Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Narcisme we hebben het allemaal

Narcisme we hebben het allemaal

Er wordt de laatste tijd veel aandacht besteed aan narcisme. De term heeft een hele negatieve lading. Trouw nooit met een narcist. Laat je er niet mee in. Of vrouwen die erachter komen dat ze al 25 jaar samen

met een narcist en nu ze gescheiden zijn, het eindelijk inzien en de man aan alle kanten negatief zien. In de kern klopt het ook, als je een persoon tegenkomt die narcistisch is, dan betekent het dat je deze vaarwel zou moeten zeggen. Want een echte narcist heeft hele vervelende trekken. Maar geldt dit niet voor elk persoon die je in je leven tegenkomt. Als er geen aantrekkingskracht is en je ontmoet iemand, dan groeit er vanzelf meer uit of niet. As we de ander tegenkomen en er is een klik, kijken we nergens meer naar en prijzen de ander compleet de hemel in. Is het niet vele malen beter om goed te kijken of de ander ook echt wel bij je past.

Alles valt en staat met jezelf hoe of jij zelf in het leven staat. Als jij een dosis gezond verstand hebt, zelfvertrouwen, zelfrespect en jezelf op waarde schat, heb jij waarschijnlijk nog nooit te maken gehad met een echte narcist. Sterker nog, je weet van jezelf dat je ook af en toe narcistische trekjes hebt, wie niet. Allemaal blazen we wel eens hoog van de toren. Allemaal willen we de ideale relatie. Dat wil een narcist in feite ook. Het is de manier waarop jij er mee omgaat.

En zo zie je maar, jij hebt zelf ook narcistische trekjes, net zo goed als je jaloerse trekjes hebt, net zo goed dat je je angsten hebt, maar dat wil nog niet zeggen dat je een narcist bent, dat je een persoonlijkheidsstoornis hebt. Dat wil niet zeggen dat je een psychiater moet gaan bezoeken.

Als medium werkzaam op mediumsenpraganosten hoor ik regelmatig dat mensen er na lange tijd achter komen dat hun partner achteraf een narcist blijkt te zijn. De scheiding ligt aan de ander. Die wil zich alles toe-eigenen. Die maakt je het leven zuur. Die is heel doortrapt, wil je in alles te slim af zijn en geeft je geen rust. Hij gaat als een olifant in de porseleinkast te keer, totaal niet empathisch en rekening houdend met wat jij allemaal wel niet moet doorstaan. Ineens is de partner waarmee de chatter al 25 jaar zijn leven heeft gedeeld een narcist geworden. Als medium heb ik hierbij grote vraagtekens.

Als dit echt zo zou zijn, waarom ben je dan 25 jaar bij deze partner gebleven. Heb je toen je hem leerde kennen soms niet goed gekeken. Zou het niet zo kunnen zijn dat jezelf te lief en te aardig was, en dat jullie samen hebben toegewerkt naar een scheve verhouding in de relatie? Vaak zegt de chatter dan ook, dit verdien ik niet, ik heb alles voor die ander overgehad. Wat zegt de chatter dan eigenlijk. Ik heb alles gegeven, ik heb te veel gegeven. Ik heb de ander helemaal geen ruimte gegeven ook iets te kunnen geven. En wat doet dat met de ander, het zou het namelijk ook met jou doen! Je gaat een manier zoeken om je wel te laten gelden. Om wel mee te tellen. Je gaat je afzetten tegen de druk die je voelt, omdat je je niet vrij voelt jezelf te zijn. Omdat er voor je wordt gedacht en geregeld, net alsof je een klein kind bent, die het zelf niet kan. En zo ontstaat er als vanzelf in de ogen van de gever een narcistisch persoon, die dit helemaal niet is.

Beiden onwetend van wat er nu eigenlijk aan de hand is. Niet met elkaar op tijd bijsturen, niet in de gaten hebbend wat de een de ander ontneemt. Niet in de gaten hebbend bij diegene die zich onderdrukt voelt, dat er ook een andere manier is om de onderdrukking op te lossen. Beiden een aandeel hebben in het geheel, zoals altijd.

In deze relatie is er nooit sprake van gelijkwaardigheid geweest en dat werkt narcistische trekjes in de hand, maar dat wil nog niet zeggen dat de ander narcistisch is. Je hebt zelf ook narcistische trekjes, je wilt het immers allemaal zelf in de hand houden, omdat jij het zo goed kan.

Aan elke verhaal zitten altijd twee kanten. Hiermee zeg ik niet dat er geen narcistische mensen bestaan. Wel degelijk. Het is aan jou om te zien of de partner waarvoor je valt, voor jou de juiste is. Het is aan jou zelf te streven naar gelijkwaardigheid. Onder narcisme zit een enorme berg van onzekerheid dat gemaskeerd wordt met bravoure. Jij maskeert je onzekerheid ook door alles voor de ander over te hebben.

Niet alles is zoals het lijkt en hoeft geen narcisme te zijn. Als een stel uit elkaar gaat, zitten er gevoelens bij beide partijen, die versterkt worden door hoe de relatie was. Degene die alles voor de ander over heeft gehad, zal dan al snel degene die nu zijn gelijk wilt halen, een stempel op willen drukken. Laten we daarmee voorzichtig zijn.

Medium Von
 

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
   van kinds af heldervoelend & , helderwetend, narcisme(coach)  meer dan 25 jaar ervaring . tarot .div kaartleggingen , voor alle levensvragen , reik ik je tools aan en altijd eerlijk antwoord/advies !

Medium Layla-Ki
Beschikbaar
Medium Layla-Ki
Box: 18
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Waarzegster Marion
Beschikbaar
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Ik ben heldervoelend, wetend en gespecialiseerd in transformaties, relaties en bron her-inneringen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Clarisa
Beschikbaar
Medium Clarisa
Box: 53
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56

Paragnost Shanti
In gesprek
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Spiritueel coach Sky
In gesprek
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Marya
Afwezig
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Ziva
Afwezig
Ziva
Box: 04
Ik ben hier om mijn licht op jouw donkere situatie te schijnen. Stel je vraag zo duidelijk mogelijk, zodat ik goed kan invoelen op je energie en je  daardoor goede en oprechte antwoorden kan geven.

Medium Margje
Afwezig
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Afwezig
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Afwezig
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Afwezig
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Désiree
Afwezig
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Afwezig
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Afwezig
Betty
Box: 11
 Samen helder krijgen wat er speelt en waar het heen gaat. Boodschappen, healing, energetische coaching, Nieuwe Tijd, toekomst.

Oryn
Afwezig
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Afwezig
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Afwezig
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Afwezig
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in Zielsiefde ~ Zielsherkenningen ~ Reiki en Kundalini ~ Narcisme ~ Dieren ~  het Watermantijdperk ~  Eigenlijk mag je elke vraag stellen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. liefs margret  

Valantino
Afwezig
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Anita
Afwezig
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Marie
Afwezig
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Afwezig
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Afwezig
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Afwezig
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Afwezig
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Afwezig
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Afwezig
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Layla (2)
Afwezig
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Martina
Afwezig
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Afwezig
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Afwezig
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Afwezig
Medium Rosali
Box: 43
Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Afwezig
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Paragnost Lis
Afwezig
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster 

Medium Martina
Afwezig
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Jeanette
Afwezig
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties, narcisme, en complexe situaties. Voor een helder, eerlijk en liefdevol gesprek.

Paragnost Marco
Afwezig
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
Afwezig
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en coaching