Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Het is niet gemeen

Het is niet gemeen

je laat het toe. We kunnen in ons leven zo vaak de kous op de kop krijgen, dat kan al een enkel zinnetje zijn die een ander uitspreekt, waardoor onze hele dag kan veranderen als een blad aan een boom.

We horen het, het raakt onze ziel en weg goed gevoel. Dan vinden we dat die ander gemeen is, dat die ander niet begrijpt dat die ons pijn doet. Dan gaan we in onze gedachten er mee aan de haal en maken het groter en groter en voor we er erg in hebben, is het zo groot geworden, dat het onze hele dag kan hebben beheerst. Weg dag en dat is zo zonde. Want al doet die ander in jouw ogen iets wat gemeen is, degene die zijn dag door zijn handen laat glippen, dat ben jij.

Mensen kunnen gemeen zijn
Als je begrijpt dat een mens een hart heeft dat zich compleet richt op de liefde, maar dat elk mens ook een ego heeft die soms gemene dingen kan zeggen. Wordt de pijn die een ander veroorzaakt al direct een stuk minder. Ach, het is zijn ego die spreekt, moet ik mij dat zelf aantrekken? Mijn dag er door laten verpesten? Nee, want dan geef ik hem alle credits en mijn kostbare energie. Dat verdient die ander niet, want die is gemeen tegen mij geweest. Het is zijn ego die tegen mij sprak. Zo kun je voor jezelf de gemene streken van een ander, al veel kleiner en milder maken en er een stuk beter mee omgaan. In plaats van het groter te maken, dat dan jouw ego aan het doen is.

Mensen kunnen gemeen zijn
Weet dat mensen gemeen kunnen zijn, jij bent het op zijn tijd ook. Vaak ben jij niet degene om wie het gaat, het is bijna altijd op de persoon zelf gericht. Die heeft iets meegemaakt wat in zijn ogen weer gemeen is en dus jou zonder er erg in te hebben, iets voor de voeten gooit. Je kent het zinnetje toch wel: “Je bent zeker met het verkeerde been uit bed gestapt?” Of deze persoon heeft zo’n hoogmoedswaanzin dat alles wat die zegt, het strelen van zijn eigen ego is, en wordt het een keer tijd dat je deze persoon met gelijke munt terugslaat. Wel op jouw eigen manier, niet gemeen, met humor. Daar heb je de ander veel meer mee en jijzelf, kunt het dan heel gemakkelijk loslaten.

Druk gemeen gedrag direct de kop in
Zo krop je niets op en laat je niet meer toe dat mensen gemeen tegen je zijn. Toelaten dat een ander jou gemeen behandeld, kan je overkomen. Als je dat niet vanaf het allereerste begin de kop in drukt, geef je de ander als vanzelf een vrijbrief om het te blijven doen. Want wat denkt het ego als jij er niets over zegt. Zo, dit kunnen we dus vaker doen bij deze persoon en lacht in zijn vuistje. Houd er rekening mee dat die ander het bewust of onbewust kan doen, dat moet jij kunnen aanvoelen. Dat is belangrijk, hoe jij de tegenreactie gaat brengen. Is de ander het zich niet bewust, heeft een felle reactie een verkeerde uitwerking. Doet de ander het wel bewust, dan mg jij de aanpak daar op afstemmen.

Dichtklappen, je mond open doen, je schuldig voelen
Maar zie je dat dit allemaal nog best wel heel pittig is. En dat de meesten dichtklappen als een ander iets gemeens zegt. De vraag is overigens, zegt die ander echt iets gemeens, of ervaar jij het als iets gemeens? Daar kom je alleen maar achter door het bespreekbaar te maken en laten mensen dat nou juist niet doen. Want dat is eng, want stel je voor dat. Dan gaat die ander nog bozer worden, dus we laten het toe en het ego, die geniet. En jij, jij zakt steeds verder weg, alles toelatend en het steeds gemener vinden van die ander.

Het een halt toeroepen, dat wil je wel en doe je ook wel. Maar vaak pas als je er helemaal klaar mee bent en dan krijgt de ander de volle laag. Dat lucht even op, maar daarna bekruipt je acuut een schuldgevoel. Vind je dat je het zo niet had aan moeten pakken. Vind je dat je te hard bent geweest en zie daar, zijn we weer in onszelf aan het piekeren geslagen, omdat we beter niets hadden kunnen zeggen en nu vinden dat we gemeen zijn geweest naar de ander.

En dan laten we het maar los, dat duurt ene paar dagen, het gevoel zakt weg. Dat is wat we denken, maar wordt direct weer getriggerd als er wederom iets gemeens wordt gezegd in jouw ogen. Want we hebben het helemaal niet losgelaten. We hebben het ingeslikt en niet geuit.

Zie je dat je het toelaat. Zie je dat jij aan de slag zou moeten gaan om liever voor jezelf te worden en de in jouw ogen gemene opmerkingen van anderen, aan moet gaan pakken? Maar hoe! Hulp is dichtbij in de vorm van een paar zeer zinvolle chats met een medium of paragnost op www.mediumsenparagnosten.nl. Mediums en paragnosten voorspellen niet alleen de toekomst, ze helpen ook graag mensen zoals jij bij hun persoonlijke ontwikkeling.

Liefdevolle groet, Von top medium mediumsenparagnosten.nl
 

Medium Daniël
Beschikbaar
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Medium Diana
Beschikbaar
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Jeanette
Beschikbaar
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek. Bekend van TV

Medium Maria
In gesprek
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Afwezig
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Oryn
Afwezig
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Afwezig
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Valantino
Afwezig
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Layla-Ki
Afwezig
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Anita
Afwezig
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Afwezig
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Thea
Afwezig
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Afwezig
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Waarzegster Marion
Afwezig
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Afwezig
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Spiritueel coach Sky
Afwezig
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Lies
Afwezig
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Martina
Afwezig
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Afwezig
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Clarisa
Afwezig
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
Afwezig
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Afwezig
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching