Mediums en paragnosten
De goedkoopste manier van bellen met een medium of paragnost

Ook voor zakelijke vragen staan mediums en paragnosten voor je klaar

De meeste vragen die aan mediums en paragnosten worden gesteld hebben te maken met de liefde. Maar weet je dat je ook heel goed terecht kunt op de spirituele hulplijn Mediums en Paragnosten met zakelijke vragen.

Vragen over je carrière, je huidige baan, de verandering die je zelf zou willen aanbrengen of het zoeken van een baan, daarbij kunnen mediums en paragnosten je heel goed helpen en inzichten voor meegeven.

Want ons zakelijk leven heeft ook een spiritueel pad. We rollen vaak ergens in en vinden het in een begin een uitdaging. Op een gegeven moment kan die uitdaging wegvallen en voer je je werk uit met twee vingers in je neus. Dat houd je een tijdje vol, maar diep van binnen knaagt er iets. Dat zegt, het is tijd voor verandering, ga je er voor. Maar dat kan eng zijn, want een verandering brengt ook een onzekerheid met zich mee en daar zullen we ons overheen moeten zetten.

Zo komt ook bij het zakelijk leven de spiritualiteit om de hoek kijken. Het kan ook zijn dat je je zorgen maakt of je contract wel wordt voorgezet, hoe fijn is het dan niet een medium of paragnost te raadplegen hoe of de toekomt voor jou er uit ziet. Maar ook hiervoor geldt, spiritualiteit. Want het feit dat jij er zo onzeker over bent, zegt iets over jou. Dat je nog onvoldoende in je kracht staat, dat je het leven nog niet compleet durft te omarmen en daarvoor wel een paar inzichten zou kunnen gebruiken.

Er zijn mensen die zoeken hulp en ondersteuning als ze met zichzelf op zakelijk vlak vastlopen. Ze zijn dan op een dood spoor met zichzelf gekomen. Vaak zijn ze dan nog wel aan het werk, maar dat biedt geen voldoening meer. Ze zoeken dan ook contact met spirituele hulpverleners om te vragen, wat kan ik het beste doen. Ik weet het zelf niet meer. Kun je mij aangeven welk pad er voor mij klaarligt.

Vaak zijn dit mensen van middelbare leeftijd die al zo’n 20 jaar hetzelfde werk doen en er nu achter komen dat ze iets anders willen, maar wat. Ze zijn spiritueel aan het groeien en daar hoort een andere uitdaging bij. Dat is een zoektocht naar zichzelf en niet eens zozeer naar het in eerste instantie vinden van ander werk.

Juist in een periode van een verandering met jezelf, is het veel verstandiger niet van baan te wisselen, maar eerst goed bij jezelf gaan voelen wat jou voldoening geeft, waar je blij van wordt, waar je echte passie ligt.

Vaak komen we daar achter als we al jaren hetzelfde werk hebben gedaan en hadden we dromen en willen we die gaan waarmaken. Maar we weten nog niet goed hoe. Er zijn dan ook vaak beperkende overtuigingen die ons tegenhouden, zoals, dat gaat mij nu niet meer lukken. Daar heb ik de middelen niet voor. Ik weet niet hoe ik het aan moet pakken.

Al die vragen hebben iets spiritueels in zich, zo ook de persoonlijke groei die hier aan ten grondslag ligt, maar ook het loslaten van overtuigingen en die vallen allemaal onder spiritualiteit.

Als je vastloopt zakelijk, als je even niet meer weet of je wel op de juiste plek zit, weet dat mediums en paragnosten je hier ook heel goed bij kunnen helpen en hun spirituele inzichten goud waard zijn, die jou weer op de rit zetten en jij verder kunt met de groei op zakelijk vlak.

Medium Von
 

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Yvonne
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.