Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Nee zeggen mag zelfs zonder tekst en uitleg

Eng hé om nee te zeggen. Sterker nog, komt niet eens in je op om nee te zeggen. Niemand die je ooit heeft verteld dat je het mag zeggen en dat je aan de ander geen tekst en uitleg hoeft te geven, waarom je nee zegt.

Gek eigenlijk dat de mens zoveel moeite heeft met nee te zeggen. Dat we jaren van ons leven alleen maar klaarstaan voor anderen en ons zelf wegcijferen. Dat we niet in de gaten hebben dat we onszelf hiermee te kort doen en eerst onszelf moeten kwijtraken om er dan achter te komen dat nee zeggen, heel gewoon is.

Nee zeggen is net zo gewoon als ja zeggen. Niemand die jou iets aan zal doen, of je minder leuk zal vinden als je nee zegt. Dat is niet waar, hoor ik dan vaak op de chat van mediums en paragnosten. Als ik een keer nee zeg, is de ander boos en sluit mij buiten.

Dat is logisch, want als je altijd ja hebt gezegd, heb je aan de ander de boodschap afgegeven, bij mij kun je altijd terecht hoor. Dus als je dan nu ineens een keer nee zegt, valt dat op, is die ander niet gewend.

Met nee zeggen, zonder tekst en uitleg, kies je voor jezelf. Kies je voor een leven waarin jij je goed voelt. Kies je voor datgene wat jij aankan en bij je hoort en past. Toon je respect voor je eigen leven en dat is toch iets wat heel normaal is?

We komen pas er na jaren achter dat nee zeggen heel normaal is en dan begrijpen we niet dat niemand ons het heeft geleerd. Dat we onszelf jarenlang te kort hebben gedaan en een leven achter de rug hebben waarin we niet kregen wat we verdienden. Dat we altijd rond hebben gelopen met een vorm van een minderwaardigheidscomplex.

Ze zoekt me op op de chat van mediums en paragnosten, ze wil weten of haar partner nog van haar houdt. Een overbodige vraag in mijn ogen, want is het niet vele malen beter dat je aan jezelf vraagt of je van jezelf houdt. Dan weet je namelijk zelf of de ander van je houdt.

Je afvragen of een ander nog van je houdt, daarmee geef je direct aan dat je onzeker en angstig bent en moeite hebt met nee zeggen. Je zult dan altijd klaarstaan voor de ander, op je hoede zijn, zorgen dat het de ander aan niets ontbreekt. En dat klopt ook, ze gaf het zelf aan. En ik ben er ziek van, ik ben op, ik wil dit niet meer.

Ga dan eens nee leren zeggen, gaf ik aan op de chat. Wat heeft dat er mee te maken, vraagt ze. Dat als jij nee gaat zeggen, je gaat voelen wat goed is voor jou. Want je gaat luisteren naar waar je eigen behoeftes liggen door nee te zeggen. Zo leer je te luisteren naar jezelf en als je dat kunt, gaat nee zeggen ineens heel gemakkelijk.

Dat gaat hij niet accepteren, geeft ze aan. En dan vraag je aan mij of hij nog van je houdt. Vraag jezelf dan eens af of hij van je gehouden heeft, of dat hij van je houdt omdat je alles voor hem over hebt?

Dat is wel een hele goede vraag, geeft ze aan, zo heb ik er zelf nog nooit naar gekeken. Ook niet wat nee zeggen, zonder tekst en uitleg allemaal te weeg kan brengen. Ik ga dit in de praktijk brengen en niet meer bang zijn of hij van mij houdt.

Ik ga zien of hij echt van mij houdt, ook als ik nee zeg. Ik zie in dat dat veel belangrijker is, voor mijzelf en onze relatie.

Medium Von
 

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.