E-consult

E-consult mediums en paragnosten

E-consult. Je kunt aan een van de mediums of paragnosten ook een Emailconsult  aanvragen. Voordeel van een E-consult is dat je op je gemak de uitgebreide antwoorden net zo vaak kunt lezen als jij wilt. Op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Waarom een E-consult?

Als je een dringende vraag hebt, maar geen tijd hebt om te bellen/chatten, is het emailconsult uitermate geschikt. Deze kun je op een later tijdstip ook nog eens rustig doorlezen en overlezen, net zo vaak als je wilt. Het op papier hebben van de antwoorden, betekent dat je ze goed tot je door kunt laten dringen. Als je een medium of paragnost belt, ben je vaak al snel wat er besproken is, snel vergeten.

Welke informatie heeft de consulent van je nodig?

Je naam en geboorte datum en uiteraard je vragen. Stel je vragen over andere mensen, dan graag ook hun gegevens en/of foto. Houd er rekening mee dat iedere consulent zijn eigen werkwijze heeft. Weet dat de toekomst nooit exact te voorspellen is, want deze creëert u zelf, elke dag weer. De e-consulten zijn bedoeld voor inzichten, en antwoorden, zodat je weer verder kunt met uw leven. Ze zijn bedoeld als een duwtje in de juiste richting. Maar ook dat jij weet waar je staat, wat je kunt doen, om je leven, liefdesrelatie, weer op de rit te krijgen.

Hoe kun je een E-consult aanvragen?
  • Maak een account aan, rechtsboven. Klik op dit icoon Klant account Mediums en Paragnosten
  • Schaf credits aan in je account voor 25,-
  • Kijk welke consulent een emailconsult aanbiedt en kies er een uit
  • Klik bij de consulent op E-consult. Stel je vragen en verzend je E-consult
  • Binnen 2 dagen heb je de antwoorden op je vragen
Wat kost een E-consult bij Paragnostenchat?

Voor slecht 25,- kun je tot en met 2 vragen stellen en naar behoefte een gratis foto mailen naar de consulent. Na het ontvangen van jouw Emailconsult vragen, zal de gekozen consulent deze binnen maximaal 2 werkdagen beantwoorden.

Als de consulent jouw vragen niet kan beantwoorden

Als door omstandigheden het Emailconsult niet beantwoord kan worden door de jouw uitgekozen consulent. Wordt het E-consult automatisch doorgeschoven naar een ander medium of paragnost.

Nog vragen

Mocht je nog vragen hebben, na het Emailconsult? Dan adviseren wij je om te bellen. Uiteraard is een vervolg email consult, ook mogelijk.

Spiritueel coach Sky
Ingesprek
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.