Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Als ik niet de dingen doe voor mijzelf ben ik niet gelukkig

De titel had ook kunnen zijn, als ik dingen doe voor mijzelf, ben ik gelukkig. Dat ik juist die titel niet heb gepakt, heeft een reden. Dan was jij niet begonnen aan dit blog en nu wel.

Hoe komt het, dat je nu wel de moeite bent gaan nemen om dit blog te lezen? Als de titel geweest was, als ik dingen voor mijzelf doe, ben ik gelukkig. Had iedereen gedacht, ja dat is toch logisch. Inderdaad het is heel logisch, alleen we doen het niet.

We leven veel te veel het leven van een ander. Daar houden we rekening mee, waar niets mis mee is, maar wel als het ten koste gaat van jezelf. Ongemerkt sluipt het er in dat we onszelf wegcijferen. Voor je kinderen, daar moet je er voor zijn. Maar vaak blijven we dat doen, als ze de volwassen leeftijd hebben bereikt. Zeker als ze nog thuis wonen.

Je wilt nog steeds voor ze zorgen. Je wilt dat ze het goed hebben. Dus ruim je nog steeds hun kamer op. Zorg je dat ze op tijd wakker worden, zodat ze niet te laat op school of hun werk komen. Koop je lievelingseten voor ze. Allemaal rekening houden met.

Je houdt rekening met je partner, je stemt jouw activiteiten af op die van hem. Anders vind je het niet fijn als hij thuiskomt en jij er niet bent. Je houdt rekening met je ouders, zodra ze bellen, je nodig hebben, sta je voor ze klaar.

Waar ben jij! Doe jij wel dingen voor jezelf, of staat je hele leven in het teken van anderen? Roep jij wel eens geïrriteerd, je bent nu volwassen. Ik stop met het sorteren van je was hoor, doe het maar zelf. Of verzucht je naar je partner. Ze belden vanmiddag weer hoor, mijn ouders, ze hadden weer een lijstje met boodschappen.

Zodra je iets verzucht bij jezelf, zodra je een irritatie opmerkt bij jezelf, kijk dan eens of je wel dingen doet voor jezelf. Vaak is dat niet zo, ben je zo gewend geraakt er voor iedereen te zijn, behalve jezelf.

Jouw klok tikt ook door, jouw tijd is van jou. Er voor anderen zijn, hoort er bij, maar waar ligt de grens? Bij je kinderen als ze de volwassen leeftijd bereiken. Kun je het niet laten voor ze te zorgen, heb jij ze zelf niet op de juiste manier groot gebracht. Kun je de kinderen niet kwalijk nemen. Verzuchten en vervloeken heeft geen zin. Jij bent het die moet veranderen. En bedenk, alles wat je voor ze blijft doen, daarmee leer je ze niet op eigen benen te staan. Je ontneemt ze deze belangrijke lessen.

Voor wat betreft je partner. Die kan heus wel alleen thuiskomen. Dat vindt hij misschien zelf ook wel een keer lekker. Als je dat niet van elkaar weet, is er ook werk aan de winkel. Verzuchten dat je altijd moet hollen om tegelijkertijd thuis te willen zijn, dan ben je niet gelukkig en doe je geen dingen voor jezelf.

Voor wat betreft je ouders, al zijn het schatten van mensen. Ook zij moeten leren begrijpen dat je nu een eigen leven hebt en dat je gerust een keer nee mag zeggen. Of je eigen tijdstip bepaalt. Doe je dat niet, dan weten ze het ook niet en zullen ze het blijven doen, zoals ze het gewend zijn te doen.

Als ik niet de dingen doe voor mijzelf, ben ik niet gelukkig, zie je dat die vlieger opgaat. En dat jij het zelf bent die het geluk niet laat binnenkomen, omdat je vergeet dingen te doen voor je zelf.

Mooi om daar eens over in contact te gaan met een medium of paragnost van Mediumsenparagnosten, Die helpen je graag bij het proces om op een vriendelijke doch duidelijke manier de anderen aan te gaan geven, dat ook jij tijd voor jezelf nodig hebt, om dingen voor jezelf te doen. Je batterij moet je nu eenmaal opladen.

Medium Von
Mediumsenparagnosten
 

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.