Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Hoe voorkom je teleurstellingen in de liefde

Na de zoveelste keer teleurgesteld te zijn in de liefde, besluit je met jezelf. Nooit meer. Al die mannen, die in het begin hard lopen, en daarna afhaken. Al die mannen die alleen maar seksueel getinte praatjes kunnen houden en geen inhoud laten zien.

Of een man tegenkomen die nog in een relatie zit en er geen problemen in ziet iets met een ander te starten. En wat het ergste is, er pas achter komen als je een paar maanden verder bent. En dan doen ze nonchalant, oh ik dacht dat jij daar geen moeite mee zou hebben. Dat is toch tegenwoordig heel normaal.

Voor jou niet, jij wilt een man voor jezelf alleen en je bent klaar met al die mannen die ergens naar op zoek zijn, maar zelf geen idee hebben wat ze willen. Elke keer is er wel iets, en na zoveel teleurstellingen is het voor jou wel klaar met de mannen. Maar toch, het blijft je bezighouden, waarom anderen wel en ik niet, vraag je jezelf af. Ligt het aan mij!

Je besluit eens een keer contact op te nemen met een medium en komt uit op de website mediumsenparagnosten. Daar start je met een van de mediums een chat. Je vraagt of voor jou de liefde nog gaat komen. Het medium geeft op de chat aan, dat je zeker niet alleen zult gaan blijven. Enigszins sceptisch zeg je tegen het medium, ik geloof er niet meer in, al zoveel mannen de revue gepasseerd.

Dan wordt het lastig, geeft het medium aan. Het universum geeft ons wat we vragen. Nou ik vraag al jaren om een eerlijke, leuke en oprechte vent, maar nog niet gekregen. Ik geloof niet meer in het universum. Dat vraag ik schijnbaar om de verkeerde dingen, want ik heb die leuke vent nog nooit ontmoet. En toch, geeft het medium aan, zie ik hem voor je klaarliggen. Ik begrijp dat je sceptisch bent. Als ik jou aanvoel, geeft het medium aan, zie ik een vrouw die voor iedereen klaarstaat, het beste voor heeft met de ander en moeite heeft nee te zeggen. Die zich voor de volle 100% geeft. Een vrouw die houdt van het nemen van initiatieven, en een hekel heeft aan mensen die de waarheid niet spreken.

Dat klopt helemaal, geeft de vrouw aan. Dat betekent, geeft het medium aan, dat je misschien een man, als die interesse in je heeft, overrompeld. Je gaat er vol in, je wilt graag leuke dingen regelen, vanuit je enthousiasme. Dat is waar, geeft de vrouw aan. Zou het dan niet zo kunnen zijn, dat je te veel regelt in het begin. Dat je de man hierdoor geen ruimte geeft aan jou te laten zien wat hij voor jou kan betekenen? En dat als jij hem die ruimte niet geeft, de man afdruipt.

Zo heb ik er nog nooit naar gekeken, geeft de vrouw aan, ik dacht altijd dat een ander het fijn vindt als ik iets regel. En ja dat ben ik zo gewend, ik moet altijd alles zelf regelen, ben alleen. Zie je dat je de teleurstellingen in de liefde ook zelf een steentje aan bijdraagt? Ja, ik zie dat nu inderdaad, ik zie nu ineens wat ik heb gedaan en beter niet had kunnen doen.

De sceptische vrouw wordt ineens stil en ziet in gedachten de verschillende mannen de revue passeren, voelt het medium en geeft haar hier even de tijd voor. Ja, ik zie inderdaad dat ik overal direct op in gedoken ben en de man aan alle kanten het hof wilde maken. En dat ik daardoor de ander helemaal niet de ruimte gaf ook iets van zichzelf te laten zien. Heel logisch eigenlijk, nu ik er zo naar kijk.

Het medium geeft aan, bij de eerstvolgende die zich aandient, eens helemaal niets te doen. Wordt een soort van prinses op de erwt en dat zal je best lastig vinden, je bent tenslotte de doener en de gangmaker. Wil je een partner, dan zul je jezelf wat op de achtergrond moeten gaan houden als een man zich aandient. En is tevens een hele mooie gelegenheid om te zien of deze man echt moeite voor je wilt en gaat doen. Doet hij dat voor jouw gevoel niet, zeg je hem liefdevol vaarwel. Dan voel je je ook niet gekwetst.
Medium Von
 

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.