Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

De Liefde

De Liefde

Het was vroeg in de morgen. Ik was al een paar uur wakker en besloot te gaan douchen toen ineens de spirituele wereld heel actief werd. Ik kreeg visoenen en ik wist dat het tijd werd dat ik ging inloggen op de lijn waar ik als lichtwerker en paragnoste werkzaam ben

Het was vroeg in de morgen. Ik was al een paar uur wakker en besloot te gaan douchen toen ineens de spirituele wereld heel actief werd. Ik kreeg visoenen en ik wist dat het tijd werd dat ik ging inloggen op de lijn waar ik als lichtwerker en paragnoste werkzaam ben. Er zouden mogelijk, gezien de paranormale activiteit in mijn huis veel hulp nodig zijn. Ik vroeg de engelen en mijn gidsen om bescherming en weldra werd het voor mij wat rustiger. Snel brandde ik wat olie en wierook, ontstak mijn kaarsen, zette wat water klaar en logde snel in. Meteen kwamen er vragen binnen. Een jongedame wilde graag een kaartlegging op de specifieke vraag of zij de baan zou krijgen waarop ze gesolliciteerd had. Een snel kaartje leerde mij dat ze de baan kreeg. De dame vroeg of het loon goed zou zijn. Meteen kreeg ik een visioen over een schuld, en een geldprobleem en zag een redelijk goed inkomen. Mijn gidsen begonnen nu te praten. De dame had last van een verslaving. Ik vroeg haar of ze het goed vond dat ik haar zou healen, en vertelde haar dat het inkomen goed zou zijn maar dat de spirituele wereld mij liet zien dat zij een probleem had. Daarom wilde ik haar healen en vroeg haar hulp te zoeken. Ik healde haar en de dame vertrok. Soms willen mensen de antwoorden gewoon niet horen en ik wist dat ik daar niets aan kon doen behalve haar engelen en gidsen vragen haar te helpen en haar te healen. Daarop verscheen er een entiteit in mijn kamer. Het was werkelijk druk in de bovennatuurlijke wereld. De entiteit was een kleine jongeman van, ik schat een jaar of 8. Er kwam een vraag binnen. Een dame. Zij stelde mij een vraag over haar relatie. Ik legde een kaart en zag daar sterk naar voren komen dat de jongeman haar binnenkort zou verlaten voor iemand anders omdat zij te opdringerig was. Ik gaf haar het advies haar angsten niet de overhand te laten nemen, en hulp daarvoor te zoeken. Ik vertelde haar dat de jongeman wel degelijk van haar hield maar gek werd van haar angsten. Ze nam het ter harte. Ik besef mij op zulke momenten dat op een bellijn het gemakkelijker is in te schatten of iemand na een sessie werkelijk tot rust gekomen is. Een chatsessie is snel en gemakkelijk maar hoe iemand er na een sessie mee om gaat is moeilijker in te schatten. Zo vermoedde ik hier dat deze jongedame erg in de stress zou schieten in plaats van het positieve, namelijk dat haar relatie wel te redden was zou inzien.
Korte tijd later kwam de volgende vraag binnen. Een dame die wil weten hoe het met haar overleden zoontje ging. Meteen zie ik het jongetje weer die een paar minuten geleden de kamer is binnengekomen en concentreer mij op hem. Het kind is niet gelukkig. Als ik hem vervolgens vraag waarom dat is, geeft het kind aan dat het komt omdat zijn moeder hem niet los kan laten. Hij wil verder groeien in de bovennatuurlijke dimensie, maar het verdriet van zijn moeder houd hem vast. Ik schrijf de moeder in voorzichtige bewoordingen wat haar zoontje heeft gezegd en vraag haar of zij het zou willen leren een plekje te geven en hem los te laten en stuur haar daarvoor wat handvaten. De volgende vraag van haar getuigt van haar pijn en verdriet en ze geeft aan dat hij abrupt gestorven is en dat ze geen afscheid heeft kunnen nemen. Het kind vertelde mij dat hij altijd bij haar is, en verteld wat hij dan ziet. Haar gewoonten, haar gebruiken en speciale momenten dat hij er was. Moeder reageert met…oh mijn God, hij is er echt… en hij was er ook echt. Ze is even stil en stuurt dan een nieuwe vraag. Kan ik met hem communiceren. Ik stel de vraag aan het kind en het kind antwoord dat dit geen goed idee is. Moeder moet genoegen nemen met de wetenschap dat hij er is en het kind zal af en toe een teken geven. Moeder vindt het lastig maar wanneer ik haar uitleg dat dit alles te maken heeft met het feit dat zij hem niet los kan laten, en dat haar kind vermoedelijk daarom dit ook aangeeft dan begrijpt ze het wel enigszins. Het kind lacht. Hij is blij met het resultaat en zijn aura is meteen wat lichter geworden. Hij is dankbaar voor mijn hulp, hij zwaait en neemt afscheid. Meteen begint het in de kamer ook weer wat lichter te worden. Het verdriet van de jongen lag nogal zwaar op zijn gemoed en dat was voelbaar en zichtbaar in mijn kamer. Ik vraag mijn gidsen en engelen de kamer te zuiveren en mij te helpen om ook mijzelf licht te houden. De gidsen werken bedrijvig door en ik voel een soort frisse wind door mijn lichaam trekken. De volgende vraag komt binnen. Het lijkt gesteld door iemand die nogal jong is gezien de manier waarop de vraag is gesteld en ik besluit kort te reageren. De vraag ging over een jongen. Of deze jongeman verliefd op haar is. Ik leg mijn kaart en die bevestigd meteen wat ik al zie. Het gaat hier om kinderen. Maar ik zie ook een liefde die een lang leven beschoren is. Jeugdliefdes. Glimlachend beantwoord ik de vraag van het jonge dametje. Jeugdliefde. De liefde. Een warm gevoel glijd door mijn lichaam. Mooi moment om mijn werk af te sluiten voor vanmorgen en even te genieten van het gevoel. De liefde, want deze is, nooit vanzelfsprekend.
 

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Elise
Beschikbaar
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Waarzegster Marion
Beschikbaar
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56

Paragnost Shanti
In gesprek
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Spiritueel coach Sky
In gesprek
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Afwezig
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Oryn
Afwezig
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Afwezig
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Afwezig
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Valantino
Afwezig
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Layla-Ki
Afwezig
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Paragnost Thea
Afwezig
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Afwezig
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Layla (2)
Afwezig
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Martina
Afwezig
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Afwezig
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Clarisa
Afwezig
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Medium Martina
Afwezig
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Jeanette
Afwezig
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek.

Paragnost Marco
Afwezig
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Afwezig
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching