Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Je partner is niet boos op jou hij is boos op zichzelf

Jullie zijn al lange tijd samen en hebben het fijn, tot een tijdje terug. Je partner is de laatste tijd afwezig, niet meer spontaan, je moet alles uit hem trekken en je vraagt je echt af wat er aan de hand is. Hij kan ook de laatste tijd zo boos uitvallen naar je, dat ben je van hem helemaal niet gewend.

Je wil er het fijne van weten en niet als een voetveeg worden gebruikt. Je hebt je grenzen al aangegeven, maar het lijkt wel of het bij hem helemaal niet aankomt. Je zoekt contact met een medium want die weten meer en die kan jou misschien verklaren wat er met je partner aan de hand is. Zo wil je in ieder geval niet verder.

Het medium leg je je case voor en die ziet al snel wat er speelt. Ze maakt een schets van je partner, als je zijn naam en leeftijd geeft. Ze ziet hoe je partner is, hoe hij doet, dat hij altijd heel zachtaardig is geweest. Het medium vertel over zijn ouders, dat hij daarmee een moeizame relatie heeft, het is dat het moet, maar liever zag hij ze niet meer.

Je bent verbaasd, de schets die het medium maakt, klopt als een bus, maar ja dit is nog geen antwoord op je vraag. Het medium vertelt verder, wat er met jouw partner aan de hand is, dat hij momenteel zichzelf aan het kwijtraken is. Zijn hele leven lang heeft hij in de pas gelopen, onbewust gedaan wat er van hem wordt verlangd. Maar hij heeft nog nooit gedaan wat hij zelf zou willen doen.

Nou dat is niet helemaal waar, want hij doet best wel heel veel dingen voor zichzelf, soms een beetje te veel. Dat is niet wat ik bedoel, zegt het medium, dat hij dat zo doet, is een reden voor. Hij heeft dan tijd voor zichzelf nodig, niet eens wetende waarom. Hij heeft wel geleefd, maar nog nooit echt geleefd.

Echt leven houdt in, dat datgene wat je diep van binnen voelt, ook echt doet. Het maximale er uit willen halen. Hij is altijd maar aan het kabbelen. Dat klopt, geef de cliënt aan, soms denk ik wel eens, doe iets man, spring eens uit de band.

Maar die boosheid naar mij, ik vind dat niet respectvol. Dat snap ik, zegt het medium, maar kijk er eens anders naar, lach er eens om als hij het doet. Geef hem dan eens een aai over zijn bol en wees blij dat hij het bij jou doet en het doet. Waarom dan!

Omdat hij nu eindelijk al de boosheid vanuit zijn kindertijd aan het ontladen is en jou nu even als een boksbal gebruikt. Hij is niet boos op jou, hij is boos op zichzelf. Dat hij dit zijn hele leven lang als een rode draad heeft door laten kabbelen. Ahh, zegt de cliënt, ik snap het nu. Ik moet nu juist niet boos op hem worden, want dan doe ik precies wat er vroeger bij hem thuis ook gebeurde.

Inderdaad, laat hem al zijn opgekropte frustraties er maar uitgooien, betrek het niet op jezelf. Ga hem niet mijden. Vraag net als anders of hij ergens zin in heeft en wil hij niet, niet teleurgesteld zijn. Hij heeft dit nodig, alles moet er uit.

En als hij dit heeft verwerkt dan krijg je een man terug die zichzelf eindelijk gevonden heeft, die lieve zachte kant er nog steeds is, maar ook die uit de band kan springen, enthousiast kan worden en dat kan laten zien.

Wat mooi dat ik dit nu zo weet, ik wilde al een punt achter de relatie zetten, maar ik zie dat er nu iets heel anders aan de hand is, dan dat ik zelf denk. Hij mag mij wel even als een boksbal gebruiken hoor, zegt de cliënt lachend. Deze relatie komt er wel en zal er een zijn voor het leven.

Medium Von
Mediumsenparagnosten
 

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.