Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Je leven lang op zoek waarnaar eigenlijk

Leven is een doel op zich en dat doel kan voor iedereen iets anders zijn en inhouden. We komen er wel steeds meer achter dat een leven leiden wat gericht is op anderen, waarin we te veel rekening houden met anderen, onszelf geen goed doet.

Zodra dit inzicht er is, start er eigenlijk een nieuw leven. We starten, vaak onbewust, met de zoektocht naar onszelf. Daar kunnen we een bepaald beeld bij hebben, zoals het er uit zou moeten zien, onszelf en het leven wat we daarbij hebben.

Wens je veel geluk, de zoektocht naar onszelf zal ons leven lang duren, want wanneer ben je er. Hoe ziet dat er uit? Kun je daar wel iets aan ophangen? In feite niet, want ons hele leven is eigenlijk een grote zoektocht, maar waarnaar dan.

Zolang als een mens zoekt, zal die blijven zoeken. Zodra de mens accepteert, heeft die geen behoefte meer aan zoeken. De sleutel ligt er dus in, om te stoppen met zoeken en accepteren. Want weet je, er is namelijk niets om naar te zoeken.

Je leven lang zul je zijn. Zijn in de zin van, zijn wie je op dat moment bent. Door te accepteren dat je bent zoals je bent op dat moment, ervaar je rust. Als je niet blij bent met je uiterlijk, ga je zoeken. Maar waarnaar? Dat je zoveel kilo afvalt, is dat het, ben je er dan. Ben je dan wel tevreden met jezelf en hoe ziet dat er dan uit.

We zoeken in de verkeerde hoek. We vullen er iets bij in en zolang dat er niet is, blijven we zoeken en accepteren we niet. Er zijn er die in de zoektocht contact opnemen met consulenten van spirituele hulplijnen. Die willen precies de tijdsaanduidingen hebben hoe hun toekomst er uit ziet.

Als medium heb ik hier grote moeite mee en geef dan ook altijd aan dat ze dan beter contact op kunnen nemen met iemand anders. De tijd willen weten wanneer je klaar bent met zoeken? Dat kan helemaal niet, ja maar dat andere medium die kon het wel. Die gaf precies aan wanneer ik nieuw werk ga vinden, een partner op mijn pad komt en dat ik dan gelukkig ben. Want dat ben ik nu helemaal niet.

Deze gesprekken ga ik als medium het liefst uit de weg. Want zo gedetailleerd je toekomst willen weten is ongezond. En geluk laten afhangen van je toekomst en een partner, dan moet je nog lang blijven zoeken. Dan is er geen besef dat we zelf ons eigen pad bewandelen en keuzes maken die van invloed zijn op onze toekomst.

Dan zeg je eigenlijk, ik wil alles weten, dan ben ik voorbereid en weet ik wanneer iets gaat gebeuren. Hierbij wordt voorbijgaan aan het leven zelf en denken dat het zo werkt in het leven. Echt niet. Er is een universum, een hogere macht die het beste met ons voor heeft en eigenlijk alles al weet, maar dit juist niet aan je gaat verklappen als je zo naar je toekomst wilt kijken. Je geeft dan het universum niet de ruimte voor jou te manifesteren. En we krijgen daarbij ook nog eens datgene waarom we vragen. Als je dolgraag een partner wilt en je bent diep van binnen bang dat die er nooit zal gaan komen, dan vraag je er om dat die partner niet komt. Maar dat beseffen velen helaas niet en worden dan boos op het medium die toch zo duidelijk de toekomst met tijdaanduidingen heeft geschetst.

Zo werkt het in het echte leven niet. Er zijn mensen die contact zoeken met een medium en dan willen weten of er een partner komt, wanneer die partner komt en hoe ze die partner gaan ontmoeten en hoe die partner er uit ziet. Je zoekt iets en moet aan een beeld voldoen. Kan je vertellen dat gaat niet gebeuren. Het komt er wel, alleen op een andere manier en het zal er anders uitzien. En als jij niet ruimdenkend bent, zul je datgene wat er is, en zoals het er komt, niet accepteren. Want je ziet er niet uit, zoals je het wilt zien. Wie weet is het wel veel mooier, maar ja dat moet je kunnen zien, en dat zie je als je stopt met zoeken. Blijf je zoeken, dan kun je je hele leven lang op zoek blijven helaas.

Medium Yvonne
 

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.