Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

De grootste angst van een mens is afwijzing

Een afwijzing, niemand wil het en het gebeurt aan de lopende band. Zelfs als jij aan iemand een vraag stelt en je weet dat er een ja of nee als antwoord kan komen, en je hoort een nee, gaat er een trilling door je lijf heen.

Je kan er zelfs teleurgesteld door zijn. De grootste angst van een mens is afwijzing en dat is wel logisch. We willen het namelijk allemaal goed doen en hebben de beste intenties. Als iemand onze goedbedoelde intenties niet accepteert, ervaar je direct de afwijzing.

Als je in gesprek bent met iemand, en je vertelt iets enthousiast en de ander zegt, dat zou ik zo nooit doen, je voelt een afwijzing. Als je een eerste date met iemand hebt gehad en die laat daarna weten, ik zie het niet zitten of ik zet het contact niet voort, jij voelt dit als een afwijzing. Als er onvoldoende aandacht is besteed in je kindertijd om in jouw basisbehoeften te voorzien, als veiligheid, warmte, liefde en acceptatie, lopen je op latere leeftijd een grote kans, moeite te hebben met afwijzing.

Elk kind wil het goed doen, elk kind heeft behoefte aan erkenning. Als we niet voelen dat we mogen zijn, zoals we zijn, maar dat we alleen goed zijn om wat we neerzetten aan prestaties, ligt de angst van afwijzing op de loer. Ouders koesteren hun kinderen, helaas vaak op de verkeerde manier. Ze koesteren hun eigen verwachtingen, wat zou het fantastisch zijn als het kind later goed terecht komt, daar stellen we alles voor in werking. Zich van geen kwaad bewust, dat dit niet de juiste weg is, dat dit misschien niet datgene is wat een kind nodig heeft.

Een kind heeft liefde nodig, bevestiging, het moet voelen dat het wordt geaccepteerd zoals het is, maar de druk is hoog, en het moet mee kunnen in de maatschappij, het mag niet buiten de boot vallen. Alle aandacht is daar op gericht. Hierdoor kan het kind in de vergetelhoek terecht komen en zich meer en meer gaan terugtrekken, emoties niet meer laten zien. Het wil immers voldoen aan het plaatje wat de ouders van het kind verlangen.

De angst voor afwijzing is geboren en op latere leeftijd zal er mee gedeald moeten worden. Het kind wordt groot en mist liefde in zijn leven, vindt het moeilijk zich te verbinden, want oh wee als het wordt afgewezen. Relaties hebben hierdoor geen schijn van kans, want de nu volwassen persoon zal alles in het werk stellen om de ander voor te laten gaan. Het is bang afgewezen te worden, het is bang liefde te ontvangen, het is bang liefde te geven en emoties te tonen.

Je hoort dit bijna in alle gesprekken die je voert als medium terug op de spirituele hulplijn Mediums en Paragnosten. Allemaal stuk voor stuk prachtige mensen die allemaal worstelen met de angst om afgewezen te worden. Ze willen het perfecte plaatje neerzetten voor de ander, vertonen pleasegedrag, zijn perfectionistisch en controlerend. Zo houden ze alles in de gaten, om maar te zorgen dat het hun omgeving, hun partner, hun kinderen aan niets ontbreekt. Ondertussen bang om afgewezen te worden en als dat gebeurt, hetzij door het verlies van een baan, het verlies van een partner, een onaardige opmerking van iemand, zij ze compleet van slag. Trekken ze zich acuut terug in hun schulp, schamen ze zich voor zichzelf en weten ze niet hoe ze er voor kunnen zorgen dat alles weer bij het oude kan worden.

Ze leven het leven van een ander en lijden in stilte. Ze houden dit niet vol, want elke dag op je tenen lopen, is geen leven, dat is lijden. Ze lijden het ergste bij een verlies. Ze hebben zo goed hun best gedaan, ze hebben alles gedaan wat die ander wilde en nodig had en nog is het niet genoeg. Ze zoeken constant bij anderen om een bevestiging, als ze die krijgen, zijn ze voor even opgelucht, maar al snel neemt het oude patroon weer bezit van ze en zitten ze weer vol met angsten.

Op dit moment heeft een op de 5 mensen last van een angststoornis. De cijfers liegen er niet om. Laten we beginnen met onze kinderen liefde te geven, een veilige haven te bieden, ze te laten voelen dat ze mogen zijn wie ze willen zijn, in plaats van modelmensen neer te zetten en willen zoals wij willen dat ze zijn, of voldoen aan het maatschappelijke plaatje.

Medium Yvonne

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.