Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Emotioneel gezond

Onze gezondheid moet altijd op de eerste plaats komen en helaas zijn we daar niet altijd van doordrongen. Naast lichamelijke gezondheid

spreken we ook van geestelijke gezondheid, en er bestaat ook emotionele gezondheid. Emotioneel gezond betekent, dat je je bewust bent van je emoties en hoe je daar het beste mee om kunt gaan om emotionele balans te houden. Dat je weet hebt van wat goed is voor jezelf om te doen, waardoor je streeft naar een emotionele gezonde basis.

Het uiten van emoties is een noodzaak voor een emotioneel gezonde balans, helaas wordt weinig aandacht besteed tijdens onze jeugd aan emoties, die zijn er gewoon en daar doe je maar wat mee, is de tendens. Dit kan je op latere leeftijd aardig voor de voeten lopen. Want als je niet weet hoe om te gaan met je emoties, kun je ze gaan verdringen, dan ben je wellicht bang ze te tonen, of toon je ze juist te veel. Dat je bij het minste of geringste in huilen uitbarst of bij het ontvangen van een lief gebaar, je je geen houding weet te geven.

Als dit zo is, ontbreekt een bewustzijn dat je je emoties de baas kunt zijn en hoe je ze bij jezelf kunt herkennen en zelf er voor zorgt de balans er in te vinden. Om die reden hierbij diverse tips om zelf aan de slag te gaan met je emotionele gezondheid. En als je dit lastig vindt, is hulp nabij. Ook hiervoor kun je terecht bij spirituele hulpverleners, mediums en paragnosten, coaches en counselors en die vind je op www.mediumsenparagnosten.nl.

Emotioneel gezond, wil zeggen, dat je op een gezonde manier met je emoties omgaat. We hebben allemaal bepaalde trekken, die zitten in ons karakter, en dan spreken we bijvoorbeeld over ongezonde emoties als, jaloers zijn, haat hebben jegens anderen, vaak boos zijn of nijdig worden, gevoelens van schuld. Deze emoties mogen er allemaal zijn, maar op de juiste manier. Sla je er in door, dan heb je daar zelf heel veel last van, maar je omgeving ook. Zo zijn er ook positieve emoties te noemen, als plezier hebben, blij zijn, vrolijk, opgeruimd, ook hier kun je in doorslaan, dan lijkt het alsof voor jou het leven een aaneenschakeling is van gezelligheid, maar ook daar kun jij jezelf niet goed bij voelen, want wie weet ben je, zonder het in de gaten te hebben, ergens voor op de vlucht geslagen, een traumatische ervaring, die je diep van binnen wel hebt zitten, maar niet mee geconfronteerd wilt worden. Dan vlucht je er voor weg.

Zo zie je dat jijzelf moet zorgen voor een emotioneel gezonde balans. Hoe doe je dat?

1. De eerste stap is dat je je bewust bent en wordt van emoties, dat ieder mens ze heeft, ze er mogen zijn en je ze uit en dat je naar jezelf kijkt, welke emoties bij jou spelen. Welke emoties nemen de overhand, waardoor jij daar wellicht door uit balans raakt. Zo onderzoek je bij jezelf waar jij je het fijnst bij voelt en streef je daarnaar. Stel voor dat je erachter komt vaak jaloers te zijn op vriendinnen en welk effect dat op jezelf heeft, kun je daar iets aan gaan doen. Anderen meer gunnen, en gun je jezelf ook meer.
2. Laat negatieve emoties los, waarmee je als vanzelf diegene die in jouw ogen gezorgd heeft voor deze negatieve emoties, ook loslaat. Blijven hangen in pijn en verdriet, te lang, geeft een emotioneel ongezonde basis, waar jij zelf last van hebt en ook je omgeving.
3. Besteed aandacht aan de positieve dingen die in je leven gebeuren, in plaats van aan de negatieve. Dat kun je leren en blijft je emotioneel gezond.
4. Doe wat jij zelf leuk en fijn vindt, niet wat een ander zou willen. Want doe je wat een ander graag wilt, maakt jou dat ongelukkig en ontstaat er emotionele disbalans.
5. Accepteren is een van de sleutelwoorden voor emotioneel gezond zijn. Accepteer vooral jezelf, dat je mag zijn zoals je bent, hoe je er uit ziet en dat je mooi bent van binnen en van buiten, je doet tenslotte niemand kwaad en pijn. Doe dan ook jezelf geen pijn. Zo ga je anderen ook accepteren zoals ze zijn.
6. Leef in het nu en zorg voor activiteiten en doelen in je leven. Telkens in gedachten teruggaan hoe geweldig het toen was en daardoor niet van de bank af kunnen komen, is emotioneel ongezond.
7. Zorg voor afwisseling in inspanning en ontspanning en laat alleen mensen toe in je leven die het goed met jou menen.

Vind je het lastig hier zelf aan te werken en kun je wel wat hulp er bij gebruiken. Chat dan gerust eens met een medium of paragnost van www.mediumsenparagnosten.nl die tevens coach, of counselor is, om jou tijdens je groei naar emotionele gezondheid bij te staan. Uiteraard kun je ook hulp zoeken bij een hulpverlener. Jij maakt de keuze. Liefdevolle groet, medium Von

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.