Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost
Email-consult

Email-consult

Je kunt aan een van de mediums of paragnosten van deze website ook een email-consult aanvragen. Voordeel van een email-consult is dat je op je gemak de uitgebreide antwoorden op je gemak net zo vaak kunt lezen als jij wilt.

Waarom een email consult?

Als je een dringende vraag hebt, maar geen tijd hebt om te bellen/chatten, is het email consult uitermate geschikt. Deze kun je op een later tijdstip ook nog eens rustig doorlezen en overlezen, net zo vaak als je wilt. Het op papier hebben van de antwoorden, betekent dat je ze goed tot je door kunt laten dringen. Als je een medium of paragnost belt, ben je vaak al snel wat er besproken is, snel vergeten.

Welke informatie heeft de consulent van je nodig?

Je naam en geboorte datum en uiteraard je vragen. Stel je vragen over andere mensen, dan graag ook hun gegevens en/of foto. Houd er rekening mee dat iedere consulent zijn eigen werkwijze heeft. Weet dat de toekomst nooit exact te voorspellen is, want deze creëert u zelf, elke dag weer. De email consulten zijn bedoeld voor inzichten, en antwoorden, zodat u weer verder kunt met uw leven. Ze zijn bedoeld als een duwtje in de juiste richting.

Hoe kun je een email-consult aanvragen?

  • Schaf een gratis account aan. Dat kun je op de Homepagina doen, rechts bovenaan
  • Koop credits
  • Kies de spiritueel consulent van jouw keuze
  • Klik op emailconsult
  • Stel je vragen
  • Verzend de vragen
  • Binnen een paar dagen vind je het antwoord in je account onder het kopje messenger

Wat kost een email-consult

Voor slecht 25,- kun je tot en met 3 vragen stellen en naar behoefte een foto mailen naar de consulent. Na het betalen van het email consult, zal de gekozen consulent deze binnen 3 werkdagen beantwoorden.

Als de consulent jouw vragen niet kan beantwoorden

Als door omstandigheden het email consult niet beantwoord wordt door de gekozen consulent, dan word het email-consult automatisch doorgeschoven naar een andere consulent!

Nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben, na het email-consult?
Dan adviseren wij je om te bellen of in de chat verder te chatten met de consulent. Uiteraard is een vervolg email consult, ook mogelijk.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.