Al je vragen beantwoord
Al je vragen beantwoord
Al je vragen beantwoord

Onze Mediums en Paragnosten!

Onze Mediums en Paragnosten!

Je zoekt betrouwbare, discrete én vakkundige meertalige mediums, paragnosten, spiritueel coaches, healers, therapeuten die er elke dag voor je klaar staan. Dan ben je van harte welkom met al je vragen die op een verantwoorde ethische wijze beantwoord worden. Dit gebeurt via de helderziende, helderhorende, helderwetende en heldervoelende manier. Concreet betekent het dat op verschillende manieren helderheid wordt gegeven aan jouw vragen via een grote diversiteit aan kaartleggingen (onder meer Engelenkaarten, Tarot, Keltische kaartlegging, Sjamanen en dierenreadingen , Stenenlezingen, Lenormandkaarten enz…) channeling, automatisch schrift, numerologie, astrologie… vragen over jezelf, je relatie(s), werk, financiën, gezondheidsadviezen (geen medische diagnose), Nieuwe Tijdskinderen, hooggevoeligheid en hoogsensitiveit, ascentieverschijnselen, spirituele transformatie en groei en nog zoveel meer.

Je kiest bewust voor een spirituele advieslijn omdat je het prettig vindt via dit kanaal je vragen te stellen, je verhaal te brengen, je behoefte hebt aan een luisterend oor, op iemand beroep wil doen die zonder oordeel een heldere, duidelijke kijk heeft op een situatie zodat je zelf een keuze kan maken. Je kan desgewenst een healing op afstand ontvangen ( ook voor kinderen en huisdieren), je kan via het medium een boodschap ontvangen van een overleden dierbare (indien dit in het moment van de vraag mogelijk is), je kan ook terecht voor vragen rond je spirituele groei en nog zoveel meer. Lees rustig het profiel van een consulent voor je aan de chat begint, zodat je geen tijd en credits hoeft te verliezen aan vragen als: ‘ Ben je een medium, wat doe je, wat kan je, enz…’

Mediums en Paragnosten staan garant voor een hoge ethiek en concreet betekent dit dat consulenten geen medische diagnose stellen noch uitspraken doen op medisch vlak, geen overlijdens voorspellen, geen rituelen uitvoeren om mensen nader tot elkaar te brengen of uit elkaar te drijven…

Je hoeft niet verder te zoeken…want Mediums en Paragnosten dankt het toenemende succes aan de inzet van een gans team, elk met eigen gaven, kwaliteiten, vakkundigheid en professionele achtergrond. Alle medewerkers worden volgens de vermelde kwaliteiten gescreend voor zowel de chatlijn, zodat cliënten vooraf kunnen zoeken naar de consulent(en) die hen naar beste vermogen verder kan ( kunnen) helpen. Je kan bij Mediums en Paragnosten kiezen voor een e-consult of  chatten, door middel van credits die je eerst moet kopen.

Mediums en Paragnosten houdt de tarieven voor zowel de chatlijn democratisch en betaalbaar, bovendien bepaal je zelf wanneer je het gesprek beëindigt. Als je kiest voor de chatlijn kan je eveneens het gesprek uitprinten en rustig nalezen. Mediums en Paragnosten is helemaal afgestemd op de mogelijkheden, wensen, verwachtingen van onze cliënten én hierin is deze spirituele lijn uniek, geloofwaardig, betrouwbaar en functioneert ze op hoogstaand niveau.

Medium zijn betekent dat je meerdere gaven hebt waardoor je in staat bent om in de ongeziene geestelijke paranormale wereld te kunnen kijken. Waarneming te doen en dit om te zetten in een boodschap voor de fysieke materiele wereld waarin wij leven. Wat maakt een medium goed of slecht? Waarschijnlijk de maat waarmee een medium door anderen gemeten worden. Een manier van schouwen en vertalen wordt gedaan aan de hand van je vraag en je behoefte, maar de ongeziene wereld past de boodschap af op het medium zijn individuele groei en voortgang. Dit betekent dat een boodschap altijd op een manier gebracht wordt dat je er mee verder kunt. Op een positieve en opbouwende manier. Niet op een kritische oordelende wijze. Dit is de maat waarmee je dient te meten, is het gesprek sterkend, opbouwend, groei ik hier van of raak ik erdoor geblokkeerd.

Paragnosten zijn in staat om een boodschap liefdevol te geven en op een wijze die begrijpelijk is voor je. Paragnosten zullen nooit iets anders vertellen dan de waarheid zoals deze waargenomen en doorgegeven wordt. Paragnosten functioneren als een doorgeefluik, hetgeen betekent dat de informatie zoals gegeven nu een keer niet altijd leuk is om te horen. Maar wel de zuivere waarheid, de waarheid zoals hij is. Zoals hij voor jou bestemd is. En zoals jij deze dient te ontvangen. Toch kan het een moeilijke of een minder fijne boodschap zijn. Bijvoorbeeld, de persoon die je zo lief hebt dien je los te laten. Dat kan hard zijn. Toch kan de paragnost je niet voor de gek houden met een zoethouder. Dat zou gemeen zijn en in tegenstrijd met de wetten zoals gegeven door de kosmos. Paragnosten houden zich aan de wetten van de kosmos en weten dat hetgeen zij oogsten ook gezaaid zal worden. Zij hebben vaak ook meerdere gaven en kunnen dan ook boodschappen die je eigenlijk niet wilde horen omzetten in een les waarmee je verder kunt.

Mediums zijn in staat om contact te leggen met overledenen. Mediums zijn wel paragnost maar een paragnost hoeft niet altijd ook een medium te zijn. Dat is goed om op je in te laten werken voor je belt. Wat is je vraag en met welk doel bel je? Wie past het beste bij die vraag? Heb je een paragnost of een medium nodig? Of wellicht beide. Dat kan natuurlijk zoals ik net uitgelegd heb ook.

In de paranormale, spirituele wereld is een veld van eenheid. Dit betekent dat iedereen met elkaar verbonden is. Groeit de een, dan heeft dit een positieve invloed op het gehele veld en groeien zij allemaal een beetje. Zo is het ook met onze paragnosten. Groeit u dan zijn zij blij en zullen ook zij een beetje meer licht ervaren. Daarom zijn zij erg blij met u belletjes wanneer u een vraag heeft die te maken heeft met het ongeziene spirituele, paranormale en staan zij de paragnosten en mediums zo heel graag voor u klaar. Alles uit liefde en met een respectvolle houding.

Mediums en Paragnosten, dé meest veelzijdige all-round spirituele toplijn voor de Nieuwe Tijd voor jou!

Medium Margret
Beschikbaar
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Leontine
Beschikbaar
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Waarzegster Marion
Beschikbaar
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Medium Angie
Beschikbaar
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Anita
Ingesprek
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Katja Charlotte
Ingesprek
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Arlette
Ingesprek
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Olivia
Ingesprek
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Paragnost Shanti
Ingesprek
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Margje
Offline
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Betty
Offline
Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Martina
Offline
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster