Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Laten we elkaar gaan accepteren in plaats van afwijzen en negeren

Lopend door de stad, is er niets leuker dan mensen kijken. Stiekem doen we het allemaal en zeker in de zomer, als we een terrasje pakken, wat en wie komt er allemaal voorbij. Razendsnel hebben we er een gevoel bij, een beeld. Iemand met paars haar, die valt op, als er dan ook nog extravagante kleding bij is, dan kan jij de mening hebben, wat ziet die er idioot uit, of zo loop je er toch niet bij.

Nog niet zo’n lange tijd was er ook een taboe op het hebben van een tattoo, voor die mensen moet je uitkijken. We hebben allemaal zo onze eigen beelden, wat kan en niet kan. Des te extremer, neuspiercings, opvallend haar, bloot gekleed, te korte rok, hoge hakken. Hoe gekker, hoe aparter. We vullen er bij in en kunnen er afkeurend naar kijken. Of juist genieten van die persoon dat die zo uniek is, en je er naar kijkt met een blik van, wat leuk, die is anders dan de rest.

Dat laatste, het begint een beetje te komen, maar we zijn er nog lang niet. We staan met alles nog in de kinderschoenen. Kijk nog maar eens naar de ongelijkheid tussen mannen en vrouwen. Daar zit nog steeds een hele grote kloof tussen. Er wordt nog steeds niet geaccepteerd, dat beide seksen gelijk aan elkaar zijn, er geen sprake mag zijn van enige onderdrukking op welke manier dan ook.

We hebben het nu gehad over mensen die opvallen qua uiterlijk, mannen en vrouwen. Allemaal zichtbare kenmerken waar we iemand al op kunnen afwijzen of de hemel in kunnen prijzen. We hebben moeite met iemand die anders is. Er zitten nog steeds allemaal stigma’s op. Vroeger was gewoon iedereen zo’n beetje hetzelfde. Qua kleding, qua gedrag. Als je vroeger geen relatie had, vielen ze je al af, werd er achter je rug om gegniffeld. Dat begint in de tegenwoordige tijd minder te worden, maar nog steeds voel je, ik ben alleen en de vragen die ze aan je stellen, daar voel je gewoon die ondertoon.

En juist die ondertoon, die is voelbaar. Zo hebben we ook heel snel in de gaten of iemand ons accepteert of niet. Alleen vraag je je dan af, waar hangt dat vanaf of ik wel of niet geaccepteerd word ja of nee? Van de mening van een ander, van hoe de massa het zou willen zien? In feite wel, want als je niet binnen de kaders valt zoals men het graag zou willen zien, dan hebben de meeste mensen moeite met acceptatie.

Dit gaat zo ver, dat we bijna allemaal in de pas gaan lopen en blijven lopen, omdat we graag geaccepteerd willen worden. En als je dat wilt, dan moet je voldoen aan een onzichtbare norm, die nergens beschreven staat, maar er schijnbaar wel is.

Als jij daar aan gaat voldoen, ga je als vanzelf met jezelf op een gegeven moment in een innerlijk conflict komen. Als je altijd jurken en rokken draagt, omdat dat hoort, met bijbehorende pumps met hakken, omdat je weet dat anderen je nu zullen accepteren. Ontstaat er in jou een innerlijk conflict. Dit ben jij niet, jij bent iemand van een lekkere trui, gympen en een spijkerbroek. Maar ja, dan kijken ze je met de nek aan. Wat nu.

Bijna iedereen zal zich ergens aan aanpassen, op zich is dat niet erg, maar wel als je er in doorslaat. Het effect hiervan is het volgende.

Jij houdt dit niet vol, en gaat als vanzelf in een negatieve energie terechtkomen. Je gaat commentaar leveren, vanuit een boosheid, een frustratie. Diegenen die jou zien lopen in een rokje, jurk met pumps accepteren je op een gegeven moment ook niet meer, want die zien dat jij jezelf niet bent. En gaan ook commentaar leveren.

Zo ontstaat alsnog het afwijzen en negeren, van beide partijen naar elkaar toe. Maar jezelf zijn, dat durf je niet, want dan denk je dat je wordt afgebrand en dat gebeurt dus ook. Want de maatschappij waarin we leven is nog niet zover, dat ze heeft geleerd te accepteren.

Zie je waar het misgaat, of je nou wel of niet voldoet aan wat “normaal” is, accepteren blijft uit. De reden die hieronder aan ten grondslag ligt, heeft te maken met liefde. Als iedereen lief voor zichzelf is en dat wordt ons niet geleerd helaas, dan zouden we iedereen accepteren zoals die is. Dat gunnen we het elkaar, dat vinden we dan juist heel fijn en bijzonder. Dan valt de afwijzing en het negeren weg.

We hebben allen nog een hele lange weg te gaan, maar de voorlopers, mediums en paragnosten doen hun best steeds meer mensen te helpen bij hun proces, zichzelf te worden, te zijn en te blijven. Dan wordt elkaar accepteren, de nieuwe moraal.

Medium Yvonne

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.