Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Als je het punt bereik tot hier en niet verder

Eigenlijk is dit een heel mooi punt, maar voelt niet fijn, verre van dat. En toch het bereiken van het punt tot hier en niet verder, daarmee stel je eindelijk eens een grens voor jezelf.

Die grens had je al veel eerder moeten stellen, maar je had geen idee dat je die kon stellen, want je hebt tot op heden eigenlijk nog nooit voor jezelf gekozen. Nu wel, en je staat te trillen op je benen, elke vezel in je lijf staat gespannen en is verkrampt.

Iets heeft je zo op de spits gedreven, dat je niet anders meer kon, dan te zeggen, tot hier en niet verder. Maar dan, je trekt die grens, hoe nu verder. Uiteraard is dat afhankelijk waarom je dit zegt en kunnen heel veel verschillende dingen aan ten grondslag liggen. Maar maakt in feite helemaal niet uit, voor jou is er een punt bereikt.

Je siddert nog na, met golven van emoties, die komen en gaan. Je kunt uren vooruit zitten te turen, gedachteloos, lijkt het, maar het is verre van dat. Je gedachten draaien overuren en zuigen al je energie uit je lijf. Heel langzaam komt er een besef binnen, waarbij een gevoel van trots zit.

Je voelt dat het goed is wat je hebt gedaan, sterker nog, je had het veel eerder moeten doen, bedenk je nu. Maar ja, het is nu en weet je wat er nu gebeurt!

Je begint eindelijk na zoveel jaar van je leven naar binnen te keren. Je begint eindelijk niet meer naar alles om je heen te kijken en rekening mee te houden. Je keert naar binnen en hiervoor heb je de allereerste stap gezet.

Je zegt er tegen jezelf mee, nu ben ik aan de beurt, de hele wereld kan doodvallen. Niemand of iets maakt mij nog gek. Vanaf nu ga ik doen wat ik wil, wat goed is voor mij. Nu is het mijn tijd. Er is ook geen weg meer terug. Dit punt bereikt, vindt er acuut een omslag plaats.

Al zit je hart in je keel, draait je ademhaling als een dolle, je voelt je top. Net alsof je de top van een berg hebt bereikt, met je handen naar de hemel reikt en zegt, hier ben ik, laat me leven.

Je hebt jezelf bevrijd van enorm veel ballast, van alles wat je voor anderen deed, naar buiten gericht zijn, ga je in een ander perspectief zien. Eerst jij en als het goed voelt voor jou, dan pas een ander. Lange, lange tijd heb je hier nog nooit bij stilgestaan.

Hoe is het mogelijk, denk je nu. Dat ik dit allemaal heb toegelaten, dat ik me als een sukkel heb gedragen, dat ik me zo heb laten misbruiken. Hiervoor was dat niet bij je opgekomen. Toen zei je, ik voel me gebruikt, ik voel dat er misbruik van me wordt gemaakt, maar je ging door, je wist niet beter.

Nu weet je beter en je levert dit nooit meer in. Nooit meer twijfelen of nadenken of je iets wel of niet zal doen. Je doet het niet meer, alleen als je het zelf wilt. Als je er zin in hebt, als je er tijd en de ruimte voor hebt.

Je bent ontwaakt, dit punt moest je bereiken en gaat elk mens in zijn leven bereiken, die misbruik van zich laat maken, die te veel geeft. Er is immers geen balans en zonder balans, wordt er vanzelf een keer ingegrepen.

Jouw ontwaken is een lange harde les geweest en zonder het top medium van Mediumsenparagnosten was je nog niet op dit punt geweest. Je hebt er haar hartelijk voor bedankt voor de inzichten en haar luisterend oor.

Medium Yvonne
Mediumsenparagnosten
 

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem