Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Het is allemaal zo bla bla wat jullie mediums vertellen

Soms ontkom je er als medium niet aan en tref je een cliënt die alleen maar wilt horen wat die wilt horen. Om als medium je werk eerlijk, zuiver te willen doen, kun je dan soms niet respectvolle woorden horen, die niet op zijn plaats zijn.

Zo was er niet lang geleden een cliënt op de spirituele hulplijn Mediumsenparagnosten, die startte met de zin, wat jullie mediums vertellen het is toch allemaal bla bla, maar leg maar eens een paar lenormandkaarten voor mij. Wie weet zeg jij wel een keer iets zinvols.

Een fijne start van een spiritueel gesprek. Maar een goed medium laat zich niet uit het veld slaan, die laat deze opmerking voor wat het is, die gelooft in en op zichzelf, haar gaven en gaat aan de slag met de kaartlegging.

De cliënt luisterde aandachtig en toen de kaartlegging was voltooid, was het eerste wat ze zei was. Ongelooflijk, wat je aangeeft, klopt als een bus, ik kan daar niet omheen, ik neem mijn woorden terug. Altans voor wat jou betreft. Ik ga nu nog een paar mediums en paragnosten van deze spirituele hulplijn raadplegen om te zien of die net zo goed zijn als jij. Ze gaf ook aan weer terug te komen.

Tot verbazing kwam ze inderdaad terug. Ze moest haar mening bijstellen, ze kwam er achter dat de ene spirituele hulplijn niet de andere is en er wel degelijk sprake kan zijn van goede informatie en toekomstvoorspellingen.

Dus je hebt collega’s van mij op Mediumsenparagnosten geraadpleegd. Jazeker, ik was zo sceptisch geworden van die andere mediums op andere spirituele hulplijnen, die mij van alles beloofden en nooit uitkwam. Dat ik er eigenlijk niet meer in geloofde in die hele spirituele onzin.

Zo zie je maar, gaf ik als medium aan dat je goed moet kijken bij wie je terecht kunt en het kaf van het koren moet scheiden. Dat zie ik in nu en ben blij deze spirituele hulplijn gevonden te hebben.

Ik neem weer met je contact op als een van je voorspellingen uitkomt. En inderdaad, ik hoorde haar op een gegeven moment weer. Ze had geluisterd naar de inzichten, zo wist ze hoe ze toe kon werken aan de juiste voorspellingen en ze had het advies compleet opgevolgd. Er was een voorspelling uitgekomen, waar ze al lange tijd geen fiducie meer in had. Ze geloofde er helemaal niet meer in.

En nu stond ze voor een dilemma, eindelijk had ze iets van die man gehoord, omdat ze met de juiste attitude zelf aan de slag was gegaan. Ik wil je nu toch wel wederom vragen om een inzicht en een toekomstvoorspelling.

Eerlijk gezegd vertrouw ik deze man helemaal niet meer. Dat wist ik allang, gaf ik haar aan, maar we hebben als mens onze lessen in het leven te leren en om die reden heb ik je vraag letterlijk beantwoord. Je vroeg of er weer contact ging komen. Dat is er gekomen. Je vroeg niet of het contact blijvend was.

Dat klopt gaf ze aan, had ik dat nu maar wel gedaan, dat begrijp ik, nu weet je dat het universum antwoord geeft op jouw vraag, zoals je hem stelt. Je bent een mooi mens, die mij even de waarheid laat zien, daar houd ik wel van. En weet je wat jij er aan hebt! Dat jij ook duidelijk naar jezelf gaat worden, dan heb je binnenkort zelf de antwoorden die je nodig hebt en naar op zoek bent.

Maar dan wil ik je toch de vraag stellen. Gaat het met deze man iets worden ja of nee? Wil je een eerlijk antwoord? Ja graag. Nee, het gaat met deze man niets worden. Je hebt het vertrouwen er in verloren en zonder vertrouwen, kun je niet bouwen aan een relatie.

Medium Yvonne
 

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.