Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Ik verdien alles

Ik verdien alles

Spreek de zin eens hardop uit, “Ik verdien alles” en dan tot je door laten dringen. Voel je het verschil. Voel je diep van binnen wat je tegen jezelf zegt?

Geeft het de relatie die je met jezelf hebt een positieve boost? Of voel je er niets bij en denk je bij jezelf, wat moet ik hiermee. Het hardop uitspreken naar jezelf van iets, dringt beter tot de mens door. Het is hetzelfde effect als jezelf confronteren met je eigen spiegelbeeld, dat kan dan zomaar even hard aankomen. Als mens hebben we een relatie met onszelf. Ik zie mijn geest, die mag wonen in een omhulsel dat een lichaam heet. Mijn geest, mijn ziel verdient alles. Ik ben degene die daar voor verantwoordelijk is. Niemand anders en om die reden, vind ik, dat ik alles verdien. Want als ik daar niet naar zou streven, dan weet ik, dat ik mijzelf te kort doe. Dat ik geconfronteerd ga worden met situaties, waar ik onzeker van word. Dat ik last ga krijgen van stress. Dat ik daardoor nachten wakker van kan liggen, omdat ik mijzelf te kort heb gedaan ergens in. Om die reden verdien ik alles.

Anderen gelukkig maken
Lange tijd heb ik mijzelf weggecijferd. Mijzelf niet alles gegeven wat ik nodig had. Ik gaf het liever weg. Ik was geleerd dat ik mijzelf ten dienste van anderen moest stellen. Dat ik klaar moest staan om voor de ander de kastanjes uit het vuur moest halen. Dat ik ten alle tijde goed moest doen voor een ander. Als ik dat namelijk niet zou doen en het in mijn hoofd zou durven halen een keer nee op iets te zeggen, ik de stempel opgedrukt kreeg, dat ik egoïstisch was.

Heb je dat niet eens over voor mij? Kreeg ik dan te horen en dan voelde ik mij acuut schuldig en ging het toch doen, mijzelf in allerlei bochten wringend om het voor de ander te realiseren. Ik wilde niet als de egoïst door het leven gaan. Ik wilde dat anderen mij zagen als een mens die lief was, aardig, empathisch, meelevend, meedenkend, probleemoplossend, verzorgend. Met iedereen het beste voorhad. De ander helpen waar nodig, al ging dat ten koste van mijzelf. Geen haar op mijn hoofd die bedacht dat alles wat ik op deze manier deed, mijzelf op geen enkele manier gelukkig maakte. Ik wilde anderen gelukkig maken. Dat was ik.

De man met de bijl
En zo bracht ik ruim 40 jaar lang datgene in de praktijk wat ik geleerd had. Er voor anderen te zijn, die verdienden tenslotte alles. Dat ik mijzelf vergat, voorbijliep, ziek aan het maken was. Nee, ik voelde mij schuldig als ik met de griep in bed lag. Elke dag weer proberen toch weer aan de slag te gaan. Ik voelde mij schuldig als ik boos uitviel naar iemand. Ik had niet in de gaten dat mijn gehele leven bestond uit zorgen voor anderen en elke dag rondliep met een schuldgevoel en angsten en welk effect dat had op mijn geest en mijn lichaam.

Het universum had het wel door. En bestookte mij met nare ervaringen. Telkens weer en weer. Ik had ze niet door, de signalen van boven. Ik was stoïcijns. Dit was wat ik kende en niemand die mij van dit pad zou afhalen. Dat ik gebruikt werd, dat ik dit zelf allemaal toeliet. Ik wist het niet. Het universum wel. Ik zocht antwoorden in het spirituele en chatte regelmatig met liefdevolle mediums en paragnosten op www.mediumsenparagnosten.nl, die mij vertelden dat ik ook belangrijk was. Het drong totaal niet tot mij door.

Dit ging net zolang door, totdat het universum snoeihard ingreep. Mijn lijf niet meer wilde wat ik wilde. Het kon niet meer. En er volgde een zeer zwaar jaar. Waarin ik met alles werd geconfronteerd waarmee ik niet geconfronteerd wilde worden. Ik kon niet meer doen wat ik zo nodig vond om te doen. Ik moest nee zeggen en durfde dat niet. Ik moest de zorg uit handen geven en accepteren dat anderen iets voor mij deden. Ik moest leren om te gaan met geduld, want niet mijn sterkste kant was destijds. Ik kon er niet meer voor anderen zijn, zoals ik gewend was. Ik werd compleet overgeleverd aan mijzelf. Ik moest dat kleine beetje energie dat ik nog over had, aan mijzelf geven. Deed ik dat niet, dan was ik weer 3 stappen terug in het genezingsproces. In dat jaar leerde ik naar mijzelf te gaan kijken. Leerde ik hardop tegen mijzelf te zeggen. Ik verdien alles. Ik durfde in de spiegel naar mijzelf te kijken en te constateren dat ik mijzelf op alle fronten in de steek had gelaten. Dat ik zelf degene was die zichzelf zo ziek had gemaakt. Dat ik niemand anders hiervoor de schuld kon geven.

Zo leerde ik mijzelf belangrijk te vinden en hardop tegen mijzelf te zeggen. “Ik verdien alles.”

Ik weet dat heel veel mensen met exact hetzelfde in hun leven worden geconfronteerd als ik. Dezelfde worsteling meemaken die verschrikkelijk is. Stel jezelf niet de vraag, waarom overkomt mij dit. Zeg hardop, “Ik verdien alles”, dan ga je daar in geloven. Dan verdwijnen de schuldgevoelens. Dan durf je jezelf op de eerste plaats te zetten, zonder daarbij je egoïstisch te voelen. Dan heb je jezelf gevonden en lever je nooit meer iets in.

Ik schrijf niet voor niets vanuit de IK-vorm. Dat doe ik, omdat ik je daarmee laat zien jezelf op de juiste manier te gaan zien. Zo leer je te kijken en te voelen vanuit je Ik. Zo kom je erachter dat jij ook meetelt en jezelf nooit meer moet wegcijferen. Lees het verhaal dus voor jezelf, zodat jij jezelf belangrijk gaat vinden en nooit meer iets inlevert waarmee je jezelf te kort doet.

Liefdevolle groet, Von mediumsenparagnosten.nl
 

Medium Layla-Ki
In gesprek
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Medium Jeanette
In gesprek
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek. Bekend van TV

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Afwezig
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Oryn
Afwezig
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Afwezig
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Medium Maria
Afwezig
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Afwezig
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Valantino
Afwezig
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Anita
Afwezig
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Afwezig
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Thea
Afwezig
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Afwezig
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Waarzegster Marion
Afwezig
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Afwezig
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Spiritueel coach Sky
Afwezig
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Afwezig
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Afwezig
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Martina
Afwezig
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Afwezig
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Afwezig
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Clarisa
Afwezig
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Medium Martina
Afwezig
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Paragnost Marco
Afwezig
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Afwezig
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching