Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Blogs

Helderzienden zien veel meer dan er te zien is

Helderzienden zien veel meer dan er te zien is

Wat ziet een mens, hoe ver kan die zien? Hoe ver kan die vooruit en terug zien? Allemaal vragen waar we soms wel eens mee kunnen worstelen. Dan komen we uit bij een helderziende. Die werkzaam is op een spirituele hulplijn.

Lees verder
Toekomstvoorspellende mediums

Toekomst voorspellende mediums

Mediums die niet weglopen om jou je toekomst te voorspellen. Zij durven zich hier aan te wagen. Dat is de kracht van Mediums en paragnosten. Toekomstvoorspellende mediums.

Lees verder
We houden niet van veranderingen en willen de hele dag door veranderingen

We houden niet van veranderingen en toch

De dualiteit in de mens, diep van binnen zijn we bang voor veranderingen. Aan de andere kant zijn we ook vaak niet tevreden met wat er is. Zitten we te wachten, te hopen op iets. Zo verspillen we jaren, soms ons hele leven. Raken we steeds meer verzuurd, omdat we nooit tevreden zijn met wat er is, dat bevalt nooit. Over gelukkig zijn hebben we het dan ook maar niet. Wat ons wel zal gaan bevallen, is die verandering zoals we het voor ons zien en er nooit van komt.

Lees verder
Paragnost raadplegen?

Paragnost raadplegen?

Hoe kun je het beste een paragnost raadplegen? Op momenten dat je geconfronteerd wordt met verlies, van een partner, een geliefde, een baan, dan wil je het liefst zo snel mogelijk dingen weten.

Lees verder
Waarzeggers en waarzeggerij

Waarzeggers en waarzeggerij

Waarzeggers en waarzeggerij is al iets wat bestond zo’n 4000 jaar voor onze jaartelling. Bestaan waarzeggers echt en waarzeggerij? Kunnen zij jou iets voorspellen

Lees verder
Waarom zou je een medium raadplegen?

Waarom zou je een medium raadplegen?

Eigenlijk zou het raadplegen van een medium elk jaar de normaalste zaak van de wereld moeten zijn. Vaak raadplegen we een medium als we het zelf helemaal niet meer weten. Ons hoofd zit vol met vragen

Lees verder
Wat is een paragnost?

Wat is een paragnost?

Letterlijk betekent het woord paragnost, iemand die kan waarnemen buiten de zintuigen om. We kunnen horen, ruiken, proeven, zien, daarvoor gebruiken we onze zintuigen.

Lees verder
Wat is een goede basis voor een relatie?

Wat is een goede basis voor een relatie?

De basis voor een relatie is twee mensen die niet bang zijn elkaar kwijt te raken. Ze waken er voor zichzelf kwijt te raken. Wil je een relatie gezond houden, dan werk je als eerste aan de relatie met jezelf.

Lees verder
Liefde voor jezelf is niet bezig met wat er nog niet is

Liefde voor jezelf is niet bezig zijn met wat er nog niet is

Zolang jij bezig bent met je toekomst, wat je wilt, wie je wilt, hoe je het wilt, liefde te geven in de vorm van klaarstaan, iedereen helpen, oftewel verzorgen, heb je onvoldoende begrepen wat liefde is. Let wel, helpen en klaarstaan is goed, de manier waarop je het doet, is belangrijk.

Lees verder
We denken veel te licht over het leven

We denken veel te licht over het leven

Als mens mogen we verwachtingen hebben, van onszelf. En stel ze niet al te hoog, houd balans, anders veroorzaak je pijn. Als je alles goed wilt doen, van jezelf niets fout mag doen. Als alles binnen de afgesproken tijd geklaard moet worden, daarmee zeg je.

Lees verder
Je verontschuldigen we doen het te pas en te pas maar waarom

Verontschuldigen we doen het te pas en te onpas

Sorry dat ik te laat ben. Ja ik weet het, je krijgt het nog van mij, maar ik heb het nog niet voor elkaar gekregen, want ik ben nog afhankelijk van die en die. Zodra die komt, kan ik het voor jou regelen. Neem me niet kwalijk, zo bedoelde ik het niet. Ik zal het je uitleggen. Sorry, was niet zo de bedoeling.

Lees verder
Emotie eten

Emotie eten

Als we minder lekker in ons vel zitten, iets ons bezighoudt in ons hoofd, kan het emotie eten toeslaan. Met name de zoetigheden hebben gretig aftrek. Zonder chocolade in de kast, heb je een slapeloze nacht. Eten hebben we nodig als energie en we weten allemaal welke producten wel of niet goed voor ons zijn. Zodra we in een bui terechtkomen dat alles tegenzit, we van de bank niet afkomen, ons leven leeg aanvoelt, we niet vooruit komen, kan het emotie eten toeslaan.

Lees verder
Je darmen zijn het centrum van je lichaam

Je darmen zijn het centrum van je lichaam

Je darmen zijn zoveel meer dan het kneden van voedsel en zorgen dat bouwstoffen in je bloedbaan komen en je voorziet van energie. Je darmen daar gebeurt het allemaal. Je weerstand begint in je darmen. Je energie komt uit je darmen. Als jij niet goed zorgt voor je darmen, kun je doodziek worden.

Lees verder
Elk wezen spreekt gevoelstaal

Elk wezen spreekt gevoelstaal

Al lijkt het alsof alleen mensen een taal spreken. Elk levend wezen spreekt een taal. Het is de mens die zich het meest ingewikkelde taalsysteem heeft toegeƫigend. Daarnaast is de mens de enige die denkt in tijd. Denken we na over de dood en zijn we een van de weinige soorten die zich in kunnen leven in anderen. Wij, de mens hebben het meest complexe bewustzijn van alle diersoorten.

Lees verder
Hoe voorkom je dat negatieve energie van anderen jou overneemt

Hoe voorkom je dat negatieve energie van anderen jou overneemt

Jezelf zijn en blijven, dat is het allermooiste, alleen is het bijna ondoenlijk. De hele dag komen we in aanraking met anderen, hebben we te maken met onze eigen stemmingswisselingen en gevoel speelt ook een rol. Echt altijd jezelf zijn, is een onmogelijke opgave. En het hoeft ook niet altijd. Want meegaan in de positieve energie van een ander, samen lachen, plezier maken, elkaar naar een grotere hoogte brengen, is ook niet jezelf zijn, het is een betere versie van jezelf zijn, op dat moment.

Lees verder
1 2 3 33