Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

De flow van het leven

Waarom is meegaan met de flow van het leven zo ongelooflijk belangrijk. Als iets vernuftig in elkaar steekt, is het het lichaam van de mens. Het brein, het hart, de buik, de darmen, ze werken zo ongelooflijk mooi met elkaar samen, dat we eigenlijk zelf helemaal niets hoeven te doen. Ja, leven, genieten en vooral dat prachtige lijf waarin we mogen wonen, niet tegenwerken.

En laten we dat nou vooral doen, onszelf tegenwerken, waardoor we de flow, die zo van noodzakelijk belang is, tegenwerken. We daardoor niet krijgen wat we zo graag zouden willen en gestrest, teleurgesteld rondlopen. Al klagend dat je niets is gegund. Dat het leven een aaneenschakeling van tegenvallers is.

Als in je leven alles tegenzit, het contact met anderen telkens strijd geeft. Je merkt dat je werk je niet bevredigd. Relaties altijd op een fiasco uitlopen. Je niet begrepen voelt door anderen, je je eenzaam voelt daardoor, alleen, aan je lot overgelaten. Kijk dan eens of je de flow van het leven niet aan het saboteren bent.

Het saboteren van de flow doen we al snel als mens zijnde. Het heeft iets te maken met tijd en ongeduld. We gaan op een verkeerde manier met de tijd om en als we daarbij ongeduldig zijn, creëren we een hele mooie cocktail om de flow van het leven dwars te zitten. Vaak ongemerkt zijn we hiermee bezig. Als we daarbij optellen dat we ons brein de overhand geven, ons in de macht heeft en ons voorziet van negatieve gedachten, en angstig zijn, kun je er donder op zeggen, dat je de flow aan alle kanten tegenwerkt. En dat zie je in het dagelijks leven terug. Er lukt niets en je krijgt niets leuks. Je ziet alleen maar ellende.

Deze cocktail geeft armoede. Armoede in de zin van verkrampen, verstijven, negativiteit is je vriend. Flow kent geen armoede, die kent overvloed, die kent stroming, die kent positiviteit. Daar gaat alles soepeltjes bij en voorkomt ellende.

Het leven zelf kent geen negativiteit, kent geen tijd, kent geen armoede. Het leven pur an sich is elke dag opnieuw in volle glorie aanwezig. Als je het maar wilt zien. Als je kunt kijken, horen dan heb je alles al in huis voor een fijn leven. Als je het horen en zien, niet ziet, saboteer je de flow. Als je het leven niet op de juiste manier wilt zien en horen, roep je zwaarte en armoe op je af.

Als mens hoeven we maar één ding te doen. Vanuit een rustpositie het leven tot ons laten komen, waarbij ons lichaam, dat alles in huis heeft voor ons op de juiste manier werkt. Gedachten dat je iets mist, anders wilt, die mogen er allemaal zijn, maar zie ze als een signaal, dat tegen je zegt. Je bent toe aan verandering, zet daar stappen voor, wederom vanuit die rustpositie. Leer dat je lichaam en geest hebt beste met je voor hebben, voor jou alle antwoorden weten, je daar altijd op kunt vertrouwen.

Dat als je vertrouwt op je lichaam, je geest, je ziel hoort en die wijs je de juiste weg. Het leven is niet ingewikkeld op zichzelf, het is de mens die het zichzelf ingewikkeld maakt. Het is de mens die te ver verwijderd is van zichzelf om zijn idealen te verwezenlijken.

Leer te gaan leven vanuit een rustpositie, waarbij emoties en gedachten mogen komen en gaan. Waarbij je deze niet tegenwerkt, ze accepteert. Dan zie je dat als vanzelf er je iets wordt aangereikt wat je net nodig had op dat moment. Dan heb je nooit te kort, is alles er in overvloed, lost alles zich vanzelf op. Heb je de flow van het leven te pakken en dat is genieten, kan ik je vertellen.

Wend je tot een Master, een medium of paragnost die jou handreikingen biedt, de flow van het leven meester te worden, waardoor je alles kunt gaan verwezenlijken wat je voor ogen hebt. Dan gebruik je zien en horen op de juiste manier.

Medium Von
 

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.