Aartsengel Aartsengelen

Chamuel is de Engel van de derde roze Straal; de Straal der Liefde. Zijn naam betekent ‘Hij die God ziet’. Omdat Chamuel met het hartchakra verbonden is, kan hij alles genezen wat te maken heeft met liefde, zelfliefde, onvoorwaardelijke liefde, het verwerken van verdriet

Aartsengel Chamuel,

Chamuel is de Engel van de derde roze Straal; de Straal der Liefde. Zijn naam betekent ‘Hij die God ziet’.

Omdat Chamuel met het hartchakra verbonden is, kan hij alles genezen wat te maken heeft met liefde, zelfliefde, onvoorwaardelijke liefde, het verwerken van verdriet, onzekerheid, angsten enz. Het is de Engel van Goddelijke Liefde, en Onvoorwaardelijke Liefde geneest alles.

Maar Liefde maakt ook oude pijn lagen los, en daarbij assisteert Chamuel, en slaat koesterend zijn Engelen vleugels om je heen. Troostend, afwachtend, alles in overeenstemming met je Hogere Zelf en Vrije Wil.

Haar zachtroze wolken van Liefde koesteren je, voor zo lang als je het nodig hebt, en toe wilt laten.  Ze heelt hierbij ook je Innerlijke Kind, en trauma’s uit je verleden. Waardoor angsten voorgoed los gelaten mogen worden. De basis wordt opnieuw opgebouwd met Chamuel, vanuit Liefde, en niet langer vanuit angst of het gevoel ‘niet goed genoeg te zijn’.

Heb je relatieproblemen, en wordt je niet begrepen, dan mag je Chamuel ook aanroepen. Ze helpt je je onzekerheid te laten varen, je woorden beter te formuleren, vanuit Liefde voor je (ware) Zelf.

Op deze manier mag het gebrek aan eigenwaarde langzaam geheeld worden. Vergiffenis zal geschonken worden aan hen die erom vragen. Je kunt je met Aartsengel Chamuel verbinden door de roze Straal der Liefde aan te roepen, en via je hartchakra binnen te laten komen, om je te genezen. Adem haar zacht roze kleur in en vervul je met zuivere Liefde.

Verbind je met roze kristallen zoals: Rozenkwarts, Kunziet en Morganiet. Of brand roze kaarsen.


Aartsengel Jophiel

Aartsengel Jophiel dient de tweede of gele Straal; de Straal der Verlichting en Waarheid. Jophiel betekent: ‘Schoonheid van God’.

Heb je extra focus en concentratie nodig, bij een examen, of werk je aan projecten die veel energie vergen, roep Aartsengel Jophiel dan aan. Hij kan ook helpen conflicten op te lossen, en inspiratie te geven. Hij helpt je je gedachtenkracht te begrijpen, en op de juiste manier toe te passen. Hij laat je inzien dat de boog niet altijd gespannen kan staan, en dat je alleen maar gefocust kunt werken, als je ook op tijd rust neemt.

Op die manier kun je prikkels of negatieve energieën afvoeren, en jezelf weer opladen, en open staan voor inspiratie. Ben je een creatieve Ziel, dan kun je Jophiel ook aanroepen, en zal Hij je maar wat graag ondersteunen.

Zijn gele kleur brengt verlichting, en kracht, aan hen die er open voor staan.  Hij helpt je dingen niet persoonlijk aan te trekken, en ook in te zien dat sommige mensen projecteren, en je hoeft er niet altijd in mee te gaan. Daarnaast zal Hij je helpen met afschermen tegen negatieve personen, of mensen die jaloers op je zijn.

Wil je je met Aartsengel Jophiel verbinden, mediteer dan op de gele Straal der Verlichting. Draag gele kristallen bij je zoals Citrien en Goud Topaas. Of brand gele kaarsen.

Aartsengel Zadkiel

Aartsengel Zadkiel dient de zevende of Violette Straal; de Straal der Vrijheid. Zijn naam betekent ook wel: ‘Gerechtigheid van God’.

Aartsengel Zadkiel helpt ons bij het schenken van gerechtigheid, bevrijding. De violette Straal kan zuiverend werken, transformeren, voor zij die er klaar voor zijn. Aartsengel Zadkiel kan je ondersteunen bij het bereiken van je doelen. Om ambities na te streven, vanuit het gevoel dat je het waard bent. Je mag je angsten in de ogen kijken, haar accepteren, om vervolgens los te laten. Dit gaat in verschillende fasen. Gun jezelf de tijd hiervoor.

Deze Engel helpt ook bij het verwerken en uitzuiveren van (familie)karma. Alles kan getransformeerd worden met het violette vuur. Mits je open staat om je verleden te omarmen, en ervan te leren.  Aartsengel Zadkiel laat je zien dat negativiteit niks anders is dan de illusie waar we in leven op Aarde. Als je dualiteit ontstijgt, zul je begrijpen waarom alles werkelijk getransformeerd kan, en mag worden.

Heb je te maken met onzekerheid, onrechtvaardigheid, dan kun je deze Engel ook aanroepen. Vroeger werd gezegd dat Zadkiel ook aangeroepen werd voor welvaart en geluk. Maar dit kan alleen bereikt worden, als men de levenslessen niet probeert te vermijden. Pijn is soms ook noodzakelijk voor innerlijke groei.

Aartsengel Zadkiel leert ons dat we mogen leren van onze schaduwzijde. Als we de schaduwzijde als onze vriend gaan zien i.p.v. de vijand, kun je je leven veranderen, en opnieuw geboren worden. Ben je klaar om je los te maken uit de slachtoffer rol, en je verantwoordelijkheid voor je eigen leven op te nemen, dan kun je Aartsengel Zadkiel aanroepen.

Wil je je verbinden met Zadkiel, draag violette stenen bij je (Amethist), brand paarse kaarsen. Of roep de Violette Straal aan.

© Arlette

 

Paragnost Marie
Beschikbaar
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Arlette
Ingesprek
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.