Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Blij zijn dat hij je leuk vindt wil nog niet zeggen dat jij hem leuk vindt

Je ontmoet iemand en je voelt je er zeker toe aangetrokken, de ander schijnbaar ook, want jullie slaan aan het daten. Het is gezellig, het is leuk, en zeker ook spannend, want waar gaat dit naartoe.

Totaal hotel de botel ben je en je hoopt dat de ander blijft. Je bent namelijk blij dat hij je leuk vindt, alleen is het ook niet de bedoeling dat als twee mensen elkaar ontmoeten, beiden kijken of ze elkaar echt wel leuk vinden?

Dat is zeker de bedoeling, alleen lopen velen rond die zo blij zijn dat iemand hun pad kruist, dat ze alleen maar kijken of de ander hun leuk vindt en daar alles voor over hebben. Ze zorgen er bij elke date voor tip top uit te zien, ze zetten hun grootste glimlach op. En de een vertelt honderduit over zichzelf, de ander hult zich in stilzwijgen. En ondertussen neemt de angst bezit van je, want stel je voor dat hij je niet meer leuk vindt en niets meer van zich gaat laten horen.

Stel je voor dat hij gaat zeggen dat hij niet verder met je wilt. Je gaat nog harder je best doen, je vindt alles goed wat hij voorstelt en accepteert dat hij je soms dagen laat bungelen, hij voor het grootste gedeelte jullie contact bepaalt en jij netjes wacht en indien nodig een afspraak met een ander afzegt, omdat hij dan ook wilt afspreken.

Wat je aan het doen bent, is jezelf aan het inleveren en wegcijferen voor de ander. Je bent blij dat iemand je leuk vindt en gaat voorbij of jij de ander ook leuk vindt. Maar ik vind hem heel erg leuk juist, daarom doe ik dit allemaal!

Je hebt geen idee of je hem echt leuk vindt, of hij de juiste persoon is voor jou. Je hebt een plaatje ingevuld hoe of de liefde moet zijn, maar je hebt geen idee of hij dit plaatje voor jou gaat verwezenlijken.

Je bent bang voor de liefde en om die reden ben je dolblij dat iemand er is die jou leuk vindt, maar je kijkt niet verder. Je kijkt niet of hij voor jou geschikt is. Je levert jezelf in, aan alle kanten. Voorbijgaand of jij hem leuk vindt. Want waarop baseer je dat je hem leuk vindt? Waar kijk je naar, wat zie je, wat voel je, wat ervaar je bij de ander? Ik ervaar liefde, ik wil hem, ik wil met hem mijn leven delen.

Gaat dit lukken op deze manier? Nee, want je gaat aan iets heel belangrijks voorbij. Aan jezelf, je levert jezelf nu al in. Je bent nu je leven al aan het aanpassen voor hem, omdat je hem leuk vindt en niet kijkt of hij echt zo leuk is als jij denkt dat die leuk is.

Dat je de eerste maanden daar helemaal niet mee bezig bent, heerlijk. Geniet van alle aandacht die je krijgt, maar neem wel af en toe de tijd voor jezelf om heel eerlijk naar jezelf te kijken. Om te zien of je jezelf aan het inleveren bent voor de ander. Om te zien of de ander je geeft wat je nodig hebt. Om te zien of je samen ergens aan kunt gaan bouwen.

Want de ander leuk vinden, omdat hij jou nu leuk vindt, is geen goede basis om te bouwen. Om een leven lang vol te houden. Jezelf inleveren en wegcijferen, om de ander bij je te houden, dat houd je niet vol. Daar gaat wrijving door ontstaan, irritaties, want je bent niet jezelf. Je zet van jezelf iets neer waarvan je hoopt dat die ander het leuk vindt. Die irritaties, die leggen we dan vaak bij de ander neer. Die heeft van zichzelf in jou ogen in het begin iets aan je laten zien, waardoor jij bent gevallen voor de ander. Heb je goed gekeken? Heb je verder gekeken dan….

Voorkom teleurstellingen, en kijk goed of de ander je echt kan bieden waar jij behoefte aan hebt en laat de echte jij aan de ander zien. Dat is vele malen belangrijker dan dat de ander jou leuk vindt. Mediums en Paragnosten kijken graag met je mee. Bel of chat met ze om jezelf op een krachtige manier neer te zetten en anders te leren kijken naar de ander. Pijn in de liefde wil niemand tenslotte.

Medium Von
 

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.