Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Jezelf tegenwerken bij je genezing

Jezelf tegenwerken bij je genezing

Je zit al lange tijd thuis, tegen je eigen wil in, gaat werken nu niet lukken. Je wilt weer dolgraag aan de slag en doet daar alle moeite voor, althans, je doet je best. Als ik nu maar weer snel opknap, dan kan ik weer aan het werk, is de gedachte die dagelijks je tart.

Deze persoon kan niet tot rust komen en heeft niet in de gaten dat die zichzelf aan het tegenwerken is. Er is immers een reden waardoor deze persoon niet kan werken momenteel. Het accepteren en het beste van de situatie maken, is nog niet bij de persoon opgekomen. Jezelf de tijd gunnen om alles wel weer te kunnen, is de reden dat je thuis zit tenslotte. Elke vezel in het lijf staat strak gespannen en heeft maar één doel, terug aan het werk.

Tijdens de periode van ziek zijn, worden we niet alleen gekweld door onze eigen gedachten, maar ook door kwelgeesten van buitenaf. De baas die toch wilt dat je zo snel mogelijk weer productief bent. De bedrijfsarts die je niet vertrouwt, die laat immers niet het achterste van zijn tong zien, waardoor je die niet kunt inschatten. Die heeft uiteraard ook meerdere belangen, de patiënt beoordelen of deze capabel is om aan het werk te gaan. De baas van deze persoon die wilt weten hoe of het gaat en of de persoon weer aan de slag kan.

Allemaal belangen die tijdens een lange periode van afwezigheid hun tol kunnen gaan geven. Ik schrijf hier niet voor niets voor niets het woord afwezigheid neer. We vinden namelijk zelf dat we afwezig zijn, maar dat zijn we helemaal niet. We zijn nog volop aanwezig, echter we zien dat niet, daar gaan we aan voorbij. We vinden namelijk dat als we werken, we aanwezig zijn en doen we dat niet, stellen we niets voor.

We willen weer meetellen, daar hoort werk bij. We willen weer structuur in ons leven, want die is er nu niet. Het is de eigen gedachte van de mens die vindt dat die afwezig is en niet meetelt zolang die niet productief is. Zullen er niet altijd periodes in een mensenleven zijn, dat we niet in staat zijn om te kunnen werken?

Dat we genoodzaakt worden ons daarvan te onttrekken, omdat ons lijf ons een halt toeroept. Betekent dat dan ook dat je niet meer meetelt, afwezig bent? Nee, zeker niet, maar we denken het wel en gaan onszelf door onze eigen gedachten tegenwerken. En al dat tegenwerken heeft zijn effect op het genezingsproces. We hebben dat alleen niet in de gaten. We kunnen ons niet overgeven aan een periode van niets doen, dan hoort en mag niet.

Er volgde een mooi gesprek met een cliënt op de chat van mediumsenparagnosten, toen ze eenmaal begreep waar ze mee bezig was. Ze zag in totaal verstrikt te zijn geraakt in haar eigen draden van gedachten. De tijd begon immers te dringen en waar moest ze voor gaan kiezen? Een pot geld met ontslag, een revalidatieperiode en zo kijken of ze terug kon komen in het arbeidsproces, of toch maar voor de WIA. Een uitkering die in haar ogen voor haar een no go was, want dan was ze volledig afgekeurd en dat was een spookbeeld waar ze niet aan toe wilde geven.

En als het nu eens geen een van deze 3 opties zou moeten zijn, gaf ik de cliënt aan. Die begreep ze in eerste instantie niet. Ik moet toch kiezen, ik heb toch geen andere opties. Dat kan wel zo zijn, maar om wie gaat het nu? Het gaat om jou, je wilt beter worden, dat moet je enige goal zijn en hoe dat gaat gebeuren en welk pad je daarvoor moet bewandelen, dat bepaal jij.

Bedenk voor jezelf dat je niet voor niets voor nu even afwezig bent, zoals je het zelf noemt. Je zou niet afwezig zijn, als het niet nodig zou zijn. Zo steek je niet in elkaar. Jouw goal is, opknappen en daar je hele ziel en zaligheid in gaan stoppen om weer kwaliteit van leven te krijgen. Zolang als je dit tegenwerkt, omdat je van jezelf vindt dat je weer aan de slag moet, gaat je genezingsproces veel langer duren.

Het beste wat je kunt doen, is stoppen met tegenwerken, jezelf de tijd gunnen die je nu hebt, je mag tenslotte nu alles aan jezelf geven. Daar krijg je alle tijd voor. Wil jij beter worden, dan is er maar een optie, die voor jou het beste voelt en als dat de WIA is, omdat je er inmiddels zelf al achter bent gekomen dat re-integreren te vroeg is, dan is dat zo. Het betekent niet het einde van je carrière, misschien wel een nieuw begin. Zo had ze er nog nooit naar gekeken en slaakte een zucht van verlichting.

Ineens vielen alle twijfels weg en zag ze een andere toekomst voor zich en kon ze eindelijk aan de slag met genezen, want ze maakte zich niet meer druk over haar afwezigheid.

Wat is het vak van medium toch een mooi vak, mensen weer vertrouwen geven in zichzelf. De toekomst weer met vertrouwen tegemoet te zien en twijfels weg te mogen nemen.

Medium Von
 

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Medium Layla-Ki
Beschikbaar
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Paragnost Shanti
Beschikbaar
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Waarzegster Marion
Beschikbaar
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Clarisa
Beschikbaar
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56

Spiritueel coach Sky
In gesprek
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Paragnost Marco
In gesprek
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Afwezig
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Oryn
Afwezig
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Afwezig
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Afwezig
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Valantino
Afwezig
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Anita
Afwezig
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Afwezig
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Afwezig
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Layla (2)
Afwezig
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Martina
Afwezig
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Afwezig
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Martina
Afwezig
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Jeanette
Afwezig
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek.

Paragnost Martie
Afwezig
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching