Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost
Onze Mediums en Paragnosten!

Je zoekt betrouwbare, discrete én vakkundige meertalige mediums, paragnosten, spiritueel coaches, healers, therapeuten die er elke dag voor je klaar staan. Dan ben je van harte welkom met al je vragen die op een verantwoorde ethische wijze beantwoord worden. Dit gebeurt via de helderziende, helderhorende, helderwetende en heldervoelende manier. Concreet betekent het dat op verschillende manieren helderheid wordt gegeven aan jouw vragen via een grote diversiteit aan kaartleggingen (onder meer Engelenkaarten, Tarot, Keltische kaartlegging, Sjamanen en dierenreadingen , Stenenlezingen, Lenormandkaarten enz…) channeling, automatisch schrift, numerologie, astrologie… vragen over jezelf, je relatie(s), werk, financiën, gezondheidsadviezen (geen medische diagnose), Nieuwe Tijdskinderen, hooggevoeligheid en hoogsensitiveit, ascentieverschijnselen, spirituele transformatie en groei en nog zoveel meer.

Je kiest bewust voor een spirituele advieslijn omdat je het prettig vindt via dit kanaal je vragen te stellen, je verhaal te brengen, je behoefte hebt aan een luisterend oor, op iemand beroep wil doen die zonder oordeel een heldere, duidelijke kijk heeft op een situatie zodat je zelf een keuze kan maken. Je kan desgewenst een healing op afstand ontvangen ( ook voor kinderen en huisdieren), je kan via het medium een boodschap ontvangen van een overleden dierbare (indien dit in het moment van de vraag mogelijk is), je kan ook terecht voor vragen rond je spirituele groei en nog zoveel meer. Lees rustig het profiel van een consulent voor je aan de chat begint, zodat je geen tijd en credits hoeft te verliezen aan vragen als: ‘ Ben je een medium, wat doe je, wat kan je, enz…’

Mediums en Paragnosten staan garant voor een hoge ethiek en concreet betekent dit dat consulenten geen medische diagnose stellen noch uitspraken doen op medisch vlak, geen overlijdens voorspellen, geen rituelen uitvoeren om mensen nader tot elkaar te brengen of uit elkaar te drijven…

Je hoeft niet verder te zoeken…want Mediums en Paragnosten dankt het toenemende succes aan de inzet van een gans team, elk met eigen gaven, kwaliteiten, vakkundigheid en professionele achtergrond. Alle medewerkers worden volgens de vermelde kwaliteiten gescreend voor zowel de chatlijn, zodat cliënten vooraf kunnen zoeken naar de consulent(en) die hen naar beste vermogen verder kan ( kunnen) helpen. Je kan bij Mediums en Paragnosten kiezen voor een e-consult of  chatten, door middel van credits die je eerst moet kopen.

Mediums en Paragnosten houdt de tarieven voor zowel de chatlijn democratisch en betaalbaar, bovendien bepaal je zelf wanneer je het gesprek beëindigt. Als je kiest voor de chatlijn kan je eveneens het gesprek uitprinten en rustig nalezen. Mediums en Paragnosten is helemaal afgestemd op de mogelijkheden, wensen, verwachtingen van onze cliënten én hierin is deze spirituele lijn uniek, geloofwaardig, betrouwbaar en functioneert ze op hoogstaand niveau.

Medium zijn betekent dat je meerdere gaven hebt waardoor je in staat bent om in de ongeziene geestelijke paranormale wereld te kunnen kijken. Waarneming te doen en dit om te zetten in een boodschap voor de fysieke materiele wereld waarin wij leven. Wat maakt een medium goed of slecht? Waarschijnlijk de maat waarmee een medium door anderen gemeten worden. Een manier van schouwen en vertalen wordt gedaan aan de hand van je vraag en je behoefte, maar de ongeziene wereld past de boodschap af op het medium zijn individuele groei en voortgang. Dit betekent dat een boodschap altijd op een manier gebracht wordt dat je er mee verder kunt. Op een positieve en opbouwende manier. Niet op een kritische oordelende wijze. Dit is de maat waarmee je dient te meten, is het gesprek sterkend, opbouwend, groei ik hier van of raak ik erdoor geblokkeerd.

Paragnosten zijn in staat om een boodschap liefdevol te geven en op een wijze die begrijpelijk is voor je. Paragnosten zullen nooit iets anders vertellen dan de waarheid zoals deze waargenomen en doorgegeven wordt. Paragnosten functioneren als een doorgeefluik, hetgeen betekent dat de informatie zoals gegeven nu een keer niet altijd leuk is om te horen. Maar wel de zuivere waarheid, de waarheid zoals hij is. Zoals hij voor jou bestemd is. En zoals jij deze dient te ontvangen. Toch kan het een moeilijke of een minder fijne boodschap zijn. Bijvoorbeeld, de persoon die je zo lief hebt dien je los te laten. Dat kan hard zijn. Toch kan de paragnost je niet voor de gek houden met een zoethouder. Dat zou gemeen zijn en in tegenstrijd met de wetten zoals gegeven door de kosmos. Paragnosten houden zich aan de wetten van de kosmos en weten dat hetgeen zij oogsten ook gezaaid zal worden. Zij hebben vaak ook meerdere gaven en kunnen dan ook boodschappen die je eigenlijk niet wilde horen omzetten in een les waarmee je verder kunt.

Mediums zijn in staat om contact te leggen met overledenen. Mediums zijn wel paragnost maar een paragnost hoeft niet altijd ook een medium te zijn. Dat is goed om op je in te laten werken voor je belt. Wat is je vraag en met welk doel bel je? Wie past het beste bij die vraag? Heb je een paragnost of een medium nodig? Of wellicht beide. Dat kan natuurlijk zoals ik net uitgelegd heb ook.

In de paranormale, spirituele wereld is een veld van eenheid. Dit betekent dat iedereen met elkaar verbonden is. Groeit de een, dan heeft dit een positieve invloed op het gehele veld en groeien zij allemaal een beetje. Zo is het ook met onze paragnosten. Groeit u dan zijn zij blij en zullen ook zij een beetje meer licht ervaren. Daarom zijn zij erg blij met u belletjes wanneer u een vraag heeft die te maken heeft met het ongeziene spirituele, paranormale en staan zij de paragnosten en mediums zo heel graag voor u klaar. Alles uit liefde en met een respectvolle houding.

Mediums en Paragnosten, dé meest veelzijdige all-round spirituele toplijn voor de Nieuwe Tijd voor jou!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem