Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Durf liefde toe te laten

Liefde toe durven laten, moet je maar durven. Want als je liefde toe durft te laten, dan weet je hoe het principe van de liefde werkt. Diegenen die liefde willen, er naarstig naar op zoek zijn en telkens het in de schoot geworpen krijgen en het dan niet kunnen vasthouden, zijn vaak degenen die de liefde niet toe durven laten.

Liefde toelaten kun je alleen als je zelf liefde bent en begrijpt dat je eerst lief voor jezelf moet zijn, dat je dan pas liefde durft toe te laten. Liefde is in de kern heel simpel. Het is er, je hoeft er niets voor te doen. Je hoeft er niet naar te zoeken, het is er, altijd.

Jij bent er toch! Jij bent toch liefde. Hoe lief ben je voor jezelf, doe je alles zoals jij het graag wilt, doe je het op jouw manier en laat je je niet door de wijs en van de wijs brengen door wat de maatschappij of anderen van je verwachten. Want dan ben je alleen maar bezig met liefde weg te geven met gevolg dat je liefde niet toe kunt laten. Vanuit de angst.

Liefde toelaten heeft alles te maken met lief zijn voor jezelf. Hoe weet je nu of je dat bent? Jouw gevoel weet dat precies en als je daarnaar gaat luisteren, dan ben je er. Dan heb je alles in huis voor liefde te geven op de juiste manier en liefde te durven ontvangen.

Hoe ziet dit er in de praktijk uit! Je doet verschrikkelijk je best, je laat geen steken vallen. Je pakt alles serieus aan en weet waar je verantwoordelijkheid ligt. Je hebt respect voor anderen. Of dit voor jou de juiste weg is, je hebt nog geen idee. Of je het juiste doet voor jezelf, niet bij stilgestaan. Je doet het zoals het je is voorgedaan en dat doe je met heel je hart.

Op gebied van de liefde, samen met een ander iets opbouwen, dat is je nog niet gelukt. Daar heb je inmiddels toch wel wat teleurstellingen in te verwerken gehad, die je overigens niet goed begrijpt. Want in een relatie deed je de ander geen vlieg kwaad. In jouw ogen deed de ander jou kwaad. Toch bleef je, je bleef, omdat je er een succes van wilde maken. Je bleef net zolang, totdat die ander je belazerde, dat die ander vertrok en jou met vraagtekens achterliet.

Op gebied van liefde en relaties heb je alle scenario’s al voorbij zien komen en sta je nu in een stand van, voor mij hoeft het eigenlijk niet meer. Want wat ik ook doe, het lijkt wel nooit goed genoeg te zijn. Je durft geen liefde toe te laten, daarom lukt de liefde met een ander samen, nog niet.

Pas als jij de liefde toe durft te laten en daarvoor moet je dus eerst lief voor jezelf worden, gaat de liefde met een ander lukken. Maar ik doe toch alles zoals het hoort! Ik doe toch niemand pijn? Dat klopt, maar doe je alles zoals het hoort en van je wordt verlangt, of doe je alles zoals jij zelf vindt dat het zou horen?

Dat laatste, daar staan veel mensen niet bij stil en dat loopt ze voor de voeten in de liefde. Ze hebben namelijk alles over voor de ander. Zodra de liefde van een ander de bocht om komt kijken, tellen ze zelf niet meer mee en geven alles weg, zoveel geven ze weg, dat het de ander kan benauwen. Dat de ander geen ruimte heeft zijn liefde te kunnen geven. Alles weggeven aan een ander, doe je, omdat je hoopt dat daardoor de ander jou ook iets gaat geven aan liefde.

Dan is het wel de bedoeling dat je de ander de ruimte geeft om het aan je te kunnen geven. Dan moet je het wel toe durven laten. Dan moet je de liefde voor jezelf eerst op de eerste plaats zetten, want dan durf je liefde toe te laten, zoals het bedoeld is.

Loop jij vast in en met de liefde? Begrijp je niet waar het mis gaat? Chat of bel eens met Mediums en Paragnosten, die laten je zien aan de hand van voorbeelden uit je eigen leven waardoor het misgaat en waarom jij liefde niet toe durft te laten.

Medium Von
 

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.