Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Ik weet het wel wat ik anders moet doen maar val steeds terug

Gesprekken met cliënten op een spirituele hulplijn die je als medium voert, daarbij komt vaak naar voren dat je de cliënt een antwoord geeft op de vraag die wordt gesteld en je dan hoort, ik weet het wel dat ik anders zou moeten doen, maar val steeds terug.

Ik baal van mijzelf en ik wil het heus wel anders gaan doen, want telkens als ik jou, medium, bel, dan ben ik vol goede moed. Dan zie ik ook echt dat ik het zelf ben die tegenwerkt, dat ik het zelf ben die moet veranderen. Dat ik het zelf ben die onvoldoende gemotiveerd is.

En ja, als ik dan weer ongemotiveerd rondloop, dan bel ik jou, je geeft me dan een schop en die heb ik nodig. Schijnbaar kan ik het niet alleen en heb ik iemand naast me nodig die me telkens een duw geeft. Wat is dat toch dat de mens zoveel moeite heeft om iets in zijn leven te veranderen?

We zijn het zo gewend geraakt zoals we het doen, zoals we naar iets kijken, dat het veranderen, door het anders te gaan doen en er anders tegenaan gaan kijken, heel moeilijk is om door te voeren. Het gaat ook niet alleen om het weten, het gaat ook om een bepaald besef, een bepaald bewust zijn.

Dat bewust zijn daarmee begrijp je de noodzaak van de verandering. Het alleen weten is onvoldoende. Dan ga je nog niet aan de slag. Pas als er echt een noodzaak is, en die zie je als je bewust ziet wat er aan de hand is, dan gaat de verandering eigenlijk als vanzelf.

Goede mediums en paragnosten zijn in staat jou die inzichten te geven en die vind je op de website Mediums en Paragnosten. Als je een consulent regelmatig bezoekt, die jou coacht naar bewust zijn en je telkens de juiste spiegel voorhoudt, kun je binnen 3 maanden het anders doen en val je niet meer terug.

Je zult af en toe een stapje terug doen, maar je hebt het van jezelf direct in de gaten en je herstelt het snel. Je hebt namelijk 3 maanden lang, samen met een medium of paragnost een traject afgelegd, waardoor je een nieuwe gewoonte hebt aangeleerd.

Voordat je aan de slag kunt met oefenen, moet je dus eerst wel begrijpen waarom de verandering nodig is. Waarom ander gedrag nodig is, want daar staat de verandering voor. Jezelf telkens wijsmaken, ik weet het wel, maar val steeds terug, dat valt toch wel onder de categorie klagen.

De vraag bij zulke veranderprocessen is eigenlijk altijd, hoe belangrijk vind ik mijzelf. Vind ik mijzelf zodanig belangrijk, dat het nodig is dat ik bijvoorbeeld 20 kilo ga afvallen. En dat is daarbij het bewust zijn heb, dat het beter is voor mijn gezondheid. Dat ik door af te vallen, tevens leer, dat op een andere manier eten, ik mijzelf een stuk beter ga voelen.

Ditzelfde geldt voor het reguleren van emoties. Als je van alles heel snel in de stress raakt, of je emoties heel snel worden getriggerd door iets. Kun je daar knap last van hebben. Dan ga je leren samen met een consulent van Mediumsenparagnosten om eerst in te zien waarom dit met je gebeurt.

De volgende stap is je bewust worden wat het met je doet. Je wordt er onrustig, en onzeker van. Daar wil je vanaf. Want ook hiervoor geldt, ik zie in dat het voor mijn hele gestel en gezondheid een stuk beter zou zijn, als ik mijn emoties in balans heb en je kiest voor regelmatig terugkerende gesprekken met een vertrouwd medium, zul je zien dat jij binnen 3 maanden veel stabieler in het leven staat.

Je leert door de consulten je eigen gedrag te doorzien, hoe je op situaties reageert en je kunt direct bijsturen. Iedereen wil toch een leven waarin die aan zijn eigen stuur staat en niet meer terugvalt in zijn eigen nare valkuilen.

Medium Von
 

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.