Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Aartsengel Aartsengelen

Aartsengel Aartsengelen

Chamuel is de Engel van de derde roze Straal; de Straal der Liefde. Zijn naam betekent ‘Hij die God ziet’. Omdat Chamuel met het hartchakra verbonden is, kan hij alles genezen wat te maken heeft met liefde, zelfliefde, onvoorwaardelijke liefde, het verwerken van verdriet

Aartsengel Chamuel,

Chamuel is de Engel van de derde roze Straal; de Straal der Liefde. Zijn naam betekent ‘Hij die God ziet’.

Omdat Chamuel met het hartchakra verbonden is, kan hij alles genezen wat te maken heeft met liefde, zelfliefde, onvoorwaardelijke liefde, het verwerken van verdriet, onzekerheid, angsten enz. Het is de Engel van Goddelijke Liefde, en Onvoorwaardelijke Liefde geneest alles.

Maar Liefde maakt ook oude pijn lagen los, en daarbij assisteert Chamuel, en slaat koesterend zijn Engelen vleugels om je heen. Troostend, afwachtend, alles in overeenstemming met je Hogere Zelf en Vrije Wil.

Haar zachtroze wolken van Liefde koesteren je, voor zo lang als je het nodig hebt, en toe wilt laten.  Ze heelt hierbij ook je Innerlijke Kind, en trauma’s uit je verleden. Waardoor angsten voorgoed los gelaten mogen worden. De basis wordt opnieuw opgebouwd met Chamuel, vanuit Liefde, en niet langer vanuit angst of het gevoel ‘niet goed genoeg te zijn’.

Heb je relatieproblemen, en wordt je niet begrepen, dan mag je Chamuel ook aanroepen. Ze helpt je je onzekerheid te laten varen, je woorden beter te formuleren, vanuit Liefde voor je (ware) Zelf.

Op deze manier mag het gebrek aan eigenwaarde langzaam geheeld worden. Vergiffenis zal geschonken worden aan hen die erom vragen. Je kunt je met Aartsengel Chamuel verbinden door de roze Straal der Liefde aan te roepen, en via je hartchakra binnen te laten komen, om je te genezen. Adem haar zacht roze kleur in en vervul je met zuivere Liefde.

Verbind je met roze kristallen zoals: Rozenkwarts, Kunziet en Morganiet. Of brand roze kaarsen.


Aartsengel Jophiel

Aartsengel Jophiel dient de tweede of gele Straal; de Straal der Verlichting en Waarheid. Jophiel betekent: ‘Schoonheid van God’.

Heb je extra focus en concentratie nodig, bij een examen, of werk je aan projecten die veel energie vergen, roep Aartsengel Jophiel dan aan. Hij kan ook helpen conflicten op te lossen, en inspiratie te geven. Hij helpt je je gedachtenkracht te begrijpen, en op de juiste manier toe te passen. Hij laat je inzien dat de boog niet altijd gespannen kan staan, en dat je alleen maar gefocust kunt werken, als je ook op tijd rust neemt.

Op die manier kun je prikkels of negatieve energieën afvoeren, en jezelf weer opladen, en open staan voor inspiratie. Ben je een creatieve Ziel, dan kun je Jophiel ook aanroepen, en zal Hij je maar wat graag ondersteunen.

Zijn gele kleur brengt verlichting, en kracht, aan hen die er open voor staan.  Hij helpt je dingen niet persoonlijk aan te trekken, en ook in te zien dat sommige mensen projecteren, en je hoeft er niet altijd in mee te gaan. Daarnaast zal Hij je helpen met afschermen tegen negatieve personen, of mensen die jaloers op je zijn.

Wil je je met Aartsengel Jophiel verbinden, mediteer dan op de gele Straal der Verlichting. Draag gele kristallen bij je zoals Citrien en Goud Topaas. Of brand gele kaarsen.

Aartsengel Zadkiel

Aartsengel Zadkiel dient de zevende of Violette Straal; de Straal der Vrijheid. Zijn naam betekent ook wel: ‘Gerechtigheid van God’.

Aartsengel Zadkiel helpt ons bij het schenken van gerechtigheid, bevrijding. De violette Straal kan zuiverend werken, transformeren, voor zij die er klaar voor zijn. Aartsengel Zadkiel kan je ondersteunen bij het bereiken van je doelen. Om ambities na te streven, vanuit het gevoel dat je het waard bent. Je mag je angsten in de ogen kijken, haar accepteren, om vervolgens los te laten. Dit gaat in verschillende fasen. Gun jezelf de tijd hiervoor.

Deze Engel helpt ook bij het verwerken en uitzuiveren van (familie)karma. Alles kan getransformeerd worden met het violette vuur. Mits je open staat om je verleden te omarmen, en ervan te leren.  Aartsengel Zadkiel laat je zien dat negativiteit niks anders is dan de illusie waar we in leven op Aarde. Als je dualiteit ontstijgt, zul je begrijpen waarom alles werkelijk getransformeerd kan, en mag worden.

Heb je te maken met onzekerheid, onrechtvaardigheid, dan kun je deze Engel ook aanroepen. Vroeger werd gezegd dat Zadkiel ook aangeroepen werd voor welvaart en geluk. Maar dit kan alleen bereikt worden, als men de levenslessen niet probeert te vermijden. Pijn is soms ook noodzakelijk voor innerlijke groei.

Aartsengel Zadkiel leert ons dat we mogen leren van onze schaduwzijde. Als we de schaduwzijde als onze vriend gaan zien i.p.v. de vijand, kun je je leven veranderen, en opnieuw geboren worden. Ben je klaar om je los te maken uit de slachtoffer rol, en je verantwoordelijkheid voor je eigen leven op te nemen, dan kun je Aartsengel Zadkiel aanroepen.

Wil je je verbinden met Zadkiel, draag violette stenen bij je (Amethist), brand paarse kaarsen. Of roep de Violette Straal aan.

© Arlette

 

Medium Daniël
Beschikbaar
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Medium Diana
Beschikbaar
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Jeanette
Beschikbaar
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek. Bekend van TV

Medium Maria
In gesprek
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Christel
In gesprek
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Afwezig
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Oryn
Afwezig
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Afwezig
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Valantino
Afwezig
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Layla-Ki
Afwezig
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Anita
Afwezig
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Afwezig
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Thea
Afwezig
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Afwezig
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Waarzegster Marion
Afwezig
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Spiritueel coach Sky
Afwezig
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Lies
Afwezig
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Martina
Afwezig
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Afwezig
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Clarisa
Afwezig
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
Afwezig
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Afwezig
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching