Hoe werkt het

Hoe werkt het bij mediums en ParagnostenHoe werkt het bij Mediums en Paragnosten, lees je hier. Want vanaf € 0,90 cpm is het mogelijk om telefonisch in contact te komen met een spiritueel consulent van Mediums en Paragnosten. Kijk op de pagina “Credits kopen hoe dat werkt. Met deze credits, kun je bellen. Bellen zonder account en credits kan ook. Hieronder lees je stap voor stap hoe alles in zijn werk gaat.

Stap 1. Via credits een consult willen hebben?
  • Registreer je, dat kan bovenaan de pagina door op Klant account Mediums en Paragnosten te klikken
  • Schaf nu credits aan in je account
Wat kun je met deze credits
  • Bellen met een medium of paragnost
  • E-consult aanvragen
Hoe kun je bellen met een consulent
Hier vind je de uitleg over de 2 manieren van bellen met een consulent van Mediums en Paragnosten
  1. Bellen via credits via het nummer +3110-3009197 NL en voor BE +3243203096. Start met je te registeren en credits aan te schaffen. Pak je mobiel erbij en toets je het nummer +31103009197 NL en voor BE +3243203096 in. Pak dan je Pin (unieke code erbij), die je vindt in je aangemaakte account. Toets deze in. Nu word je door het menu geleid op je mobiel en kun je het boxnummer van de consulent van jouw keuze intoetsen op je mobiel. Of kies voor de eerst beschikbare consulent. Nu houd je namelijk een spiritueel consult betaalbaar. Want je betaalt alleen de credits.
  2. Bellen zonder credits en zonder aanmaken van een account via het 0909-0144 nummer als je in Nederland woont. Voor onze Belgische gasten is het rechtstreeks bellen van het nummer: 0907-37077. Volg de stappen die je hoort in het menu van je telefoon. Kies voor een consulent die online is. Deze manier van bellen is 0,90 cpm (Ned) geen max aan minuten. En 1,50 pm (Be), max 10 minuten. En de eventuele extra kosten van de provider.

Je kunt ook een E-consult aanvragen. Hoe een E-consult in zijn werk gaat, lees je hier. Liever chatten in plaats van bellen of een E-consult aanvragen. Ook dat kan. Klik hier voor chatten.


Algemene informatie

Klachten

Hier vind je het contactformulier mocht je een klacht hebben, kun je deze melden. Klachten kunnen gaan over credits, over een gesprek met een consulent. Mocht het laatste het geval zijn, zet de lijnhouder jouw klacht door naar de consulent. Ze werken immers voor zichzelf.

Stel je vragen via het contactformulier, die je elders op de website de antwoorden van kan vinden, nemen we je vraag niet in behandeling.

Alle consulten zijn privé

Alle consulten zijn strikt privé en worden ook niet bewaard of opgenomen. Want de antwoorden op een E-consult staan niet vermeld bij de spiritueel consulent. Maar ook de chats niet. En telefoon wordt niet afgeluisterd.

De door jou aangeschafte credits zijn alleen bruikbaar op Mediums en Paragnosten. En door gebruik te maken van een van de diensten van mediums en Paragnosten, ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Laat je een bedankje achter voor de consulenten, omdat ze dara blij mee zijn.

Hoe werkt het. Nu weet je hoe je zo snel mogelijk, maar ook betaalbaar, in contact kunt komen met een medium of paragnost. Namelijk door een credittegoed aan te schaffen.