Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Lummeltijd kent en kost geen tijd

Lummeltijd kent en kost geen tijd. Vroeger was alles veel duidelijker omlijnt. Waren er veel meer vaste patronen. Qua dagindeling, qua eten, werk. Want wie herinnert zich niet dat de maandag de dag van de andijvie met aardappels was en woensdag gehaktdag

Lummeltijd kent en kost geen tijd. Vroeger was alles veel duidelijker omlijnt. Waren er veel meer vaste patronen. Qua dagindeling, qua eten, werk. Want wie herinnert zich niet dat de maandag de dag van de andijvie met aardappels was en woensdag gehaktdag. En zo was de zondag de rustdag waar je als kind soms vreselijk tegenop kon zien. Je moest eerst naar de kerk en dan was er niets. Je was op jezelf aangewezen je te vermaken en je was maar wat blij als je met het gezin iets ging ondernemen.

Op jezelf aangewezen
Kun je als kind er tegen aankijken dat met name die zondagmiddagen saai waren, omdat je niets omhanden had. Er was immers geen school, je moest jezelf vermaken. Soms samen met je broertjes of zusjes en dat kon dan weer ontaarden in ruzie. Maar vooral blijft de herinnering van een saaie, slome dag.

Je zat maar wat te doen, en zonder dat je het begreep destijds, waren deze zondagmiddagen er niet voor niets. Je werd geconfronteerd met jezelf, je creativiteit werd aangesproken. En je kwam tot rust. De saaiheid en sloomheid was nodig om de batterij weer op te laden. Je laadde jezelf weer op voor de week die komen ging.

Lummelen
Hebben wij aan het woord lummelen een bepaalde betekenis gegeven, namelijk bewust zoeken naar ontspanning. Betekent het woord lummelen ook iets anders. Er bestaat een spel lummelen. Een groep mensen staat in een kring en in het midden van die kring staat een persoon. Er wordt een bal over en weer gegooid en de lummel in het midden moest proberen die bal te onderscheppen. In deze betekent lummel, de sukkel, of de lomperik.

Lummelen kent dus ook nog een andere betekenis. Niets doen met gevolg dat we het als mens als saai bestempelen. Toch heeft lummelen een reden. Tot rust komen, reflecteren, iets anders gaan doen dat dat je normaliter doet. Je wordt letterlijk gedwongen tot iets, of juist niets. In ieder geval diende de lummeltijd om bij te tanken.

Lummeltijd
Tegenwoordig waken we er voor terecht te komen in lummeltijd. Want zodra het leven saai en sloom wordt, worden we direct chagrijnig en zoeken we acuut naar iets. Gaan we iets zoeken om maar niet te verzanden in lummeltijd. Want stel je voor dat je even niets te doen hebt. Stel je voor dat je leven saai is? Dan voel je je toch direct eenzaam, verlaten en alleen. Dan moet je zelf iets ondernemen, dan word je geconfronteerd met jezelf. Er wordt iets van jezelf verwacht! Welnee zeg, we moeten entertaint worden.

Entertainment
En om die reden schieten bedrijven als paddenstoelen uit de grond. Zijn er wekelijks muziekfestivals. Zijn er bioscopen, theaters, pretparken, allemaal om ons te vermaken. En vergeet de TV niet die prominent in de huiskamer staat, en wat dacht je van je mobiele telefoon! Alles ter vermaak van de mens.

Het effect van entertainment
Zie je dat je de lummeltijd van vroeger, hebt omgezet in een activiteit. Vaak niet door jezelf bedacht, maar aangeboden door iets of iemand anders. En daar is op zich niets mis mee. Maar elke activiteit die jij zelf niet bedenkt, vraagt om jouw tijd en energie. Deze activiteiten brengen ook prikkels met zich mee en als je dan alles bij elkaar optelt, heb je de gehele week door alleen nog maar verplichtingen, voor je gevoel en kan dat omslaan in moeten en daar raak je jezelf door kwijt.

Het effect van lummeltijd
Geconfronteerd worden met niets, dwingt je tot rust en je eigen creativiteit naar boven halen. Dit heb je nodig om de batterij op te laden. Zorg dat je altijd in je agenda tijd vrijmaakt om te lummelen. We hebben het als mens echt nodig, willen we onszelf niet voorbij lopen. Waak er voor dat jouw leven ontaard in moeten en verplichtingen en je tijd gaat zien als een vijand. Je hebt alle tijd, net zolang je leeft.

Durf jezelf te (ont)moeten en chat om die reden eens met een coach, een counselor, een medium of paragnost op www.mediumsenparagnosten.nl. Zij geven jou antwoorden en inzichten waarom je jezelf zoveel ‘moeten’ hebt opgelegd, wat het effect daarvan is, nergens tijd voor te hebben en bieden je handvatten om jezelf te (ont)moeten en te onthaasten. Zodat de tijd geen vijand meer is.

Lummeltijd kent en kost geen tijd. Het geeft je tijd! Liefdevolle groet, stress counselor Von
 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.