Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

De reis die leven heet

Je leven is een reis, zonder de eindbestemming te weten. Want als je die wilt weten, ben je niet op reis. Dan ben je bezig met iets, wat er nooit van zal komen. Die eindbestemming die weet je in principe wel, dat is het einde van jouw stoffelijke zijn. Als je dat weet, is er toch verder niets om te genieten van de reis..

Dat de reis, die leven heet, betekent vallen in een diep dal en het beklimmen van bergen, is een gegeven. Als je dat niet begrijpt, is het leven zelf al een zware dobber. Er moet in ieder mens een bewustzijn zijn, dat de reis van het leven niet alleen maar rozengeur en maneschijn kent. Er moet zelfs een dusdanig bewustzijn in de mens zijn, dat die begrijpt dat de diepe dalen nodig zijn, om op een nog krachtiger manier de reis te kunnen voortzetten.

En laat de mens vaak dit bewustzijn niet hebben en als die dan valt, om wat voor reden dan ook, niet weet hoe die uit dat diepe dal moet komen. Daar veel te lang in blijft zitten, met alle bijbehorende gevoelens, die de gezondheid van die persoon ondermijnt.

Is het dan niet zo dat jij degene bent die de reis bepaalt, dat jij voor jezelf heel veel invloed kan hebben op de reis, die leven heet. Dat je er weet van hebt, dat lange tijd vertoeven in een diep dal, niet goed voor je is. Dat je altijd zelf degene bent, die er voor moet zorgen zo snel mogelijk zijn reis op een fijne manier weer voort te kunnen zetten!

Verwachten dat een ander jou reis aangenaam gaat maken, is een ander verantwoordelijk stellen voor jouw reis. Die ander kan dan wel eens een hele andere richting kiezen, die jou niet bevalt, waar jij je helemaal niet comfortabel bij voelt. Diegene die dit moet aangeven, dat ben jij. Je leven afhankelijk laten zijn van anderen, daarmee zeg je, ik ben niet bij machte mijn eigen reis uit te stippelen. Geef mij je hand, ik reis mee op jouw reis.

Dat gaat niet, want elk mens moet zijn eigen reis bepalen, op zijn manier, zoals het voor hem goed voelt. Zie je dat niemand anders jouw reis, die het leven heet, kan bepalen? Er kan wel iemand met je meereizen. Graag zelfs, maar wel dat het jouw reis ten goede komt. Dat beiden hand in hand kiezen voor ongeveer dezelfde reis. Dat beiden ook het recht hebben van koers te veranderen. Dat als je die ander een warm hart toedraagt, dat dan de ander ook toestaat.

Want gaan strijden om die ander jouw reis mee te blijven reizen, dan stopt jouw voertuig, die gaat mankementen krijgen, die gaat uitvallen. Dan sta je ineens stil. Kom je niet meer vooruit. Je bent geblokkeerd, omdat je wilt dat de ander met jou blijft meereizen, alleen zegt jouw vehikel, als jij dat wilt, dan wil ik dit niet, want dan krijg ik mankementen.

Elk signaal die jij voelt diep van binnen, is een teken dat je jouw reis van het leven moet bijsturen. De ene keer een tikkeltje naar links, de ander keer een hele grote bocht naar rechts. Naar links is het verleden, daar kan een mankement zijn, maar na reparatie, kun je verder. Naar rechts is een hele andere weg en was een grote reparatie voor nodig, die kan inhouden dat je daarna alleen verder reist.

Zorg er voor dat je blijft reizen, dan blijf je je verwonderen, dan zie je telkens iets nieuws, dan heeft een mens nodig. Staat je vehikel stil, gaat het roesten, want rust, roest. Nooit ergens op wachten en al helemaal niet op de liefde van een ander. Dan treedt het verval razendsnel in.

Jouw reis van het leven moet er een zijn van verwondering en al het andere dat je tegenkomt, mag zich met jou mee bewegen en ook verwonderen. Valt de ander daarin stil, zorg dan dat jouw reis niet stilvalt, herstel en ga door. Blijf je als mens altijd ontwikkelen, verbazen en verwonderen over de schoonheid die de reis van het leven heet, want dan heb je geleefd.

Medium Von
 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.