Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Laat het er zijn

Alles wat je onderdrukt komt vroeg of laat weer terug in je bewustzijn. Niets kan dat tegenhouden dit is nu eenmaal een proces wat nodig is om bv dingen te verwerken die je hebt meegemaakt.

De ene mens schiet meteen in dat proces de ander duwt pijn en of verlies weg en staat er later voor open om de verwerking in te gaan.
Wat je beter niet kunt doen is alles weg blijven duwen, je kunt de vergelijking met een snelkookpan nemen waar veel stoom onder de deksel zit.
Als wij niet op tijd onze verwerking ingaan dan zal de stoom toch ontsnappen maar niet op een prettige manier.

We kunnen dan onuitstaanbaar worden voor onze omgeving en voor onszelf zodat het leven er niet prettiger op zal worden.
Niet iedereen is een ster in loslaten en niet elk mens heeft de moed om de dingen op het juiste tijdstip te ventileren.
Dan is het handig om je omgeving om hulp te vragen of naar een professioneel hulpverlener te stappen.
Niemand uitgezonderd we staan allen op een bepaald moment voor dezelfde vraag om onze stukken aan te pakken. Dit is onze manier van verwerken. Vraag en antwoord vinden waarmee we onszelf kunnen verlossen van het verleden.

Zo kun je de relatie met jezelf weer wat aangenamer maken en kun je ook open gaan staan voor een relatie met een anders mens.
Ook op de vraag of het nog lang duurt het proces waar we momenteel inzitten is lastig antwoord te geven omdat we nu eenmaal allemaal op onze eigen manier processen.
Je kan en mag jezelf nooit met anderen vergelijken.
Zo hoorde ik eens iemand roepen tegen een kennis ‘’zit je daar nu nog in’’? joh dat is ook al een tijd aan de gang’’ hoe bot kun je zijn.

Niemand kan daarover oordelen, niemand kan in de schoenen van een ander staan, en niemand heeft hetzelfde belevingswereld dus het beste is om geen oordeel te vellen over anderen. Trouwens nooit oordelen is lastig, want dat doen we eigenlijk in min of meerdere mate allemaal wel.
Leven is niet voor ieder mens hetzelfde we komen allemaal met een andere blauwdruk naar de aarde.
En daarin ligt besloten hoe je leven eruit kan gaan zien.

Je krijgt je bagage mee en als je je rugzak uitpakt zie je de tools die je mee hebt gekregen.
Als je de tools gebruikt en je pakt je lessen op dan schiet je door je proces heen.
Als je dat niet doet en je ontloopt het proces dan kun je eerst een tijdje spelen met de aardse dingen, maar vroeg of laat kom je toch voor je eigen spiegel te staan.

Momenteel is dit dus erg aan de gang.
Ieder mens krijgt zijn inzichten en er staan genoeg hulptroepen aan gene zijde klaar om je te ondersteunen maar dan is het wel handig om je open te stellen en niet alles weg te duwen anders kan niemand je bereiken.
Dan is het net alsof je steeds de verkeerde zender opzet op je radio en er telkens wat ruis te horen is.
Het ruis komt van de afstemming, finetunen dan maar en je afstemmen op de liefde.
Want dat is waar het omgaat.
De liefde weer terugvinden in jezelf en jezelf onder ogen zien dat is de enige manier om te voorkomen dat je als een snelkookpan te veel onder druk komt te staan. Laat het er zijn, en pak het aan als het moment daar is.
Niemand anders kan het voor je doen, het is jouw leven maar maak het leefbaar in liefde voor jezelf.

Hartegroet,
Lis  

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.