Ik verdien alles

Spreek de zin eens hardop uit, “Ik verdien alles” en dan tot je door laten dringen. Voel je het verschil. Voel je diep van binnen wat je tegen jezelf zegt?

Geeft het de relatie die je met jezelf hebt een positieve boost? Of voel je er niets bij en denk je bij jezelf, wat moet ik hiermee. Het hardop uitspreken naar jezelf van iets, dringt beter tot de mens door. Het is hetzelfde effect als jezelf confronteren met je eigen spiegelbeeld, dat kan dan zomaar even hard aankomen. Als mens hebben we een relatie met onszelf. Ik zie mijn geest, die mag wonen in een omhulsel dat een lichaam heet. Mijn geest, mijn ziel verdient alles. Ik ben degene die daar voor verantwoordelijk is. Niemand anders en om die reden, vind ik, dat ik alles verdien. Want als ik daar niet naar zou streven, dan weet ik, dat ik mijzelf te kort doe. Dat ik geconfronteerd ga worden met situaties, waar ik onzeker van word. Dat ik last ga krijgen van stress. Dat ik daardoor nachten wakker van kan liggen, omdat ik mijzelf te kort heb gedaan ergens in. Om die reden verdien ik alles.

Anderen gelukkig maken
Lange tijd heb ik mijzelf weggecijferd. Mijzelf niet alles gegeven wat ik nodig had. Ik gaf het liever weg. Ik was geleerd dat ik mijzelf ten dienste van anderen moest stellen. Dat ik klaar moest staan om voor de ander de kastanjes uit het vuur moest halen. Dat ik ten alle tijde goed moest doen voor een ander. Als ik dat namelijk niet zou doen en het in mijn hoofd zou durven halen een keer nee op iets te zeggen, ik de stempel opgedrukt kreeg, dat ik egoïstisch was.

Heb je dat niet eens over voor mij? Kreeg ik dan te horen en dan voelde ik mij acuut schuldig en ging het toch doen, mijzelf in allerlei bochten wringend om het voor de ander te realiseren. Ik wilde niet als de egoïst door het leven gaan. Ik wilde dat anderen mij zagen als een mens die lief was, aardig, empathisch, meelevend, meedenkend, probleemoplossend, verzorgend. Met iedereen het beste voorhad. De ander helpen waar nodig, al ging dat ten koste van mijzelf. Geen haar op mijn hoofd die bedacht dat alles wat ik op deze manier deed, mijzelf op geen enkele manier gelukkig maakte. Ik wilde anderen gelukkig maken. Dat was ik.

De man met de bijl
En zo bracht ik ruim 40 jaar lang datgene in de praktijk wat ik geleerd had. Er voor anderen te zijn, die verdienden tenslotte alles. Dat ik mijzelf vergat, voorbijliep, ziek aan het maken was. Nee, ik voelde mij schuldig als ik met de griep in bed lag. Elke dag weer proberen toch weer aan de slag te gaan. Ik voelde mij schuldig als ik boos uitviel naar iemand. Ik had niet in de gaten dat mijn gehele leven bestond uit zorgen voor anderen en elke dag rondliep met een schuldgevoel en angsten en welk effect dat had op mijn geest en mijn lichaam.

Het universum had het wel door. En bestookte mij met nare ervaringen. Telkens weer en weer. Ik had ze niet door, de signalen van boven. Ik was stoïcijns. Dit was wat ik kende en niemand die mij van dit pad zou afhalen. Dat ik gebruikt werd, dat ik dit zelf allemaal toeliet. Ik wist het niet. Het universum wel. Ik zocht antwoorden in het spirituele en chatte regelmatig met liefdevolle mediums en paragnosten op www.mediumsenparagnosten.nl, die mij vertelden dat ik ook belangrijk was. Het drong totaal niet tot mij door.

Dit ging net zolang door, totdat het universum snoeihard ingreep. Mijn lijf niet meer wilde wat ik wilde. Het kon niet meer. En er volgde een zeer zwaar jaar. Waarin ik met alles werd geconfronteerd waarmee ik niet geconfronteerd wilde worden. Ik kon niet meer doen wat ik zo nodig vond om te doen. Ik moest nee zeggen en durfde dat niet. Ik moest de zorg uit handen geven en accepteren dat anderen iets voor mij deden. Ik moest leren om te gaan met geduld, want niet mijn sterkste kant was destijds. Ik kon er niet meer voor anderen zijn, zoals ik gewend was. Ik werd compleet overgeleverd aan mijzelf. Ik moest dat kleine beetje energie dat ik nog over had, aan mijzelf geven. Deed ik dat niet, dan was ik weer 3 stappen terug in het genezingsproces. In dat jaar leerde ik naar mijzelf te gaan kijken. Leerde ik hardop tegen mijzelf te zeggen. Ik verdien alles. Ik durfde in de spiegel naar mijzelf te kijken en te constateren dat ik mijzelf op alle fronten in de steek had gelaten. Dat ik zelf degene was die zichzelf zo ziek had gemaakt. Dat ik niemand anders hiervoor de schuld kon geven.

Zo leerde ik mijzelf belangrijk te vinden en hardop tegen mijzelf te zeggen. “Ik verdien alles.”

Ik weet dat heel veel mensen met exact hetzelfde in hun leven worden geconfronteerd als ik. Dezelfde worsteling meemaken die verschrikkelijk is. Stel jezelf niet de vraag, waarom overkomt mij dit. Zeg hardop, “Ik verdien alles”, dan ga je daar in geloven. Dan verdwijnen de schuldgevoelens. Dan durf je jezelf op de eerste plaats te zetten, zonder daarbij je egoïstisch te voelen. Dan heb je jezelf gevonden en lever je nooit meer iets in.

Ik schrijf niet voor niets vanuit de IK-vorm. Dat doe ik, omdat ik je daarmee laat zien jezelf op de juiste manier te gaan zien. Zo leer je te kijken en te voelen vanuit je Ik. Zo kom je erachter dat jij ook meetelt en jezelf nooit meer moet wegcijferen. Lees het verhaal dus voor jezelf, zodat jij jezelf belangrijk gaat vinden en nooit meer iets inlevert waarmee je jezelf te kort doet.

Liefdevolle groet, Von mediumsenparagnosten.nl
 

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Marion
Beschikbaar
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Medium Angie
Beschikbaar
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Paragnost Marco
Beschikbaar
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Katja Charlotte
Ingesprek
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Arlette
Ingesprek
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Margret
Ingesprek
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.