Mediums en paragnosten
Mediums en paragnosten

Ik verdien alles

Spreek de zin eens hardop uit, “Ik verdien alles” en dan tot je door laten dringen. Voel je het verschil. Voel je diep van binnen wat je tegen jezelf zegt?

Geeft het de relatie die je met jezelf hebt een positieve boost? Of voel je er niets bij en denk je bij jezelf, wat moet ik hiermee. Het hardop uitspreken naar jezelf van iets, dringt beter tot de mens door. Het is hetzelfde effect als jezelf confronteren met je eigen spiegelbeeld, dat kan dan zomaar even hard aankomen. Als mens hebben we een relatie met onszelf. Ik zie mijn geest, die mag wonen in een omhulsel dat een lichaam heet. Mijn geest, mijn ziel verdient alles. Ik ben degene die daar voor verantwoordelijk is. Niemand anders en om die reden, vind ik, dat ik alles verdien. Want als ik daar niet naar zou streven, dan weet ik, dat ik mijzelf te kort doe. Dat ik geconfronteerd ga worden met situaties, waar ik onzeker van word. Dat ik last ga krijgen van stress. Dat ik daardoor nachten wakker van kan liggen, omdat ik mijzelf te kort heb gedaan ergens in. Om die reden verdien ik alles.

Anderen gelukkig maken
Lange tijd heb ik mijzelf weggecijferd. Mijzelf niet alles gegeven wat ik nodig had. Ik gaf het liever weg. Ik was geleerd dat ik mijzelf ten dienste van anderen moest stellen. Dat ik klaar moest staan om voor de ander de kastanjes uit het vuur moest halen. Dat ik ten alle tijde goed moest doen voor een ander. Als ik dat namelijk niet zou doen en het in mijn hoofd zou durven halen een keer nee op iets te zeggen, ik de stempel opgedrukt kreeg, dat ik egoïstisch was.

Heb je dat niet eens over voor mij? Kreeg ik dan te horen en dan voelde ik mij acuut schuldig en ging het toch doen, mijzelf in allerlei bochten wringend om het voor de ander te realiseren. Ik wilde niet als de egoïst door het leven gaan. Ik wilde dat anderen mij zagen als een mens die lief was, aardig, empathisch, meelevend, meedenkend, probleemoplossend, verzorgend. Met iedereen het beste voorhad. De ander helpen waar nodig, al ging dat ten koste van mijzelf. Geen haar op mijn hoofd die bedacht dat alles wat ik op deze manier deed, mijzelf op geen enkele manier gelukkig maakte. Ik wilde anderen gelukkig maken. Dat was ik.

De man met de bijl
En zo bracht ik ruim 40 jaar lang datgene in de praktijk wat ik geleerd had. Er voor anderen te zijn, die verdienden tenslotte alles. Dat ik mijzelf vergat, voorbijliep, ziek aan het maken was. Nee, ik voelde mij schuldig als ik met de griep in bed lag. Elke dag weer proberen toch weer aan de slag te gaan. Ik voelde mij schuldig als ik boos uitviel naar iemand. Ik had niet in de gaten dat mijn gehele leven bestond uit zorgen voor anderen en elke dag rondliep met een schuldgevoel en angsten en welk effect dat had op mijn geest en mijn lichaam.

Het universum had het wel door. En bestookte mij met nare ervaringen. Telkens weer en weer. Ik had ze niet door, de signalen van boven. Ik was stoïcijns. Dit was wat ik kende en niemand die mij van dit pad zou afhalen. Dat ik gebruikt werd, dat ik dit zelf allemaal toeliet. Ik wist het niet. Het universum wel. Ik zocht antwoorden in het spirituele en chatte regelmatig met liefdevolle mediums en paragnosten op www.mediumsenparagnosten.nl, die mij vertelden dat ik ook belangrijk was. Het drong totaal niet tot mij door.

Dit ging net zolang door, totdat het universum snoeihard ingreep. Mijn lijf niet meer wilde wat ik wilde. Het kon niet meer. En er volgde een zeer zwaar jaar. Waarin ik met alles werd geconfronteerd waarmee ik niet geconfronteerd wilde worden. Ik kon niet meer doen wat ik zo nodig vond om te doen. Ik moest nee zeggen en durfde dat niet. Ik moest de zorg uit handen geven en accepteren dat anderen iets voor mij deden. Ik moest leren om te gaan met geduld, want niet mijn sterkste kant was destijds. Ik kon er niet meer voor anderen zijn, zoals ik gewend was. Ik werd compleet overgeleverd aan mijzelf. Ik moest dat kleine beetje energie dat ik nog over had, aan mijzelf geven. Deed ik dat niet, dan was ik weer 3 stappen terug in het genezingsproces. In dat jaar leerde ik naar mijzelf te gaan kijken. Leerde ik hardop tegen mijzelf te zeggen. Ik verdien alles. Ik durfde in de spiegel naar mijzelf te kijken en te constateren dat ik mijzelf op alle fronten in de steek had gelaten. Dat ik zelf degene was die zichzelf zo ziek had gemaakt. Dat ik niemand anders hiervoor de schuld kon geven.

Zo leerde ik mijzelf belangrijk te vinden en hardop tegen mijzelf te zeggen. “Ik verdien alles.”

Ik weet dat heel veel mensen met exact hetzelfde in hun leven worden geconfronteerd als ik. Dezelfde worsteling meemaken die verschrikkelijk is. Stel jezelf niet de vraag, waarom overkomt mij dit. Zeg hardop, “Ik verdien alles”, dan ga je daar in geloven. Dan verdwijnen de schuldgevoelens. Dan durf je jezelf op de eerste plaats te zetten, zonder daarbij je egoïstisch te voelen. Dan heb je jezelf gevonden en lever je nooit meer iets in.

Ik schrijf niet voor niets vanuit de IK-vorm. Dat doe ik, omdat ik je daarmee laat zien jezelf op de juiste manier te gaan zien. Zo leer je te kijken en te voelen vanuit je Ik. Zo kom je erachter dat jij ook meetelt en jezelf nooit meer moet wegcijferen. Lees het verhaal dus voor jezelf, zodat jij jezelf belangrijk gaat vinden en nooit meer iets inlevert waarmee je jezelf te kort doet.

Liefdevolle groet, Von mediumsenparagnosten.nl
 

Amrita
Boxnummer: 000340
Amrita
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Bob
Boxnummer: 000238
Bob
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Paragnost Marco
Boxnummer: 000199
Paragnost Marco
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Casandra
Boxnummer: 000192
Casandra
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Delayha Nyari
Boxnummer: 000241
Delayha Nyari
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Merel
Boxnummer: 000291
Merel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Medium Arlette
Boxnummer: 000161
Medium Arlette
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Medium Yvonne
Boxnummer: 000173
Medium Yvonne
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Mandy
Boxnummer: 000218
Mandy
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Medium Angie
Boxnummer: 000178
Medium Angie
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Jo An
Boxnummer: 000176
Jo An
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Angel
Boxnummer: 000140
Angel
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Willem
Boxnummer: 000207
Willem
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Valentino
Boxnummer: 000329
Valentino
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Henk Jan
Boxnummer: 000302
Henk Jan
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Baya
Boxnummer: 000322
Baya
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Spiritueel coach Sky
Boxnummer: 000181
Spiritueel coach Sky
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Medium Layla (2)
Boxnummer: 000182
Medium Layla (2)
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Christel
Boxnummer: 000150
Christel
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Linda
Boxnummer: 000306
Linda
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Relationship Expert
Boxnummer: 000242
Relationship Expert
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Test Box
Boxnummer: 000203
Test Box
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Truthful Insights
Boxnummer: 000244
Truthful Insights
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Clarisa
Boxnummer: 000193
Clarisa
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Angel Mary
Boxnummer: 000220
Angel Mary
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben Ben
Boxnummer: 000227
Ben Ben
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Yvonne
Boxnummer: 000292
Yvonne
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Natasja
Boxnummer: 000251
Natasja
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Cher
Boxnummer: 000286
Cher
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Medium Florance
Boxnummer: 000228
Medium Florance
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Victoria
Boxnummer: 000361
Victoria
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Lou
Boxnummer: 000247
Lou
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
 Hope
Boxnummer: 000471
Hope
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Manuela
Boxnummer: 000530
Manuela
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Ingrid
Boxnummer: 000277
Ingrid
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Paragnost en Healer Kim
Boxnummer: 000248
Paragnost en Healer Kim
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Super Psychic
Boxnummer: 000243
Super Psychic
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Angelique
Boxnummer: 000303
Angelique
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Quin
Boxnummer: 000321
Quin
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Cassandra
Boxnummer: 000172
Cassandra
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.