Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Afgunst

Afgunst, Veel relaties gaan onbedoeld naar de knoppen, omdat er sprake is van afgunst. De ene partner wil niet dat de andere partner dingen alleen doet, of dat de ander plezier heeft met zijn vrienden, of dat er nog steeds een goed contact is met de ex.

Afgunst, Veel relaties gaan onbedoeld naar de knoppen, omdat er sprake is van afgunst. De ene partner wil niet dat de andere partner dingen alleen doet, of dat de ander plezier heeft met zijn vrienden, of dat er nog steeds een goed contact is met de ex.

Elke vorm van afgunst komt voort uit onzekerheid bij diegene die de ander iets niet gunt. De ander is bang dat zijn geluk ontnomen wordt en hier zit het duale. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen geluk. En zolang diegene die afgunstig is, dit principe niet begrijpt, zal deze met afgunst naar zijn partner kijken. Want als die elke week zijn ex bezoekt, en de ander thuis gaat zitten wachten, totdat de partner weer terug is en daarna kortaf is, zal de partner die vrolijk terugkomt van het bezoek aan zijn ex, hier niets van begrijpen. Ongewild wordt er door de onzekerheid een wig tussen beiden gecreëerd.

De afgunstige partner “straft” de partner die genoten heeft van het bezoek aan de ex, door te zwijgen, afstandelijk te doen, niet in de gaten hebbend dat dit gedrag zijn effect heeft op de partner en die bij zichzelf denkt. Als jij mij niet eens dit gunt dan neem ik afstand van jou en zo werken beiden samen toe naar een breuk.

In een relatie zal er sprake moeten zijn van een vrije wil, zullen beide partners hun onzekerheid moeten durven loslaten, anders durf je je niet over te geven aan de liefde. Velen zijn bang om dit te doen, hebben vaak al een verbroken relatie achter de rug, waardoor zelfvertrouwen een deuk heeft opgelopen. Aan de andere kant willen ze dolgraag een nieuwe relatie, maar stappen in de nieuwe relatie met een hoop ballast, onzekerheid en angst.

Aan het begin van de relatie wanneer er gedatet wordt, is het al zichtbaar. Vanaf het allereerste moment draait het hoofd overuren. Wordt social media in de gaten gehouden om te zien welke stappen de potentiële partner allemaal zet. Slaat de onzekerheid acuut toe als de ander zich een dagje niet laat horen. Zo een relatie starten, weet dat deze echt gedoemd is te mislukken en niet omdat de ander onvoldoende zijn best doet. Nee, omdat jij vol met onzekerheden zit en vol met afgunst naar diegene waarvan je denkt te houden, maar niets gunt. En de ander hierdoor het gevoel geeft, nooit iets goed doet in jouw ogen en zich gaat terugtrekken uit de relatie.

Houden van, is de ander alles gunnen. Zit jij in een situatie waarin je partner zich begint terug te trekken uit de relatie? Of dat jij niet blij bent met wat je partner doet? Chat dan eens met een van de consulenten op www.mediumsenparagnosten.nl Zij begrijpen als geen ander waar jij staat met jezelf. Bieden je naast een toekomstvoorspelling antwoorden en inzichten in jouw situatie. Vaak met al een kleine verandering, kan de verbinding tussen jou en je partner er weer zijn. Mediums, paragnosten, coaches astrologen zijn een kei in het herstellen van relaties. Zij zien of er sprake is van afgunst, van onzekerheid, van angst en vaak is degene die daar last van heeft, zich er niet van bewust.

Laat jezelf door een kracht chat op www.mediumsenparagnostenchat.nl weer in je kracht gezet worden, zodat jij je partner alles gaat gunnen en de relatie naar een hoger plan wordt gebracht. Het is helemaal niet gek, dat je last hebt van onzekerheden, dat hoort bij het leven echter een relatie moet gebaseerd zijn op vertrouwen en onzekerheid staat vertrouwen in de weg. Werk dus samen met een top consulent van www.mediumsenparagnostenchat.nl aan je eigen vertrouwen, waardoor je je partner zijn dingen niet ontzegt, en hij voor jou ook veel over heeft, omdat je hem immers alles gunt.

Zet met een chat op www.mediumsenparagnosten.nl afgunst om in zelfvertrouwen. Liefs Von mediumsenparagnosten.nl
 

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.