dromen en of het leggen van de kaarten. Zo betrachtte men achter de waarheid te komen. Zelfs keizers en koningen lieten zich onder andere de toekomst voorspellen.
Zo is er naast kaartenleggen, waar de kaarten duidelijkheid verschaffen onder andere astrologie en het gebruik maken van de hemellichamen en numerologie. Het achterhalen van situaties door middel van getallensymboliek. Zo kun je achter je levensdoel komen maar ook een situatie ontleden door gebruik te maken van astrologie en numerologie maar ook kaarten zoals bijvoorbeeld de Lenormand of de Tarot. Moderne middelen om waarzeggerij mee te bedrijven zijn: -Tarot-Runen-Edelstenen of glazen bol-Theeblaadjes-Koffiedik kijken. Waarzeggers die de tarot gebruiken zullen een vraag beantwoorden door de kaarten te gebruiken. Zij schudden het kaartendek en de vraagsteller mag op het moment dat men denkt dat het goed geschud is stop zeggen. Dan splitst de waarzegger de kaarten en de kaarten vertellen hun verhaal. Tarot leggen vraagt kennis en inzicht.
Het is een zeer specifiek en doeltreffend middel voor de vrager om een gedetailleerd antwoord te krijgen op de vraag die hij of zij heeft. De energie van een edelsteen kan zich verbinden met die van de waarzegger en zo komen er in het bewustzijn van de waarzegger antwoorden binnen. Dit kunnen beelden zijn maar ook stemmen die het antwoord geven. Als de waarzegger met een edelsteen werkt is alles mogelijk. Het is geen specifieke bepaalde manier. Enkel dat de steen gebruikt wordt staat vast. Koffiedik kijken is een middel dat vaak gebruikt wordt in oosterse landen zoals bijvoorbeeld Turkije. In koffiedik zijn bepaalde patronen te herkennen waarmee het mogelijk is de toekomst te voorspellen. Het is de prut van getrokken koffie die hiervoor specifiek gebruik wordt.

Runen zijn stenen die als orakel worden gebruikt om de Goden te raadplegen. Het zijn rituele tekens die een antwoord geven bijvoorbeeld over de toekomst of de liefde, het weer of elke andere vraag die je maar kunt bedenken. Runen zijn vooral bekend uit oude tijden zoals die van de Germanen. Om een goed consult met een waarzegger te ervaren is het goed dat je weet wat een en ander is en wat het betekent.
Maar ook de naam zegt het al dat de waarheid altijd gesproken wordt Kun je er niet mee omgaan? Bel dan geen waarzegger Want enkel de waarheid wordt gesproken. Bereid je voor op het consult en stel de juiste vraag aan de juiste persoon. Zorg dat je niet gestoord kunt worden en luister goed naar het antwoord van de waarzegger. Welk medium je ook raadpleegt, zij zijn er, voor jou!

 

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.