Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Echte liefde stapt over iets heen

Uit elkaar, of niet uit elkaar. Hebben we nog iets samen, en wat is dat iets dan? Zomaar een paar vragen waarmee jij zelf op dit moment kan rondlopen. Vaak stel je jezelf die vragen af als er met een ander een situatie is ontstaan die onduidelijkheid geeft.

We weten dan niet meer wat we aan de ander hebben, of die ander ons nog wel wilt hebben. En ik hoop dat je jezelf ook afvraagt, wil ik de ander nog wel, want dat is een nog veel belangrijkere vraag.

In situaties waarin de liefde onduidelijk wordt, en vaak gebeurt dat door een meningsverschil, een ruzie, door vertrouwen waaraan wordt geknaagd, dan wordt liefde ineens een heel onduidelijk gedrocht. En dat gedrocht wordt door onze eigen gedachten vaak alleen maar groter en groter.

We zijn er goed in om datgene wat er is gebeurd en waar we niet blij mee zijn, te blijven herkauwen, in ons hoofd de revue te laten passeren en zo er een beeld bij te vormen dat vaak totaal uit zijn verband wordt gerukt. Als we eenmaal zover zijn, dan is de liefde vaak ook ver te zoeken en ligt het voor de hand dat we onszelf daardoor kwijtraken, met alle gevolgen van dien.

Zo kun je jezelf gaan overtuigen dat je gelijk hebt, dat je geen duimbreed wilt gaan toegeven en dat de ander boete moet doen, dat de ander de eerste toenadering moet doen. Jij hebt dat al zo vaak gedaan, en je past daarvoor. Als hij verder wilt, dan mag hij aan de slag. Is dit liefde? Is dit op de juiste manier omgaan met de echte liefde?

Helaas nee, en beiden hebben hier aan meegewerkt en zijn dus ook beiden verantwoordelijk voor waar ze nu met zijn tweeën staan. Schijnbaar zijn ze niet blij met elkaar, vinden ze dat de ander moet veranderen. Zijn ze daar constant op aan het hameren en diegene die vindt dat de ander moet veranderen, gaat net zolang door totdat de ander overstag zal gaan. Echte liefde!

En diegene die moet veranderen, althans in de ogen van zijn partner, die begrijpt er geen snars van, want als die het wel zou begrijpen, ging hij de strijd niet aan. Die is zoals die is en gaat steeds meer de kont tegen de krip gooien. Want die vindt dat die niets verkeerd doet en dus niet begrijpt wat er anders zou moeten. Echte liefde!

Nee, hier is geen sprake van echte liefde, bij beiden niet. Echte liefde doet anders, praat anders, gaat anders met elkaar om. Echte liefde accepteert dat de ander anders is dan de ander en vraagt niet om een verandering van de ander. Echte liefde vraagt wel van beiden een bepaalde bereidheid, maar die bereidheid moet je dan wel willen geven. En die geef je alleen als je met elkaar er over in gesprek gaat en niet de ander in een hoek gaat drukken.

Als beiden bereidheid hebben, als beiden begrijpen dat ze anders zijn, kunnen ze elkaar uitleggen hoe ze zelf in het leven staan en wat dat betekent. Dan weten ze van elkaar dat ze verschillend zijn en kunnen ze besluiten, we gaan samen door en kiezen voor de echte liefde, we stappen over onze verschillen heen en de wil de ander te veranderen.

Of ze kiezen elkaar los te laten, want ook al zijn ze bereid, de verschillen kunnen te groot zijn en als dat ten koste gaat van jezelf, rest maar één ding, elkaar loslaten en laten gaan. Dat is dan ook echte liefde.

We vinden echte liefde maar moeilijk en dat is het niet, als je anders zou kijken er naar en anders mee om zou gaan. Gelukkig zijn Mediums en Paragnosten diegenen die je dit kunnen vertellen en je willen begeleiden naar de echte liefde. Zoek ze dus gerust op op Mediumsenparagnosten.

Medium Von
 

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.